Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - tania

Страници: [1] 2 3 ... 7
1
Благодаря зя отзивчивостта на доц. Антонов!!!
Честита Коледа на него и на всички съфорумци!!!

Моят въпрос е: шест месеца от започване на лечение със Себиво на хеп. В - на 3-я мес репликацията на вируса намалява - от 25 370 000 000 копия - на 163100 копия, ензими: АСАТ в норма, Алат-почти; вкички останали показатели в норма, с изключение на Креатинин - 170. Притеснявам се именно заради Креатинина, това доколкото знам означава влошена бъбреча функция. Та конкретно на въпроса - трябва ли да се предприеме някаква терапия или за сега да се наблюдава и до какви стойности?

Благодаря!

2
Може би и аз!
Ще се опитам!


3
В централна имунологична лаборатория в Александровска болница също правят ПСР - 140 лв - веднага след бариерата  на входа на болницата в ляво се намира лабораторията.

4
Диагностика / Re: Моля,помогнете!
« -: Юни 24, 2009, 15:42:46 »
Дано да е така, от все сърце го пожелавам! но за по-сигурно направи още веднъж маркера!

5
Здравей Силвана!
Мисля че си взела най-правилното решение!!!
Моите впечатления от проф. Чернев потвърждават тази твоя стъпка. Той наистина напоследък е страшно разсеян, все бързащ, не помни какво е назначил вчера, не се интересува от историята на заболяването /конкретно хепатита/, от провежданото преди това лечение, хвърга се направо в някои решения без да се е запознал с конкретния пациент /защото естествено не може да помни всичко с години/ и ако пациента не си следи състоянието, лечението му е обречено.
Надявам се скоро Тенофовирът да бъде включен в списъка и той да се окаже твоето лечение.
Синът ми е на твоята възраст, с хеп. В и с 520 000 000 копия, много дълга е неговата история и затова те разбирам отлично. На прав път си!!!

6
Честито!!!!
Само /-/ резултати от тук нататък и много положителни емоции!!!! Радвай се! Празнувай!!! :flowers: :flowers: :flowers:

7
цената на ПСР в Централна имунологична лаборатория - Александровска болница е 140 лв /инфорчацията е от 16.06.2009/

8
Ралка, извинявай, интересува ме самият протокол /независимо за кое лекарство/ - в един екзимпляр ли се издава или в повече?

9
Здравей, Михаела!
А протоколът в колко екземпляра ти беше издаден от доктора???? Нашият е само 1 и се притеснявам!!

10
Силвана,
това е случаят на синът ми. Беше в края на 2003 г, той беше на 20 г. Зефикс му изписа покойния проф. Мечков /тогава попаднахме съвсем случайно на него като на добър специалист/. От 2004 г сме при проф. Чернев, който до онзи ден все не намираше подходящия лек за сина ми. Последно чакаше Тенофовир, но след като не го включиха в списъка, предлага да не чака повече, а да започне лечение със Себиво. Утре ще прави ПСР, да видим какво ще излезе.


11
Здравей, Мариана!
Извини ме за невежеството, с прости думи ми разясни резистентност ли е следния случай: Лечение с Ламивудин 6 мес. Изходна виремия 1000 копия, след 6-я месец - 5000000 копия. АСАТ и АЛАТ нагоре, след 4 г. ПСР - 52 000 000.
Благодаря ти! Приятна вечер!!

12
Моята история / Re: Привет
« -: Юни 05, 2009, 13:46:20 »
Здрамей, добре е че си попаднала във ворума, след като гинеколозите не са направили нищо!!!

От опит знам следното: след като си положит. тест за австралийски антиген има вероятност да си само носител /дай боже/ или да си хронично болна. Бременна си и то в осми месец. Нека личния лекар ти пусне изследвания за АСАТ и АЛАТ, а ти си направи - с/у заплащане antiHbs, HbeAg,antiHbe,antiHBc /за да не губиш време/ и с всички тях отивай при добър гастроентеролог. Той ще прецени дали да правиш HBV DNA. По всяка вероятност си само носител /не си болна/, но ще трябва даследиш стриктно за ваксинирането на бебето 12 часа след раждането идругите 2 ваксини до 6 мес. възраст, след това да го изследваш за австралийски антиген. Ако си само носител няма да раждаш в изолатор, но ако си хрон. болна трябва да съгласувате всичо с гастроентеролози и гинеколози.

Не се притеснявай, дъщеря ми е само носител, роди живо и здраво бебе - днес навършва 8 мес., изследваха го за Хеп. В - всичко е /-/. Успех!!! За твое успокоение, пък и за твое добро направи всичко необходимо за да си изясниш твоето састояние!!!

13
Здравей, а протоколът ти за какво лекарство е??
Не се шашкай, щом имаш протокол/дори и от стария формуляр/ всичко ще бъде наред!!!

14
Ванче, за съжаление Тенофовира не е включен в списъка!!!
Чернев не дава никакви надежди - вече!!!

Поздрави, Таня!!!

15
Синът ми е с 580 000 000 ПСР - с почти никакво увреждане на черния дроб, но съответно все още не намериха подходящо лечение за него!!! Дано при теб също няма увреждания и да се намери лек!!! Ще ми е интересно какво ще решат във военна болница спецовете, естествено след биопсията!!! Ако желаеш, сподели. Синът ми е при проф. Чернев в Александровска б-ца!!!
УСПЕХ!!

Страници: [1] 2 3 ... 7

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007