Автор Тема: [ВАЖНО] Правила при задаване на въпроси към доц. Антонов  (Прочетена 10124 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Радослав Русинов

 • Администратор на форума - немедицинско лице
 • Степен на активност - Професор
 • *******
 • Публикации: 5566
 • Пол: Мъж
  • Профил
  • My Home Page
 • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
 • Резултати: Успешнo
 • Статус: Хроничен хепатит C
В този раздел (подфорум) пациентите могат да задават въпроси към доц. Антонов. Целта на този раздел е да осигури контакт на пациентите със специалист в областта на лечението на хронични вирусни хепатити.

1. Всеки, който иска да зададе въпрос към доц. Антонов, трябва да стартира своя отделна тема в този раздел, както и да и сложи подходящо заглавие, по което всеки да се ориентира още по заглавието какъв е въпросът, който е бил зададен.

2. Ако даден потребител иска да предизвика дискусия с другите потребители по даден въпрос, който е зададен в този раздел, нека да стартира отделна тема в някой от другите раздели на форума.

3. След като даден потребител стартира тема с нов въпрос към доц. Антонов, никой друг потребител не трябва да пише пост в тази тема, преди първо да е отговорил доц. Антонов.

4. Ако доц. Антонов отговори на зададен въпрос в дадена тема и потребителя, задал въпроса иска да зададе доуточняващ въпрос по същия казус, то след задаването на този доуточняващ въпрос, никой друг няма право да пише в темата, преди доц. Антонов да отговори на зададения допълнителен въпрос.

5. Потребителите, на които доц. Антонов вече е отговорил, биха могли да задават доуточняващи въпроси към него в своята тема, но те трябва пак да са свързани с първоначалния въпрос, който са задали. Ако дадения потребител има по-различен въпрос от този, който е задал, то той трябва да стартира отделна тема.

6. Всяка тема, в която доц. Антонов е отговорил на зададения въпрос ще се заключва една седмица след неговия отговор, в случай че потребителя стартирал темата не зададе доуточняващ въпрос.

7. Всеки, който има повече от един въпрос, трябва да стартира отделна тема за всеки един от въпросите си.

8. Когато задавате своя въпрос, опитайте се да дадете максимално детайлна информация за Вашия случай, за да може доц. Антонов да се съобрази със спецификата му. По този начин ще улесните и самия него.

9. Опитайте се да не задавате въпроси, които са дискутирани многократно във форума и за които има достатъчно ясна и еднозначна информация.

10. Преди да зададете своя въпрос, прегледайте предишните зададени въпроси в раздела, за да проверите дали някой друг пациент вече не е задал подобен въпрос.

11. Всеки потребител може да задава най-много два въпроса на седмица, с цел всички останали потребители също да имат възможност да зададат своите въпроси, и същевременно въпросите да не станат прекалено много за дадената седмица. Доуточняващите въпроси във вече стартирана тема не се броят, ако са зададени от потребителя, стартирал темата.

12. Имайте предвид, че тук няма да бъдат поставяни диагнози и предписания за лечение. Целта на този контакт с доц. Антонов е да осигури на пациентите контакт с него и възможност да чуят неговото мнение по въпроси, които ги тревожат.
Не трябва да предприемате никакви действия, свързани с Вашето здраве, преди да се консултирате с лекуващия Ви лекар, или пък съответно не се консултирате на живо с доц. Антонов.

13. Отговорите на доц. Антонов ще бъдат публикувани от неговата медицинска сестра - г-жа Габриела Бонева, като това ще става между един и два пъти седмично.

14. В този раздел важат и всички препоръки за използване на форума, които сме публикували в отделна тема: Важна тема: Препоръки при използване на форума

Моля, нека всеки да се опита да спазва тези правила, за да може да улесним и доц. Антонов, и всички, които ще следят този раздел!

Можете да използвате тези два линка за по-лесен достъп до раздела с въпросите към доц. Антонов:
www.antonov.hepatitis-bg.com
www.antonov.hepatit.bg
« Последна редакция: Януари 14, 2010, 12:13:00 от Радослав Русинов »
Нямам възможност да отговарям своевременно на постове и лични съобщения.
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org


 


СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007