Автор Тема:  Завършено лечение с Zepatier  (Прочетена 2609 пъти)

Георги1973 и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Alice

  • Немедицинско лице
  • Степен на активност - Дипломант
  • *****
  • Публикации: 387
  • Пол: Жена
    • Профил
  • Вид лечение: Безинтерферонова терапия (ДААС)
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Хроничен хепатит C
Re: Завършено лечение с Zepatier
« Отговор #30 -: Октомври 03, 2017, 09:35:13 »
Ами това изследване винаги ще ти е положително, защото там изследват анти телата, а не количеството на вируса. Ти винаги ще имаш анти тела. защото си се срещал с вируса.

Неактивен gele77

  • Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 20
    • Профил
  • Вид лечение: Безинтерферонова терапия (ДААС)
  • Резултати: Успешно завършенo - чака резултати
  • Статус: Хроничен хепатит C
Re: Завършено лечение с Zepatier
« Отговор #31 -: Октомври 03, 2017, 09:59:44 »
Значи е нормално,божеее така се ИЗкорках сговни ми се всичко

Неактивен gele77

  • Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 20
    • Профил
  • Вид лечение: Безинтерферонова терапия (ДААС)
  • Резултати: Успешно завършенo - чака резултати
  • Статус: Хроничен хепатит C
Re: Завършено лечение с Zepatier
« Отговор #32 -: Октомври 05, 2017, 12:05:59 »
Здравейте,днес си пуснах нови изследвания и асат и алат са в норма,но тромбоцитите за ми 67  при мин.130 това да не е заради лечението или има някакъв проблем. 

Име на теста (изследването)   Резултат   Единици   Референтни граници
ПКК - 20 показателя   *   Профил   Виж по-долу
WBC   6.24   10^9/L   3.5 - 10.5
RBC   5.30   10^12/L   м. (4.4-6.1) ж. (4.2-5.4)
HGB   168   g/L   м. (135-180) ж. (120-160)
HTC   0.468   L/L   м. (0,40-0,54) ж. (0,37-0,47)
MCV   88.3   fL   82-98
MCH   31.7   pg   28-33
MCHC   359   g/L   330-350
PLT   67   10^9/L   130-360
LYM%   30.8   %   20,0 - 48,0
MONO%   8.8   %   1.0 - 11.0
EO%   1.80   %   0.0 - 6.0
BASO%   0.30   %   0.0 - 2.0
NEUT%   58.30   %   40,0 - 70,0
LYM#   1.92   10^9/L   1.1 - 3.8
MONO#   0.55   10^9/L   0.07 - 0.80
EO#   0.11   10^9/L   0.00 - 0.50
BASO#   0.02   10^9/L   0.00 - 0.14
NEUT#   3.64   10^9/L   2.1 - 6.4
RDW   0.13      
MPV   10.8   fL   9-13
Клинично-химични изследвания
Забележка: Няма.
Име на теста (изследването)   Резултат   Единици   Референтни граници
Gluc Глюкоза   5.65   mmol/L   3.5-6.7
Crea Креатинин   92   mkmol/L   м (74-134); ж (44-96)
TBil Общ билирубин   18.10   mkmol/L   3.4-21.0
DBil Директен билирубин   3.30   mkmol/L   0.8-8.5
TP Общ белтък   80.00   g/L   64-83
Alb Албумин   48.0   g/L   35-55
UA(S) Пикочна киселина   342   mkmol/L   м.(208-420) ж.(149-363)
ASAT   27   U/L   < 35
ALAT   12   U/L   < 40
GGT   22   U/L   м. (< 55) ж. (<38)
ALP Алкална фосфатаза   53   U/L   възрастни: до 300, деца до 640
Кръвосъсирване ( Coagulation)
Забележка: Няма.
Име на теста (изследването)   Резултат   Единици   Референтни граници
PT Протромбиново време   *   Профил   Виж по-долу
PT sec   12.3   sec   10-15

Неактивен gele77

  • Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 20
    • Профил
  • Вид лечение: Безинтерферонова терапия (ДААС)
  • Резултати: Успешно завършенo - чака резултати
  • Статус: Хроничен хепатит C
Re: Завършено лечение с Zepatier
« Отговор #33 -: Октомври 06, 2017, 09:37:18 »
Никой ли не знае дали това е нормално,ходих днес до Професор Антонов,но е на конференция и чак понеделник,а се притеснявам за ниските тромбоцити

Неактивен Силвана Лесидренска

  • Модератор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доцент
  • *******
  • Публикации: 2699
  • Пол: Жена
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: Повторно лечение
  • Статус: Хроничен хепатит B
Re: Завършено лечение с Zepatier
« Отговор #34 -: Октомври 06, 2017, 18:23:40 »
Едно време, когато хората се лекуваха с интерферон, приключваха лечение с подобни тромбоцити. Не би трябвало ДААс да имат такъв ефект, но няма как да знаем реално, трябва да се консултираш с професора. Но не се шашкай излишно, както казах, сума ти хора бяха с такива показатели, пък оцеляха :) Така че споко и отиди при него другата седмица.

Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org


Неактивен gele77

  • Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 20
    • Профил
  • Вид лечение: Безинтерферонова терапия (ДААС)
  • Резултати: Успешно завършенo - чака резултати
  • Статус: Хроничен хепатит C
Re: Завършено лечение с Zepatier
« Отговор #35 -: Октомври 07, 2017, 08:40:25 »
благодаря ти Силве

Неактивен Даниела

  • Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 14
  • Пол: Жена
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
Re: Завършено лечение с Zepatier
« Отговор #36 -: Октомври 13, 2017, 14:25:08 »
Здравейте! Дали като асат и алат са в норма, вирусът е изчезнал?

Активен Velimira

  • Немедицинско лице
  • Степен на активност - Кандидат-студент
  • ***
  • Публикации: 65
  • Пол: Жена
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Хроничен хепатит B
Re: Завършено лечение с Zepatier
« Отговор #37 -: Октомври 13, 2017, 15:37:50 »
Дали вирусът е изчезнал може да покаже само ДНК изследване на съответните периоди - 3,6 месеца и първа година! Нормални чернодробни ензими не са показател за излекуване.

Неактивен Vesetoo

  • Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 26
  • Пол: Жена
    • Профил
  • Вид лечение: Безинтерферонова терапия (ДААС)
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Хроничен хепатит C
Re: Завършено лечение с Zepatier
« Отговор #38 -: Октомври 13, 2017, 17:09:04 »
Здравей Даниела ,аз бях година и повече с АСАТ и АЛАТ в норма,но вируса го имах! За съжаление не е показател,но дай Боже при тебе да е така,след 6м се води хроничен  :sad3:.
Успех!

Неактивен Даниела

  • Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 14
  • Пол: Жена
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
Re: Завършено лечение с Zepatier
« Отговор #39 -: Октомври 13, 2017, 17:31:09 »
Аз съм на лечение и в резултат на лечението стойностите влезоха в норма

Неактивен Vesetoo

  • Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 26
  • Пол: Жена
    • Профил
  • Вид лечение: Безинтерферонова терапия (ДААС)
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Хроничен хепатит C
Re: Завършено лечение с Zepatier
« Отговор #40 -: Октомври 13, 2017, 20:26:40 »
Чудесно,така и трябва  :wink3:  и аз съм на лечние от два месеца,но още на първия месец лекуващия доктор ми пусна ПСР......... ти от колко време си на лечние ? ,нямаш ли една таблица по-която на 1м на 3м на 6м и 1г се пускат доста неща,питай твоя доктор !  :smile:
« Последна редакция: Октомври 13, 2017, 20:57:46 от Vesetoo »

Неактивен Даниела

  • Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 14
  • Пол: Жена
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
Re: Завършено лечение с Zepatier
« Отговор #41 -: Октомври 13, 2017, 21:00:26 »
На лечение съм от три седмици. Още не са ми пускали ПСР.

Неактивен snd242

  • Немедицинско лице
  • Степен на активност - Кандидат-студент
  • ***
  • Публикации: 57
  • Пол: Мъж
  • Генотип 3
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Хроничен хепатит C
Re: Завършено лечение с Zepatier
« Отговор #42 -: Октомври 13, 2017, 21:25:50 »
На четвъртата е добре да се направи.

Неактивен Даниела

  • Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 14
  • Пол: Жена
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
Re: Завършено лечение с Zepatier
« Отговор #43 -: Октомври 15, 2017, 09:57:34 »
ПСР теста на гладно ли се прави?

Неактивен Силвана Лесидренска

  • Модератор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доцент
  • *******
  • Публикации: 2699
  • Пол: Жена
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: Повторно лечение
  • Статус: Хроничен хепатит B
Re: Завършено лечение с Zepatier
« Отговор #44 -: Октомври 15, 2017, 10:52:00 »
Не.

Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org


 


СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007