Автор Тема:  Високи стойности на Асат ,Алат и ПСР след лечение с РОФЕРОН /сега накъде?/  (Прочетена 5306 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен JIJI

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 18
    • Профил
  • Вид лечение: Интерферон
  • Резултати: Неуспешно
  • Статус: Хроничен хепатит B
Предварително благодаря за отделеното внимание.
Започнах лечението с Роферон през цялото време поддържах стойности на АСАТ и АЛАТ /16-28/. ПСР на 6-тия  месец беше 4500 /започнах с 217 000/. Приключих лечението декември 2009 в момента съм с алат-442, асат-1808,  и ПСР-18 627 225.
Моля за вашето мнение как да продължа с лечението?
Лекуващите ме лекари заявиха, че до шест месеца нищо не можели да направят , в момента съм на трансметил 3х2,витамин В.
« Последна редакция: Януари 29, 2010, 14:32:33 от Силвана Лесидренска »
Най- добрите лекари са доктор ДИЕТА,доктор СПОКОЙСТВИЕ И доктор РАДОСТ

Неактивен Габриела Бонева

• Медицинско лице - сестра
  • Степен на активност - Ученик
  • Публикации: 27
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
При високи чернодробни ензими след спиране на лечението на хепатит В и високи серумни нива на HBV-DNA се преминава към лечение на нуклеозидни аналози-Тенофовир,Ламивудин и Ентекавир.
Началото на лечението и избора на нуклеозиден аналог се определя от лекуващия екип.
Трябва да се знае,че един път започнато лечението с нуклеозидни аналози е с продължителност минимум  5 години,а най-вероятно за цял живот.

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007