Автор Тема:  Други възможности след неуспешно лечение на хепатит Ц?  (Прочетена 5242 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Neval

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 168
    • Профил
  • Вид лечение: Интерферон + рибавирин
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Хроничен хепатит C
Честита Нова 2010 Година!
Желая Ви много здраве,успехи,удовлетворение от благородната Ви работа!

Уважаеми доц. д-р Антонов,
През октомври 2008 ми откриха хепатит Ц. ПСР 1 560 000,хроничен хератит в преход в активен Метавир Ф1 А1,генотип 1.Аз съм мъж на 56 години.
През август 2009 започнах лечение с Пегинтрон и Ребетол.На третия месец ПСР 211 000,на четвъртия 481 000.Приключвам 6 месечния период след две седмици.Нямам шанс,а изглежда няма смисъл да продължавам лечението сега.
Имам желание да се преборя с вируса.
Какви са възможностите?

Неактивен Габриела Бонева

• Медицинско лице - сестра
  • Степен на активност - Ученик
  • Публикации: 27
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
От направените контролни изследвания е видно,че вашият вирус не се подава на интерфероновата терапия.
Нейното повторение не би довело до по -добър резултат.
Най-подходящо при вас би било лечение състоящо се от директен антивирусен медикамент /н.р  Телипревир,Боцепревир и др./,Интерферон и Рибавирин.
Това лечение все още е в експериментална фаза.
Водещите фармацефтични компании посочват годината 2014 като година на напълно нова терапия за хепати С.

Неактивен Neval

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 168
    • Профил
  • Вид лечение: Интерферон + рибавирин
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Хроничен хепатит C
Дълбок поклон пред Вас за безкористното желание да ни помагате с Вашите знания и опит. :doubleup: :clap:
Ваш колега от друга болница, ми каза директно: "Нямам време,нито ми плащат,за да се занимавам с Вас" :shocked1:

Допълнителни въпроси:
1.Мога ли с посоченото състояние да дочакам 2014 година?
2.Какви контролни прегледи,през колко време трябва да правя и при какво състояние ще е неизбежно повторното лечение с интерферон,ребетол и с включен телипревир?Интерферонът на Рош може ли да е по-ефективен за генотип 1?
3.Достатъчно ли ще е да се включа в 10 мин. по обяд или е по-добре да се запиша за преглед и консултация след приключване на 6 месечното лечение и получаване на последните резултати в края на месеца?
Още веднъж благодаря за вниманието,което отделяте за всеки един от нас.

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007