Хайде да де включа и аз най-сетне. Първо да отбележа, че при остър вирусен хепатит не е задължително нивата на чернодробните ензими да са много високи. Моите по време на острата фаза варираха между 40 и 60. Ели е права - аз изкарах половината си бременност с остър хепатит, дори всъщност забременях по време на острия хепатит. Не мога да кажа кога съм се заразила но се разболях в края на август 2010 и го установиха края на февруари 2011 г. Родих през юли на 2011 година и веднага пуснаха на малкия асат и алат, които бяха в норма. Специално за ензимите моят гинеколог ми обясни, че бременността не е повод да са завишени. Повече не съм ги следила за това време, пуснаха ми след раждането и си бяха съвсем в ред. И понеже видам, Дежаву, че се интересуваш от малкия, да ти кажа, че ще го изследвам за хепатит С през януари. Надявам се да няма последици за него. Моят съвет ще се повтори със съветите на другите - да намериш добър специалист в София и да се изследвате за хепатит. Преди две години на съпругът ми му откриха завишени трансаминази - 200 и нагоре, пусна изследвания за вирусни хепатити, но нямаше нищо. Ако имаш нещо по-специално да ме питаш, може да ми пишеш на лични