Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Теми - Reni

Страници: [1]
1
На лечение съм / И аз започнах лечение
« -: Април 09, 2010, 19:34:47 »
Здравейте! На 01.04. и аз започнах лечение  :fight:. Поставиха ми пегинтрона по обяд. Цял следобед бях в очакване на странични ефекти. Започнаха през нощта - температура, болки в мускулите, глаболие. Общо взето нищо различно от това, което очаквах. Температурата стигна до 38.5 :sick:. Дадоха ми един течен аналгин и до сутринта спадна. Общо взето спах на пресекулки. Добре че, следо това имаше четири дни почивни, та успях да се намързелувам. Вчера си поставих номер 2. Ефектите същите, само без температурата. Днес отидох на работа и мислех да си поработя целия ден, но на обяд се предадох и се прибрах. Пуснах си кръв за ПКК и резултатите са в норми, с изключение на левкоцитите - 3.27 при реф. стойности 4.00 - 11.00. Не знам дали да се тревожа. Общо взето това е при мен засега.  :love5: на всички.Рени

2
Здравейте, нямам търпение да се похваля. Днес и аз получих съобщение от РЗОК. Точно три месеца след подаване на документите. Така че, вече ходих до касата, взех заветните протоколи, поръчах си лекарствата. Обещаха още утре да ми ги доставят. На мен са ми изписани Пегинтрон и Ребетол, та затова няма проблем с доставката. Обадих се и в болницата да си уговоря ден за приемане. Забавянето наистина е било поради някакава административна причина, защото служителката, която ми даде протоколите, ми каза че има и декемврийски одобрени. Вече съм на старта и очаквам с нетърпение началото на битката.  :fight: Рени

3
Здравейте, и аз вече имам резултати от чернобробната биопсия - хроничен хепатит с умерена хистологичная активност и А2 и степен на фиброза Ф2/3. Днес ходих на преглед във ВМА и д-р Симонова ми каза, че трябва да се започне лечение. След две седмици ще бъде готов ПСР - количествен и за определяне на генотипа. Взеха ми кръв и за изследване на хормони на щитовидната жлеза и за хепатит Б. Сега като гледам резултатите всички са в норми и НВсАг е отрицателен, но Анти НВс тотал е положителен. Какво означава това според вас?
Рени

4
Здравейте отново! Отдавна не съм писала, но в края на август успях да отида на преглед във ВМА при доц. Кацаров и веднага ми определиха ден - 10.09. за биопсия. Само че сега ми е малко притеснено. И искам ако може да попитам нещо. Според вас какъв вид упойка е за предпочитане - местна или пълна. И дали ще трябва да се остане в болницата през нощта или ще може да се прибера веднага. Аз съм от Русе.Много моля да ме посъветвате, все пак повечето са минали през това и се извинявам, защото всичко това сигурно е обяснявано много пъти, но трудно се ориентирам все още и чета във форума много хаотично.

5
Моята история / Здравейте
« -: Юни 16, 2009, 22:18:10 »
И аз като повечето хора разбрах съвсем случайно, че имам хепатит С.  Предполагам, че съм заразена още през 1983 г., когато ми преливаха кръв. А разбрах за това преди 10 години. В тези години аз по собствена инициатива си правя периодично изследвания на чернодробни ензими. Ходила съм и при специалист - гастроентеролог, но никой нищо не ми е препоръчал като допълнителни изследвания. До преди две години всичко беше в нормите, но напоследък има някакво раздвижване. Единия път АСАТ е над нормите, другия път АЛАТ  и ГГТП, някои други показатели също. Не знам какво да предприема, пък и познанията ми в тази област са почти никакви. Ще ви бъда благодарна ако ме посъветвате.

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007