Здравей те много се радвам,че открих този форум за да коренспондирам с Вас,много се радвам че сте ми отговорили,и ще се радвам да подържаме връзка за в бъдеще.
Здравей Радо...ти позна,че не живея в България в момента,но съм в момента тук дома си в България.Живея в Испания и работя като международен шофьор,и в момента се лекувам в Барселона.Много съм впечатлен и доволен от вниманието на личния ми доктор, както и от останалите доктори.Там медицината е на високо ниво с обогатена апаратура...За в момента работя и провеждам лечението си,надявам се че работата ми не пречи на лечението ми.В Испания заболелите от Хепатит С са близо 1 000 000 бр.и здравната каса поема изцяло лечението.Още като си дойдох в България веднага си направих изследване, на АлАТ-24 и АсАТ-26,и Гама-52.От изследванията аз много се зарадвах,защото са намалели, и това ме кара да се боря още повече.Мисля да отида да си направя една консултация с проф.чернев, за да ме запознае по подробно за моето заболяване /Хепатит С/,защото не съм компетентен за моето заболяване,и търся подробности.ще се радвам да ми пишете всички тук, и да споделяме резултатите си от лечението което провеждаме.Не трябва да се отчайваме,а да мислим позитивно защото си мисля че се лекува 100% поне така ми каза доктора от Испания.Гледайте с насмешка на хепатита,защото аз така правя,моето хепатитче съм си го кръстил Джони

и съм му казал че ще го унищожа за винаги

.Надявам се да ми пишете мили приятели.Всичко добро Ви желая и успешно лечение.Да унищожим хепатитчето Джони......