Вирусен хепатит - Лечение > Системата за лечение в България

 Даряване на лекарства за нуждите на пациенти на лечение

(1/8) > >>

Радослав Русинов:
Здравейте,
Джина дари на сдружението 5 инжекции Пегасис, които решихме да използваме, за да съберем лекарства за един пълен курс на лечение.
Всеки, който има свободни лекарства и има желание да помогне, може да ги дари, за да можем в крайна сметка да помогнем на някой, който има нужда от тях.
Сигурен съм, че с нашата любвеобилна Здравна каса със сигурност ще се появи случай на човек, който има сериозна нужда от лекарствата и е получил отказ за отпускане на лечение, и тогава бихме могли да му помогнем и да ги оползотворим по най-добрия начин.

Искам да изкажа огромните си благодарности за този жест от страна на Джина - БЛАГОДАРЯ още веднъж!  :clap:

Поздрави,
Радо

nevron:
Ради, имам 8 инжекции и 5 кутии с хапчета за близо 6 месеца.
С мен се свърза едно момче, което събира лекарства за един пълен курс на едногодишно лечение на хроничен Хепатит Ц. Честно казано предпочитам да ги дам на сдружението и да препратя момчето да си ги получи от там, защото предполагам, че ти и хората, които сте част от това прекрасно дело, сте помислили и как да се предоставят тези лекарства на нуждаещите се, с оглед на това лечението да протече безопасно и под лекарски контрол, както и да се предотвратят злоупотреби.
Тези дни ще издиря номера ти във форума и ще ти се обадя.
Поздрави!
Петя!

Силвана Лесидренска:
От моя приятелка, минала трети курс на лечение с хепатит С, ( този път успешен  :girl_dance:) имаме половин кутия с Рибавирин, срока му изтича чак февруари 2011г. Надявам се няма проблем, че е отворен  :doubleup:

Радослав Русинов:
Чухме се с Петя и заедно с нейните 8 инжекции интерферон вече имаме общо 13 инжекции. Така, че ни остават още 11 инжекции, за да съберем 24 инжекции за един 6-месечен курс.
Хапчетата с рибавирин, които Петя има обаче са с трайност края на 2009 година, затова все още не е ясно дали ще успеем ги оползотворим.
Благодаря още веднъж на всички за помощта!

Поздрави,
Радо

dido_sf:
И аз мога да дам половин кутия за каузата.

Дидо

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия