Здравейте от нас вече в раздела "Завършено лечение"
В краят на месец август мъжът ми приключи 6 месечният ад в който живеехме и бяхме подложени в резултат на неговото лечение от Хепатит Ц с пегасис и копегус. Това наистина бяха най-тежките и най-мъчителни месеци, както за него така и за мен, но преминахме по този рискован път, с цената на милиони сълзи, нерви, страх, притеснение, упреци, скандали, безсънни нощи, изпадане в емоционални дупки и едва не се разпадна семейството ми, но удържахме геройски. Вече се нормализират кръвните му показатели хемоглобина се покачи, но левкоцитите са все още нисички. Спря да му капе косата и нервите малко се кротнаха, че комбинацията между тежък характер и химия беше страшен пожар.
Днес получихме резултата от Св. Иван Рилски от ПСР на 6 мес. - "HCV RNA- НЕ СЕ ОТКРИВА" такъв беше резултата му и на 1 мес. и на 3 мес. Днес е много специален ден за нас и искам да благодаря на всички лекари и медицински сестри, за грижите който положиха за мъжът ми, най-вече на доктор Николова и доктор Томов, за успешното завършване на лечението му. Едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички от форума, които ме подкрепяха и ми даваха сили и съвети, без вас приятели нямаше да се справим, защото "Сговорна дружина, планина повдига", заедно с вас и вашите истории, съвети и опит ние преодоляхме най-тежкия момент от живота ни. На всеки сблъскал се с Хепатита пожелавам успешно лечение и отрицателни ПСР, а на нас - дано никога не преживеем този ад отново и дано вируса никога не се събуди и не се открие.
Благодарности към всички - Ками
животът - това не е да чакаме да отмине бурята, а животът е да се научим да танцуваме в дъжда