Вирусен хепатит - Обща дискусия > Как да живеем с хепатита

 Болки и дискомфрот !

(1/2) > >>

ninja84:
Здравейте , не можах да намеря подобна тема във форума за това ако има такава извинявам се за постването на темата тук !

На последното ми изследване вируса не се откриваше , но болките и дискомфорта в областта на черния дроб не минават. Имах ги и преди когато разбрах ,че съм болен имам ги и сега. Ако някой знае начини за справяне с това моля да пише. Когато съм изправен не чувствам нищо, а само когато седна и когато съм легнал. Понякога са ми нужни 2 часа докато заспя. Голямо въртене пада, наляво ,надясно ,по - груб , по - корем  заради дискомфорта и болката. Чакам за вашите съвети и ви благодаря предварително за съветите !

Силвана Лесидренска:
Здравей,

дискомфортът може да се причини от увеличен черен дроб. При положение, че вирусният товар е неоткриваем, то следва да се търсят други причини за хепатомегалията- стеатоза например?. Съветът ми е да се обърнеш към лекар.

ninja84:

--- Цитат на: Силвана Лесидренска в Май 20, 2013, 21:04:57 ---Здравей,

дискомфортът може да се причини от увеличен черен дроб. При положение, че вирусният товар е неоткриваем, то следва да се търсят други причини за хепатомегалията- стеатоза например?. Съветът ми е да се обърнеш към лекар.

--- Край на цитат ---
Благодаря много за твоята препоръка! Проблема е там , че това го имам от 2008 до сега постоянно и за тези 5 години съм ходел 3 пъти на лекар специално поради тази причина. Всички пъти след направени изследвания,ултрасаунд всичко се оказваше в норма и ме убеждаваха,че това е нормално при хроничен Ц. Ето, например снощи не съм мигнал минутка даже. Исках да разрера дали и някой друг има подобен проблем. Дори започвам да се страхувам да отида на преглед ....

ninja84:
Искам да добавя ,че днес правих изследвания в които се казва : кръвна картина и биохимия перфектни, ХЦВ-РНА не се открива, черен дроб,жлъчка,панкреас в отлично състояние и никои не знае аджаба от къде ми идва болката и дискомфорта. Някой ако се чувства по същия начин ,моля, да сподели !

ios57:
Здравей!
Личният ти лекар би могъл да те изпрати при специалист от друга област.
Защо непременно свързваш болката с черния дроб?
След като чернодробните ти ензими и др. биохимия са перфектни, би могло да се помисли за нещо друго.

Специални поздрави на изплезения фейс от снимката ти! :laugh:
И аз имам сладур от същата порода.........

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия