Здравейте, аз съм преводачка, а съпругът ми - психолог. Заедно сме от 20 години (почти). Живеехме ОК допреди известно време.
След два месеца лутане между пиянде ли е съпругът ми (едва ли) или има нещо друго, се оказа, че е друго. Хепатит С. Дали нямаше да е по-добре да си бяхме останали на опция "пиянде"?
Толкова ми е объркано - изчетох какво ли не за три дни - почти не съм спала, нали трябва да опозная врага.
Ето докъде сме сега, имаме плануван прием в св. Иван Рилски за 27.11. Очаквам да направят необходимите неща, за да го включим в програмата с интерферона. Ама и това ми се струва много обременено. Моля за съвети.
А, да, моите Асат и Алат са си супер в норма, но аз се чудя дали да не отида все пак да се проверя за антитела на Хеп С ( нали има и такива, които си дават показатели в норма, а са си заразени, или нещо не съм разбрала)? И как да го направя, без да се занимавам с джипката си и да се налага да ми пояснява колко съм луда/тъпа.
Дойде ми изневиделица, моля, помогнете ми с каквото ноу-хау смятате, че е ценно.