Автор Тема:  Лечение с Бараклуд (Baraclude)  (Прочетена 16044 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Радослав Русинов

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Професор
  • Публикации: 5566
    • Профил
    • My Home Page
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Re: Лечение с Бараклуд (Baraclude)
« Отговор #15 -: Ноември 08, 2010, 18:06:21 »
Ани, консултирай се с лекуващия те лекар за тези неща. Ние не можем и нямаме право да ти казваме какви лекарства да взимаш.
Нямам възможност да отговарям своевременно на постове и лични съобщения.
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен Силвана Лесидренска

• Global moderator
  • Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 3200
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: Повторно лечение
  • Статус: Хроничен хепатит B
« Отговор #16 -: Ноември 08, 2010, 18:08:21 »
Здравей Ани,

принципно нуклеозидите нямат изявени странични ефекти, освен в началните десетина дни, но тъй като ти го приемаш по-отдавна,предполагам че оплакванията ти може би са свързани с друг проблем. Или с това, че зимата идва и е нормално да ти става студено :).

Според мен резултатите са ти чудесни, еритроцитите и хемоглобина са наистина на долногранична стойност, но няма нищо притеснително.

За какви допълнителни лекарства говориш? Ние не можем да предписваме/коригираме лечения, така че най-правилно би било ако се свържеш с лекуващият те лекар.
Между 2 и 13 декември няма да бъда на линия. Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен tetibulka

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 2318
  • Осем години.
    • Профил
  • Вид лечение: Софосбувир
  • Резултати: Повторно лечение
  • Статус: Има близък с хепатит C
« Отговор #17 -: Ноември 08, 2010, 20:52:40 »
Ани,
безсънието, виенето на свят и внезапното чувство за студ или жега са ми добре познати усещания.
Периодът, в които ги изпитвах, се характеризираше и с повишена почти непрекъсната тревожност с някои депресивни елементи. Бих потърсила терапевт, след като се изключат възможните физиологични причини.

Дани
Hang in there.

Неактивен gqueen

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 45
    • Профил
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Хроничен хепатит B
« Отговор #18 -: Ноември 12, 2010, 02:18:34 »
Привет Ани !!!
Аз също съм на ентекавир които вземам почти 2 години. От няколко дни имам невероятни усещания за които мисля причина е лекарството. чувствам се много отпаднала,замаяна и малко след като изпия хапчето се започва едно гадене......Днес реших да си запазя час за консултация,а те решиха че аз вероятно имам стомашен вирус но в понеделник ще се разбере ( надявам се) каква е причината. Досега не съм имала никакви оплаквания и това малко ме притеснява.
Да си призная учудва ме факта че вземаш лекарства за сън и си мислиш и за алкохол  :wink3:  не ме разбираи погрешно не те критикувам просто ми е странно.Аз дори и с подправките в храната внимавам да не говоря за билки и лекарства.Явно вече съвсем съм изперкала от този хепатит   :smile:  в болницата сигурно ме мислят за луда особено когато им зададох вапроса колко време ще ме бъде с това лекарство.    :flowers:

Неактивен Panzer

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 134
  • ...лошо момче...
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешно завършенo - чака резултати
  • Статус: Хроничен хепатит C
« Отговор #19 -: Ноември 12, 2010, 19:34:28 »
Ани, разбирам те напълно :smile:,безсънието е нещото което дразни наистина сериозно,аз честно да ти призная го преодолявам с книга(предполагам че сега като го прочетеш това ,ще го приемеш за несериозно,не е така --уверявам те)

Внимавай с ксанакса ,няма да се усетиш кога топлите вълни ще се превърнат в студени,уверявам те :pardon:
HCV genotype -1+3

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007