E, тогава няма да имаш проблем, бързо ще мине - няма и да разбереш, смятам че добре сте направили.
Изчисти се при мен - SVR12 беше отрицателен, което беше лятото и после не съм и правил ново изследване - предвид ситуацията, а и като цяло се чувствам по-добре от преди, така че се усещам излекуван
Бях със Зепатиер и генотип 1б (той е за генотип 1 и 4 само), а и Ф2 (все си мисля, че бях с повече увреждане предвид симптомите, които имах, но може и да е от имунната ми система, която май се е борела малко повече от нормалното и е причинила своите щети), но с Мавирета наистина не смятам, че ще има някакъв проблем с твоя генотип, начина на действие е директен към протеините, които отговарят за репликацията на вируса, докато интерфероновите терапии са косвени - подсилват имунитета (най-просто казано) и много по-увреждащи.
Важно е да не се пропуска хапче и да се пие повечко вода, за да се избегнат евентуални странични ефекти. Хубавото е че се пие само 8 седмици.
Може да пишеш как ти понася, напоследък във форума нямаше много информация от лекуващи се с новите лекарства, така че ще е полезно за бъдещите четящи.