Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
2
Моята история / Re: И моята история ..........
« Последна публикация от Vesetoo - Октомври 21, 2017, 20:44:01 »
Здравейте берета  :smile: и аз като вас случайно разбрах за моя хепатит(при повторно даряване на кръв) и ме увериха ,че са уведомили ЛК с писмо-обратна разписка,глупости ама пълни глупости.Важното е  сега,че сме разбрали навреме,защото някой нямаха този ""късмет"",а още по-хубавото е че  има успешно лечение  :smile: .Стискам палци да го преборите от раз. :smile:


snd242 ,отиди до ЗК ,питай ,нахалствай.....каква е процедурата сега?.....съжалявам,че така се развиха при теб нещата,но ще станат.
п.с да не е свършил лимита на лекарството за тази година?....не може нищо да не казват...цццц!
4
Най-страното е че в листата с лекарствате на http://www.mylan.bg/bg-bg/products тенофовира го дават 245 мг. същия този тенововир на майлан в нета е 300 мг. , никъде в нета не намерих Риковир 245 мг. , къде е грешката?
5
За съжаление, от гледна точка на това, че нямаме спокойно и безпроблемно лечение, както би трябвало да е. Реекспорт на медикаменти, хоспитализации, протоколи, смяна на лекарства, доплащане....това лечение тежи ужасно много по административни причини, не други.
Не би трябвало да има проблем с генерика, но в крайна сметка и аз съм пациент като всички вас и говоря само от това, което съм прочела в интернет, а не от личен опит. Така че не мога да давам генерализирани заключения, всеки сам трябва да се поинтересува, да прочете кратката характеристика на продукта и да си реши сам за себе си какво иска да прави.
Напишете тенофовир Mylan в интернет,  има достатъчно инфо.
6
Завършено лечение / Re: Завършено лечение с Zepatier
« Последна публикация от Даниела - Октомври 21, 2017, 09:45:03 »
Благодаря Геле! Дано и другите да са така!
7
Завършено лечение / Re: Завършено лечение с Zepatier
« Последна публикация от Vesetoo - Октомври 20, 2017, 18:41:29 »
gele77 , :wink3:поздравления за резултатите!
8
Да, за пореден път се оказа, че сме по-информирани от всички останали  :smile:
 За съжаление това е положението, масово минаваме на генерик.

Защо "за съжаление" ? Генерикът има ли някакви недостатъци? Не се заяждам, а наистина се чудя, защото и аз съм леко притеснен да сменя Виреада и се чудя дали да си натоваря бюджета със 100 лева, за да съм спокоен или да си пия алтернативата...
9
Завършено лечение / Re: Завършено лечение с Zepatier
« Последна публикация от Даниела - Октомври 20, 2017, 09:57:59 »
Ура!!! Излезе ми ПСР отрицателен, но анализът който правят тук е само качествен. Той дали е по-неточен!
10
И ние  си мислехме, че личния лекар не е информиран, но се оказа че човека е подготвен - от НЗОК му бяха изпратили мейл и нещата се случиха много бързо. Поправи протокола, написа нова рецепта с генерика, сега чакаме доставка от аптеката. [/quote]

[/quote] а колко дни до взимането на медикамента ви оставаха?[/quote]

Оставаха около 3-4 дни, от аптеката пък доставиха за 1 ден генерика...Явно и чудеса са възможни :)
Страници: [1] 2 3 ... 10

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007