acho13 Какво стана на ехографа?
Аз удържах да пия билката ден и половина преди около две години, 26мм на стеснената част причини запушване и голяма криза, този ден и половина тогава не помогна, сега пак получих 10 дни мъки, имам два големи камъка в жлъчката, но този на усмуса или там как се нарича прави най-голям проблем. Всички хирурзи казват, че съм за операция. Но аз реших сега пак да пробват от днес, пак пия билката, зехтина и минералната водичка. Поръчах билката по еконт от Севлиево, дъщерята на бай Васил ми я прати. За да ми е по-лек приема слагам по малко кисело мляко в зехтина и взимам по един случащ бонбон след това. Чудя се може ли след зехтина да взимам по едно локумче мисля, че някъде го бях чела..? Много се надявам сега да удържа и наистина да изкарам камъните в жлъчката независимо от големината йм. Аз съм на 26 години и още не съм раждала и искам да се изчистя преди това. Вие през колко време повтаряте процедурата си, ако няма резултат на ехографа първия път? Колко време след процедурата трябва да ида на ехграф? Леки болки в областта на жлъчлата и отзад нормални ли са повреме на курса?
Моля ви хората които имат очевидни добри резултати и на ехографа нека пишат това ме стимулира и ми помага да продължа! Желая късмет и здраве на всички
quote author=Lidy link=topic=2757.msg58263#msg58263 date=1356779599]
acho13 Какво стана на ехографа?
Аз удържах да пия билката ден и половина преди около две години, 26мм на стеснената част причини запушване и голяма криза, този ден и половина тогава не помогна, сега пак получих 10 дни мъки, имам два големи камъка в жлъчката, но този на усмуса или там как се нарича прави най-голям проблем. Всички хирурзи казват, че съм за операция. Но аз реших сега пак да пробват от днес, пак пия билката, зехтина и минералната водичка. Поръчах билката по еконт от Севлиево, дъщерята на бай Васил ми я прати. За да ми е по-лек приема слагам по малко кисело мляко в зехтина и взимам по един случащ бонбон след това. Чудя се може ли след зехтина да взимам по едно локумче мисля, че някъде го бях чела..? Много се надявам сега да удържа и наистина да изкарам камъните в жлъчката независимо от големината йм. Аз съм на 26 години и още не съм раждала и искам да се изчистя преди това. Вие през колко време повтаряте процедурата си, ако няма резултат на ехографа първия път? Колко време след процедурата трябва да ида на ехграф? Леки болки в областта на жлъчлата и отзад нормални ли са повреме на курса?
Моля ви хората които имат очевидни добри резултати и на ехографа нека пишат това ме стимулира и ми помага да продължа! Желая късмет и здраве на всички
[/quote]
На 29.12 съм на работа и чак сега видях във форума, че се интересувате от моето мнение за билките на бай Васил.засега трети път не съм билна ехограф,а отдавна трябваше. Някак си се успокоих душевно и реших да не бързам с изследването.Резултата засега е, че веднъж,след употреба на суха храна и повече( май ) люта горчица започнаха някъкви болки,а аз по навик веднага изпих комбинацията - нош па, бусколизин и спазмалгон - по 2 броя. Преди болките минаваха след 10-12 мин, сега веднага след приемането на лекарствата преминаха. Чувал съм, че и когато нямаш камъни вече пак има по някоя и друга криза и аз си обяснявам това с наличие на клетъчна памет. Явно тя е причина за кратката кризичка, но все пак какъв кеф, че не ме мъчи дълго. А преди да почна с първото изчистване миналата година,през 2010 г имах една криза с болки над 6 часа, че даже накрая и в Пирогов ходих за инжекция.
Очаквам чиста или почти изчистена жлъчка като отида сега, след около 10 дни. От бай Васил в разговор съм чул, че на ехограф се ходи около 10 дни след процедурата, но не обясни защо.
От личния опит се убедих, че че въпреки уверенията на бай Васил за 100 % ефект, не е така. Трябва повторение(я), докато се стигне до задоволителна картина на ехографа. Моето мнение е, че въпреки този извод е по - добре да се направи процедурата, а не да се реже жлъчката. А и се поотслабва, изчиства се организма за тези 3 дни.
Не съм медицинско лице, съвети не би трябвало да давам. Така че , бих помолил този пост да се
разглежда като споделен опит.
А за локумчето по време на приема на билките - питай по телефона бай Васил - 071892583. А порад
и закъснението с отговора, ако си направила процедурата, ти пожелавам да е успешна. Но все пак - най много камъни излизат в края на 1 ден и втория, после нищо, поне така беше при мене, а аз първия и втория път не съм си позволил отклонения с изключение на 5-ия прием първия ден при първото приемане на билката.
билката.