Заради повишени трансаминази няма да те вкарат в отделение, защото е нормално да се повишат. Обясниха ми, че било нещо като борба на гадинките да оцелеят и затова скачали показателите. Аз лежах заради повишена утайка с неясен произход.Казаха ми, че не било редно от лечението да се ускори тайката, но явно при мен беше от лечението, тъй като теке и не откриха каква е причината, а след края си влезе в норма. Имаше жени, които бяха свалили от теглото си прекалено много и такива, които потдържат температура постоянно. Така че причина да те вземат в отделението може за е всичко. По принцип не температура се повишава само в началото, а намаленото тегло е странична реакция от лекарствата. При мен проблем бе окапването на косата и болката в ставите.Лесно се заморявах и ми бе дисконфортно.А теглото една година след лечението си се възстанови напълно, а така се надявах да си остана така, че съм малко закръглена, но уви. Не могат и самите лекари да си обяснят, защо нямаше ефект лечението при положение, че на втория месец от началото канцентрацията на вируса бе спаднала драстично, дори професора тогава каза, че накрая ще има усмихнати лица, но нестана така. Сигурно съм с генотип 1, но никой не ми е казал. Само за сравнение започнах с 1 милион и 700 хиляди вирус а на втори месец бяг с 3500, лечение една година и пак нищо.Но не съм се отчаяла, сега правя опити да родя пък после отново ще му мисля. За да не отчая някого ще кажа, че много от жените с които стартирахме са чисти година след лечението.Такаче имаме шанс и ние да го постигнем.Въпрос на реакция на организма е.Всеки е различен.