Автор Тема:  Можете ли да ме посъветвате за добър лекар в София  (Прочетена 14982 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Jina

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Дипломант
  • Публикации: 389
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Здравейте!
Вчера най накрая се добрах до гастроентириоложката ми и взех направление за София.Каза ми че Проф.Кръстев и Проф.Чернев били най добрите в София.
Но честно да ви кажа при Кръстев не ми се ходи защото лекарката се изрази така "Кръстев е малко екзманзивен и може направо да те пита -Ти какво правиш тука(с тези нормални стойности на АСАТ и АЛАТ)!"
А този Чернев някой да го е чувал-той бил в Александровска болница.
Много ще съм ви благодарна ако някой ми препоръча лекар дето да си разбира и да обяснява като човек.
Zizi,ти при кой се лекуваш?
Поздрави!  ;)
Давай на всеки твой ден шанса да бъде най-добрият в живота ти!

Неактивен kasmetkata

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 6
    • Профил
Здравей, аз се лекувах при проф. Чернев.Доволна съм, обърна ми внимание, изискваше да му пращам изследванията си на 2 седмици по факса, защото не съм от София.Реагира адекватно на разни промени в стойностите и като се наложи да лежа в Александровска поради някакви тревожни за него показатели ми се обаждаше да отида с направление за хоспитализация. Отделението по гастроентерология не е лошо, ако отидеш ще видиш нормалното отношение към болните от хепатит С.Ние не сме страшни както се опитваха да ми внушат в родния ми град. Проф. е внимателен и е страхотен специалист при правенето на биопсия, въпреки, че при мен нещата се усложниха малкичко. За жалост приключих лечението от 1 година безуспешно за негова изненада. Неможеше да повярва и каза когато реша да го търся пак. Запиши си час за преглед и от там нататък той ще ти каже какво да правиш.сега ще ти дам телефон за зписване -0888514860Желая ти късмет!!!

Неактивен Jina

• Немедицинско лице
    • Профил
Оуу много много ти благодаря   :) А много ли се чака за час?
Съжалявам че лечението не е имало успешен край.
А смяташ ли да започваш пак лечемние?

Неактивен zizi

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Кандидат-студент
  • Публикации: 68
    • Профил
  • Резултати: Успешно завършенo - чака резултати

Здравей Jina,
аз се лекувам във Варна но не ти препоръчвам особенно :(тук няма да ти обърнат вниманието което очакваш.Не казвам че няма специалисти но просто уредбата не е на ниво.Имам наблюдения и по други поводи че в София са най-добрите специалисти а пък и kasmetkata много го похвали този професор иди при него и не му мисли повече ;)
Аз имам един въпрос към kasmetkata  :)защо си лежала в болница по време на лечението , какви са били отклоненията и на кои показатели.Питам защото на последните ми изследвания АСАТ и АЛАТ са ми леко завишени и този факт ме притеснява доста.
Поздрави.

Неактивен kasmetkata

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 6
    • Профил
Заради повишени трансаминази няма да те вкарат в отделение, защото е нормално да се повишат. Обясниха ми, че било нещо като борба на гадинките да оцелеят и затова скачали показателите. Аз лежах заради повишена утайка с неясен произход.Казаха ми, че не било редно от лечението да се ускори тайката, но явно при мен беше от лечението, тъй като теке и не откриха каква е причината, а след края си влезе в норма. Имаше жени, които бяха свалили от теглото си прекалено много и такива, които потдържат температура постоянно. Така че причина да те вземат в отделението може за е всичко. По принцип не температура се повишава само в началото, а намаленото тегло е странична реакция от лекарствата. При мен проблем бе окапването на косата и болката в ставите.Лесно се заморявах и ми бе дисконфортно.А теглото една година след лечението си се възстанови напълно, а така се надявах да си остана така, че съм малко закръглена, но уви. Не могат и самите лекари да си обяснят, защо нямаше ефект лечението при положение, че на втория месец от началото канцентрацията на вируса бе спаднала драстично, дори професора тогава каза, че накрая ще има усмихнати лица, но нестана така. Сигурно съм с генотип 1, но никой не ми е казал. Само за сравнение започнах с 1 милион и 700 хиляди вирус а на втори месец бяг с 3500, лечение една година и пак нищо.Но не съм се отчаяла, сега правя опити да родя пък после отново ще му мисля. За да не отчая някого ще кажа, че много от жените с които стартирахме са чисти година след лечението.Такаче имаме шанс и ние да го постигнем.Въпрос на реакция на организма е.Всеки е различен.

Неактивен irka

• усмихната
  • Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Докторант
  • Публикации: 734
    • Профил
  • Вид лечение: Телапревир + пегилиран интерферон + рибавирин
Аз съм много доволна от лекарите от гастроентерологоята и хепатологоята във Военна болница. Ние с мъжа ми сме пациенти на това отделение.  Във съседната тема Алтернативни методи за хепатит С Радо е дал координати на отделението и на доц.д-р Крум Кацаров, чийто екип ни изследва нас. Сега мъжът ми чака лечение, моя случай е по-сложен и засега не подлежа на лечение. Лекарите там наистина са добри специалисти и работят бързо и качествено!

Неактивен Емануил Денков

• Немедицинско лице
  • Публикации: 352
  • хепB
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Хроничен хепатит B
Аз бях в "Св. Иван Рилски" и бях много доволен от биопсията и отношението на лекуващите лекари. Бях при доцент Антонов, който прави много прецизно биопсиите. А професор Кръстев даже и на снимка не го видях...

Неактивен Jina

• Немедицинско лице
    • Профил
Здравейте  :)
irka понеже бях чела твой постове и  разбрах че с мъжа ти се лекувате във военна болница и сте доволни,мислех и аз да ходя там.Но лекарката ми препоръча този Чернев и за утре съм си запазила час,а пък нещо ако се обърка или не стане....знам ли ...военна болница я имам като 2 вариант  :)
Мерси за инфото  ;)
Ще пиша като има някакви новини  8)

Неактивен Jina

• Немедицинско лице
    • Профил
Искам само да кажа че след посещението ми при Проф. Чернев останах наистина доволна.
Добре се отнесе,обяснява както трябва,а като за начало ми пусна само изледването за генотип,кол. и кач.-ПСР ли беше това?!А също каза че има 20 % вероятност да съм преболедувала хепатит С на крак и да съм чиста,понеже това изследване което съм си правила означава че имам анти тела против хепатит С.
А щом разбра че преди съм ходила при Проф.Кръстев и той не ми е пуснал  други изследвания освен ехограф и не ми е казал да спазвам диети (освен без алкохол разбира се) беше много,ама много учуден.
Тааа доволна съм и се надявам че няма да се разочаровам за напред  ;)

Неактивен Stefan

• Степен на активност - Студент
  • Публикации: 175
    • Профил
mislia che PCR e kolichestvenoto i kachestvenoto izsledvane a genotipa si e otdelno, no kato cialo i trite neshta se puskat zaedno.

Uspeh s rezultatite! kaji ni kakvi sa kato izliazat.

Неактивен irka

• усмихната
  • Степен на активност - Докторант
  • Публикации: 734
    • Профил
  • Вид лечение: Телапревир + пегилиран интерферон + рибавирин
Да това се води ПСР. Радвам се, че си останала доволна от  проф. Чернев. И аз напоследък все добри отзиви чувам за него! Пиши какви са резултатите, пък ние ще стискаме палци наистина да се окаже, че вече нямаш нищо! :)

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007