Черният дроб > Хепатопротектори и билки за подсилване на черния дроб

 Уринолечение

(1/4) > >>

akasha:
Чувал съм, че приемането на урина, първата, след като се събудиш е много ефикасен начин за подобряването на здравето ти след прекаран хепатит. Аз прекарах хепатит B и приложих това няколко дни. Наистина според мен, това е много ефикасно средство (колкото и отвратително да звучи).
Някой има ли повече информация относно това и какво се съдържа в урината, за да е толкова полезна за черния дроб?

vili:
Здравей,
аз също чух че е полезна и трябва 40 дена да се приема всяка сутрин, но според мен е рисковано, защото вируса трябва да се изхвърля, за да се пречисти организма, а не да се приема обратно.
Не знам, аз също исках да го пробвам на синът ми, който е със хроничен хепатит B, но не посмях.
Пожелавам ти успех!

Valentin Maneff:
Здравейте!По темата за уринотерапията има много хубави книги на пазара и то написани от хора,които са били болни от много болести и са се излекували.Определено това което съм чел,е че се отразява твърде благоприятно на здравето,само че за различните болести се приема по различен начин и в различни дози.Ако ми позволите ще ви напиша няколко рецепти на баба Ванга,като разбира се ,не ангажирам никого,просто зо информация.Аз също не съм  се възползвал от тях,все още.
При цироза-да се вземе майчино мляко,размесено с бяло брашно.
При болен черен дроб/не уточнява точно от какво/-100 г.изсушен жълт равнец или пресен в двойно количество се стрива на прах.Прибавяме 100 г.брашно и малко вода за да стане всичко на каша.Правим 60 малки топчета.Изсушаваме ги и ги прибираме на хладно.Преди да започнем да ги пием,задължително пием еднократно английска сол за очистване.Вземаме хапчетата сутрин и вечер по 1 в продължение на 1 месец.
При жълтеница/или хепатит/ има много просто лекарство,което лекува за три дни без остатък.Още щом се забележи в продължение на 3 дни всяка сутрин се изпива сокът на 1 лимон размесен с 1 лъжица сода бикарбонат.Изпива се на гладно.
При жълтеница на бебета,родени през лятото-да се поливат с вода,в която е сварена билката кукувича прежда.
Това е засега от мен,ще се радвам ако с нещо съм успял да помогна.

Радослав Русинов:
Интересна тема, аз само съм чувал за уринотерапия, но не съм запознат много по въпроса.
Не знам дали има книги на български, но в интернет на английски може да се намери информация: Urine therapy
И две книги, които открих:
Urine Therapy: Nature's Elixir for Good Health
The Water of Life
Ще е интересно да се чуят още мнения по темата.

b_a_f:
На мен ми стана интересно за тези рецепти на Баба Ванга.
По принцип всички тези алтернативни методи ги приемам с предразсъдък, ако трябва да съм честна. Но за тази жена съм чувала, че много неща които е казала са истина. Имам близки ходили при нея (приживе) и са били доволни от помощта и.
Та така и така при мен - лечение още не е почнато и мисля да си направя експеримент, не ми се вярва това да ми навреди?! ???
Но откъде може да си намеря инфо, има ли в нета някоя страница с тези нейни рецепти?

Радо: Пооформил съм малко поста ти, за да се чете по-лесно

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия