Автор Тема:  Стартирах лечение на Хепатит Б с Виреад (Тенофовир)  (Прочетена 37347 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен fanita

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 7
    • Профил
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Хроничен хепатит B
Ако знаеш колко малко ми трябваше,за да се успокоя.Много ти благодаря :flowers:

Неактивен fanita

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
Здравейте.Обещах да пиша какво се случва с нас и ето ни сле една седмица виреад и много тежка първа вечер след приема на таблетката вече нямаме никакви неразположения слава богу.За сега всичко е наред.Като чета страничните действия на листовката ме побиват тръпки.Дано да нямаме такива занапред.Успех на всички в борбата с коварната гадина  :fight:

Неактивен fanita

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
Здравейте,можеби трябваше да започна нова тема.Незнам тук дали изобщо ще ми обърне някой внимание,но ще опитам.Както написах по-рано съпругът ми с хроничен хепатит Б,след неуспешно лечение спегилиран интерферон сега от десетина дни е на виреад.Снощи след полунощ със страшни болки в слабините отидохме по спешност да го прегледат.След прегледа от от уролог ни беше казано,че е възпален десния тестис.Изписа му антибиотик-аугментин и аулин за десет дни.Забравихме да питаме проф.Антонов какви лекарства може да приема.Вече изпи един аулин и една таблетка аугментин,облекчение има много за кратко и после се извива от болки.Незнам проф.Антонов дали въобще ще си вдигне телефона днес.Дано да го вдигне и да разберем,ако ще му навреди много това лечение,да търсим други варианти.Някой,ако има информация за медикаментите,които може да приема по време на лечението с виреад,моля да ми отговори.

Неактивен fanita

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
И още нещо исках да напиша.Дали някой от вас е имал някакво възпаление при това лечение.Чудя се дали може да е от виреад.Дорфи незнам дали да вярвам на уролога.Дано не е нещо по-опасно.Страшно се притеснявам.Спала съм два часа само име е страх да не си родя преждевременно бебенцето,което чакаме от дълги години.

Неактивен Аника

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доктор на хепатитните науки
  • Публикации: 1161
  • генотип 1
    • Профил
  • Вид лечение: Софосбувир + Даклатасвир
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Здравейте,
Мисля, че няма проблем да пие този АБ. Прочети в листовката дали е описан като противопоказания Аугментитът.
Това със сигурност не е от Виреада.
Ако до 2-3 дни не започне да отшумява възпалението, потърсете второ мнение. Ако има температура, трябва да спадне до 48 часа след започването на АБ.
Успех! :)
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."

Неактивен izabel

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Кандидат-студент
  • Публикации: 70
    • Профил
Здр ,аз също съм на такова лечение ,да ти кажа пила съм този антибиотик и още много други когато съм била болна през годините ,не е имало проблем но за аулин нищо не мога да кажа !

Неактивен fanita

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
Здравейте.Аз успях да се свържа с проф.Антонов и той каза,че ако се касае за възпаление е много сериозно и трябва да го лекува.Може да пие всякакви лекарства,без доксициклин.И за аулин няма проблем.И не е възможно да е от виреад.Потърсихме и второ мнение от уролог и той изключи аулин,но изписа но-шпа,бусколизин и диклопрам.Болките отшумяха за сега,дано се справим без усложнения.Доста се постреснахме.Благодаря ви за отговорите. :flowers:

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007