Здравей
Аз съм на седма инжекция и също ми се е случвало да получавам подобни приливи на енергия. За мен са по-скоро психологически ефект, отколкото реален, защото дори и тогава се уморявам бързо...
на въпросът ти за кръвната картина - на мен Чернев ми е казал да ги правя на 2-ра, 4-та инжекция и нататък през две седмици. Та всяко изследване се пада след някоя от инжекциите и преди следващата
, въпросът е да ги правиш след четната инжекция, както е в моя случай. Но ако на теб са ти казали друго, трябва да се съобразиш с лекаря си.
Относно натоварването - няма друг, освен теб, който да усети най-добре кога е минал границата. При всеки е различно, но тялото най-добре знае. След този маратон из планините мисля, че и сам си разбрал, че си прекалил
Аз лично съм снижила натоварването до минимум - преди спях по 5-6 часа на ден, ходех 3 пъти седмично на фитнес, работих като луда и излизах поне 5 пъти в седмицата. Откакто почнах лечението замених фитнеса с разходка по 15 минути на ден и качване по стълбите до апартамента ми (тези 5 етажа ми взимат здравето
), спя ПОНЕ по 8 часа на ден, като мога и по повече, излизам 3 пъти седмично някъде и пак бачкам като луда, ама там нямам голям избор. За мен това е начинът да издържа, при теб може да е друг.
Но помисли внимателно, защото сега тялото ти има нужда от енергия да се бори с вируса. Не му я отнемай с глупости
П.С. Сега ти видях новия пост, за ТОВА недей да пестиш енергия
Стискам палци да видиш един голям минус на ПСР-а