lyudmila, аз се лекувах в САЩ. Тук също никой не ми препоръча да пия каквито и да е витамини, билкови или хранителни добавки. Няколко пъти ги питах дали да пия нещо допълнително, да се храня с нещо по-специално, за да спра падането на кръвните показатели, особено на левкоцитите. Всеки път ми отговаряха, че няма смисъл - докато съм на лечение -така ще е. Ако паднат кричтично, те щяли да ми дадът нещо. И това е. Така и през цялото лечение не съм пила нищо допълнително, хранех си се с каквото можех да изям и каквото ми се ядеше, че и плюс това апетит нямах никакъв. За косата също не съм ползвала нищо специално. В началото си бях купила един шампоан Ниоксин - за косопад и третирана коса, но след като той свърши към третия месец започнах да използвам по - мек обикновен шампоан. Просто лечението си минава през определени фази и това е - трябва да си мине. Така като четях темите на потребителите които взимаха добавки и използваха специални продукти за косата, голяма разлика нямаше с мен. Всичките минаахме през едни и същи периоди, горе долу през един и същи период на лечението.
Всъщност бяха ми изписали желязо да пия защото имах /и все още имам/желязодефицитна анемия. Ама на мен толкова ми беше писнало да пия хапове, че и него не пиех. Започнах да го пия чак след края на лечението и то пак не особено редовно.
Поздрави!