Автор Тема:  Изчистване на камъни от жлъчката с помощта на билки  (Прочетена 253240 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Мери_

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 2373
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Вид лечение: Интерферон
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Хроничен хепатит B
Честито за прочистването!!! :clap:

Сигурна съм, че на ехографа нищо няма да се вижда вече след като си изкарал тази "каменна кариера" от жлъчката! :congrats:

Поздрави и много здраве, :flowers:
Мери
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен acho13

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 0
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
Честито за прочистването!!! :clap:

Сигурна съм, че на ехографа нищо няма да се вижда вече след като си изкарал тази "каменна кариера" от жлъчката! :congrats:

Поздрави и много здраве, :flowers:
Мери
Вчера бях на ехограф. Пазих тайна до момента,когато трябваше да се каже резултата. Да,ама не. Засега се предполага,че съм изчистил кал от жлъчката,камъни не. На въпроса откъде са тези камъни,които открих,отговора беше - от червата. Ехографката ,д-р Филипова от 14 поликлиника беше уверена,че камъни през тесен канал не могат да излязат. Предписа ми някакви лекарства - хомеопатия,и да продължавам с диетата.
Аз засега ще изчакам 30 дни, а после ще се посъветвам дали да направя рецептата отново. Все пак не вярвам всичко във форума, написано за успешното премахване на камъните да е лъжа. Факт е обаче,че при мене засега не подейства. Ще ми е интересно втория път какво ще излиза . Непременно ще направя и повторна ехография след това..

Неактивен anita

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Публикации: 2988
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Други потребители също са писали, че не се е получило и при тях от първия път. Аз бих те посъветвала да постоянстваш. При баща ми се получи пълно изчистване едва след три процедури. От тогава повече от 30 години не е имал проблем със жлъчката.

Неактивен acho13

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
На мен работата ми е такава,че след 2 дни заминавам извън България за 1 месец. Като се върна ще направя още една процедура. Само не знам през колко време трябва да се правят, иначе няма проблем. Ако знете,кажете,аз все пак ще ходя до бай Васил след 1 месец да го питам.

Неактивен acho13

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
На мен работата ми е такава,че след 2 дни заминавам извън България за 1 месец. Като се върна ще направя още една процедура. Само не знам през колко време трябва да се правят, иначе няма проблем. Ако знете,кажете,аз все пак ще ходя до бай Васил след 1 месец да го питам.
Речено - сторено. Вчера бях при бай Васил за втората доза билка. Разгледа снимките преди и след първото чистене. Имало подобрение, но и има още останали камъни, така че работата стана ясна - втори път.Днес започнах първи ден изпълнение на рецептата. Струва ми се малко по-тежко от първия път и то не за друго, ами защото знам какво ме чака да изпич. Ама със самовнушение и желание засега, вече 4 приема за днес,всичко е наред.
Алор модераторар абе какви са тези неразгадаеми думички които трябва да се пишат ? Голяма мъка е с тях. Направете нещо - направо не се разбира какво е написано ....

Неактивен acho13

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
Какво става с форума - напоследък само аз пиша откровения.
На 16.08.12 приключих с изпълнението на рецептата. Резултата , след пълни 3 дни приложение и изпълнение на рецептата с точност до мл течност ( 3 дни по 5 приема през 3 часа) е над 40 камъка,два от които 1,5 и 1,4 см. И отново след 10 дни ще ходя на ехограф да видя сега какво е станало .  Искрено се надявам да не ми се налага 3-ти път да правя рецептата. :smile: :flowers:
 И сега, както и предишният път нямаше никакви болки, даже сега като че ли по-леко премина всичко ако не се брои повишеното гадене особено при взимане на лечебния сок. Зехтина някак си леко или по-леко минаваше. Снимки ще изпратя на модератора ако има желание, да ги качи на страницата.

Неактивен tedibon

• Степен на активност - Доктор на хепатитните науки
  • Публикации: 1341
    • Профил
  • Вид лечение: Интерферон
  • Резултати: Релапс на хепатита след лечение
  • Статус: Има близък с хепатит B
Лято е,хората са по курортите,и затова !А ,може би в тази тема,няма други ,които сега да прилагат този метод!

Все пак, четат,което е добре!

Поздрави,Тедибон

Неактивен rozi

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
Здравейте,
Имам чувството, че се въртим, въртим, и най-накрая... стигаме до операцията.
Имам 20мм камък в жлъчката, пила съм билките на бай Васил 3 пъти, и резултат никакъв. Камъкът си стои здраво и сигурно. Нямам болки оплаквания и изменения в жлъчния мехур.
Съветите на лекарите са противоречиви, някои казват - операция, други - не го оперирай.
« Последна редакция: Август 20, 2012, 21:08:34 от Радослав Русинов »

Неактивен anita

• Публикации: 2988
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Рози, не съм съгласна с теб.  Ще дам пример с баща ми. Той преди 30 години изчисти камъните с помоща на бай Васил като направи процедурата 3 пъти и до ден днешен не е имал подобен проблем.  Последната му ефография е от преди 2 месеца и там няма помен от камъни.
Има и други случаи като твоя, при които билките не са подействали. Тогава наистина няма как и се налага операция.

Неактивен rozi

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
След вторият прием аз също извадих много "камъни", по- големи и по-малки и си казах -отървах се!След няколко дена отидох на ехограф - всичко си беше както преди.Отидох и казах всичко това на бай Васил и той ми даде отново от отварата ,като ми каза, че няма начин да не излезне.Този път бях изключително старателна - загрявах черния дроб преди прием и лежах ,не повръщах въпреки ,че ми беше много трудно, за да може билката100%  да подейства.След този прием се почуствах мнооого зле ,започна да ме наболява и жлъчката изчаках да ми поотмине и отидох на ехограф - камъка си стоеше здрав и силен!

Неактивен Mishence13

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
  • Статус: Чернодробна стеатоза
Привет!
Това е първият ми пост във форума, затова ще се представя накратко.
На 36, със стеатоза диагностицирана преди година, жлъчка премахната оперативно преди 4 години.

За билките на бай Васил разбрах от приятел, излекувал стеатозата си само след един курс на лечение.
Запалих се и аз, проучих билкаря, има предимно добри отзиви в интернет за него. Поръчах билките на дъщеря му, започнах ги. Днес ми беше 2-рия ден, нямам търпение да приключа утре. Много ме мъчи пиенето на зехтина, ужасна гадост. Пия го със сламка, за да намаля гаденето, но едвам се справям.
Много силно се надявам тия мъки да имат ефект. След седмица ще си видя наново чернодробните показатели, дано има подобрение.

Неактивен Mishence13

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
Приключих с пиенето на билките. Лечебната смес ми стигна за 14 вместо за 15 приема, явно съм прекалила с количествата, но предполагам не е фатално.
Съветвам тези, които ще се заемат тепърва да се лекуват по този начин да си освободят поне 3 дена от всякакви ангажименти, даже 4. По време на лечението човек губи сили, често има гадене или колики, разстройство и прочие неща, които са нормални, когато организма се чисти.
След седмица ще си пусна чернодробните показатели и веднага ще докладвам за ефекта при мен.
Успех на всички с лечението!

Неактивен rozi

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
Re: Изчистване на камъни от жлъчката с помощта на билки
« Отговор #102 -: Септември 04, 2012, 13:03:30 »
наясно съм с ползата от жлъчка  и за това искрено се надявам , ако  някой знае алтернативен начин  чрез билки за стопяване и премахване на  жлъчните камъни - моля да пише!

Неактивен Mishence13

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
« Отговор #103 -: Септември 04, 2012, 21:59:20 »
Докладвам чернодробните си показатели, както обещах.
Преди прочистването: AST 29, ALT 52, GGT 175, ALP 99
1 ден след прочистването: AST 27, ALT 54, GGT 226, ALP 128
8 дена след прочистването: AST 18, ALT 28, GGT 149, ALP 100

Неактивен bogdanov

• Немедицинско лице
  • *
  • Публикации: 16
    • Профил
  • Резултати: В момента съм на лечениe
« Отговор #104 -: Октомври 11, 2012, 16:39:31 »
Докладвам чернодробните си показатели, както обещах.
Преди прочистването: AST 29, ALT 52, GGT 175, ALP 99
1 ден след прочистването: AST 27, ALT 54, GGT 226, ALP 128
8 дена след прочистването: AST 18, ALT 28, GGT 149, ALP 100
Учудващо е, че процедурата не е успяла да свали ГГТ-то, важен показател свързан със жлъчката. Аз мисля да я пробвам именно с такава цел - да сваля ГГТ/407/ и АФ/290/ и се обезкуражавам донякъде, но въпреки всичко ще пробвам.  Камъни нямам/поне не се видяха на ехографа/, само утайки, но от няколко дни изпитвам силна диспептична болка.

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007