Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - Ani_sv

Страници: [1] 2 3 ... 5
1
Моята история / Re: Ето ни и нас
« -: Юли 17, 2020, 06:38:21 »
Благодаря, Силвана  :smile:

2
Моята история / Re: Ето ни и нас
« -: Юли 16, 2020, 23:08:10 »
Хм... Това не знаех, че е възможно :).  По принцип само за един ден пропуск, ни е известно, че няма проблем .

3
Моята история / Re: Ето ни и нас
« -: Юли 16, 2020, 22:47:43 »
Привет, благодаря ви за отговорите :). Не знам точно колко време пие Тенофовир, в общи линии, когато спряха финансирането за Виреад. Сега чакаме резултата от последния пср, а количествения тест показва 600 iu / ml (не съм сигурна за мерната единица)
Проблема беше, че 2-ри пореден ден щеше да е без хапче. Като тръгнахме за тук в сряда го забрави вкъщи, но не знаехме, че по спешност ще ме приемат в болница (по нашите репродуктивни неудачи...) Но за щастие, един негов колега, с който обикновено по едно и също време лежат в болницата за протокол, му изпрати...та поне това се оправи :).

4
Моята история / Re: Ето ни и нас
« -: Юли 15, 2020, 20:05:29 »
Здравейте, включвам се с голяма молба към някой от София, лекуващ се с Тенофовир.
Трябваше да останем тук много непредвидено, ( приеха ме в болница...) и моето момче съответно не си взе хапчета, а трябва да останем тук и утре :(.
Дали някой от София може да ни услужи с едно хапче, за утре. Той ще идва да си взема протокола и ще може да го върнем тогава.
Благодаря предварително на отзовалите се.

5
Общи теми / Re: Виреад - доплащане
« -: Юни 21, 2018, 15:53:51 »
Здравейте, днес се обадиха от Марешки, че проблема е решен и може да се вземат хапчетата безплатно  :smile:

6
Общи теми / Re: Виреад - доплащане
« -: Юни 18, 2018, 21:18:18 »
Здравейте, малко да побутна темата...за съжаление. Днес на моето момче от аптеката са му казали, че трябва да доплати 109 лева за генерика, но да 4 дни щял да се оправи проблема :( и щели да се обадят, но дали е така ...Някой знае ли нещо по въпроса?

7
И ние  си мислехме, че личния лекар не е информиран, но се оказа че човека е подготвен - от НЗОК му бяха изпратили мейл и нещата се случиха много бързо. Поправи протокола, написа нова рецепта с генерика, сега чакаме доставка от аптеката. [/quote]

[/quote] а колко дни до взимането на медикамента ви оставаха?[/quote]

Оставаха около 3-4 дни, от аптеката пък доставиха за 1 ден генерика...Явно и чудеса са възможни :)

8
Общи теми / Re: Виреад - доплащане
« -: Октомври 19, 2017, 21:15:43 »
Личният лекар на моето момче имаше, би трябвало всеки лекар да има такава декларация.

9
Тъй като съм сигурна, че моето НЕ е наясно, просто ще й занеса разпечатка на отговора на НЗОК, за да знае какво да прави.
И ние  си мислехме, че личния лекар не е информиран, но се оказа че човека е подготвен - от НЗОК му бяха изпратили мейл и нещата се случиха много бързо. Поправи протокола, написа нова рецепта с генерика, сега чакаме доставка от аптеката. 

10
Ми...как да облекчат пациентите...като не мислят за тях, а за себе си.... :(

11
Общи теми / Re: Виреад - доплащане
« -: Юни 07, 2017, 16:41:48 »
Супер, аз съм почти готова. Не знам дали добре съм структурирала писмото, но...се надявам на положително развитие :)

12
Общи теми / Re: Виреад - доплащане
« -: Юни 07, 2017, 15:09:53 »
А има ли някъде статистика колко пациенти има на Виреад и съответно се хоспитализират по установените критерии. Извинявам се, ако някъде е написано...мисля си, че ще е добре да посочим и някакви цифри в жалбите...

13
Общи теми / Re: Виреад - доплащане
« -: Юни 05, 2017, 12:55:22 »
Ами от вас зависи. Обединете се няколко пациента и съдете касата. Ако решите, ще съдействаме с адвокат, както при хеп.С.
Тогава делата бяха заведени от нас, но от името на 8 пациента, които бяха достатъчно смели, че да тръгнат на борба, дето аз я водех половин година преди това сама.
Ние, сме съгласни, особено след като има и помощ с адвокат...,но едва ли има някой друг, на който му се занимава.
А за хоспитализациите, не съм много на ясно, но предполагам, че трябва да се пуснат масово жалби от пациенти, не само 3-4...

14
Общи теми / Re: Виреад - доплащане
« -: Юни 02, 2017, 18:06:10 »
Да...ние сме ги отписали тези пари...отдавна още като писах си знаех, че няма да ги върнат, и да важно е, че се разреши проблема :). Единствено колективен иск щеше да помогне, но...от нзок си знаят, че никой няма да тръгне да се разправя..и така, кучетата си лаят, кервна си върви  :angry3: и това е положението :)

15
Общи теми / Re: Виреад - доплащане
« -: Юни 01, 2017, 23:21:07 »
Напълно съм съгласна с казаното от svetlio. Подадох жалба до Омбудсмана, тя ми отговори, като отбеляза, че много добре се е запознала с проблема и е препратила към нзок за отговор и възможно разрешение. От нзок.....също ми отговориха в срок, но...обясниха, че пари не връщат, просто така са решили. Но докато  на повечето засегнати не им се занимава, положението ще си остане такова. Те много добре знаят, че никой няма да тръгне да ги съди..., защото сме в България.

Страници: [1] 2 3 ... 5

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007