Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - olga61

Страници: [1] 2 3 ... 6
1
Милата ми Рали! През какви изпитания само минаваш... Дай Боже , да го победиш... Ще го победиш! този проклет вирус! Стискам палци  и винаги съм на линия!

2
Честито, Людмила! Още преди няколко години запознах се с Ваша история и понякога се сещах за вас. Впрочем, като и за много други от форума. Четеш постове, виртуално споделяме болки и тревоги, и вече така или иначе-не можем да се разделим! Людмила! Много се радвам за Вас! Дано всичко да мине добре, да го победите този вирус и да се чувствате съвсем здрава ! Пожелавам побърз отриц ПСР!

3
Руми! Честито! Най-сърдечни поздравления и възхищение-борбен, смел и упорит човек си ти! дай Боже, на всички нас да доживеят до такъв резултат!

4
Например, в Русе, в централна лаборатория "Здраве" един ден в месеца взимат кръв на ПСР, пращат това нещо в София и след като плащаш-резултат излиза на сайта след 4-5 дена. Сигурно и в Бургас същата система.Успех!

5
Завършено лечение / Re: Финалът Дойде
« -: Февруари 26, 2016, 05:56:32 »
Честито! Много хубаво! На всички пожелавам да имаме само отриц. ПСР!

6
Завършено лечение / Re: Финалът Дойде
« -: Февруари 13, 2016, 19:58:32 »
Спираш да ядеш сладко и мазно- и дроба ти ще се изчисти!  Имаше едно време- успях да пазя тази линия- и доктора беше възхитен-грам мазнинка нямаше на дроба.Но сега, уви, умирам за сладко. Обещавам да спра да ям шоколада ...и не мога. Алкохол от 100 години не близвам, цигари оставих, а -шоколадчета не мога! Иван, от цяло сърце пожелавам- да имаш само тази проблема, дано е ПСР ти е отрицателен завинаги!

7
Моята история / Re: И аз имам хепатит Ц
« -: Февруари 13, 2016, 19:52:34 »
Здравейте! Може и аз да напиша малко? Прочетох всичко, написано до сега . Колко е близко и познато и ка искам да кажа на АЗ- не се тревожи, ще се излекуваш, и това ще мине, бъди силна, вярвай. 14 години аз живях с вируса, часове висях в този форум-четох истории, съвети, статии, търсех информация, намирах отговори, досаждах на хора в лични съобщения и им благодаря за отговори и търпение. Минах лечение. Преди една година свърши. Една година без хепатит С. Така мисля, последен ПСР беше отр. Все помалко се сещам че бях болна. Всякакви неприятни усещания в областа на дроба намаляха. Вярно, преди винаги сутрин, като отворя очи, мисълта веднага отиваше там-боли ли? Тежко ли му? До сега не мога да повярвам-че успях. Надявам се, че успях. Никой не застрахован- че може да се разболее. Всички ние, инфицирани, минаваме през болка , страх, отчаяние. Но важно да вярваме- в себе си, да имаме близки, които ни подкрепят и се нуждаят в нас. Благодаря на този ФОРУМ и всички ВАС, които четете и пишете, които намират време да споделят твоята болка и да се порадват с теб за успех, благодаря на Бога ,че ми помогна да се реша и да издържа! Моля се на Бог да помага на тези, на които им предстои лечение! Нека да бъдат силни и позитивни! Благодаря на тези, които прочетоха моите думи!

8
Моята история / Re: Ето ни и нас
« -: Декември 21, 2015, 19:29:48 »
Скъпо момиче! разбирам колко ти е тежко. но трябва да гледаш напред, да се надяваш на хубаво.Знам, защото дъщеря ми преди да роди дечица си имаше два спонтанни аборта.колко тежко го преживя-само аз знам. но не се отчая, направиха генетични изследвания Сега имаме прекрасни внуци. беше много трудно, но господ й помогна.затова-не се отчайвай! Стискам Ти палци!

9
Моята история / Re: И моето лечение завърши
« -: Декември 10, 2015, 19:17:37 »
какво значи - плъхове?! не съм съгласна. Да не би по собственна воля някой се разболял? Всеки може да се зарази! Не го афиширах, но не го и криех.казах на когото трябва, нали трябваше да ходя от Русе до Варна. Имам си достоинство и не съм виновна че някой гад ми го лепна-или стоматолог или в болница стана, работих като санитарка! Бях на пегасис и копегус. За нерви-ужас, не искам и да вспомня. Но след лечение лека полека дойдох на себе си, пия билкови хапчета , защото и работа, и живот напрегнати! Хубаво човек да има подкрепа и отговор за помощ! Успех на всички!

10
Завършено лечение / Re: Финалът дойде
« -: Октомври 20, 2015, 19:54:21 »
Правят това изследване в лаборатория "Здраве", имате ли такава? На тях им дават два дена в месяц от София, там го пращат.Аз правих в Русе, платих 153 лв и след максимум една седмица имах резултат.Успех!

11
На лечение съм / Re: Второ лечение
« -: Октомври 19, 2015, 19:22:33 »
Лана! Не се отчайвай! Представям колко ти е гадно, но трябва да продължаваш да се бориш! Надявам се и Ти пожелавам,че ще спечелиш тази битка!

12
Моята история / Re: Няма да се боря
« -: Август 22, 2015, 14:40:50 »
Толкова е познато състояние, когато ти си притиснат с мислите си, притиснат от очакване и не знаеш какво ще стане, всичко е подчинен на този гаден вирус... Този форум много ми помогна.Четох, четох, запознавах се с истории, черпих кураж, търсих надежда.И така много години.Защото носих вирус много години. Но когато реших да се лекувам във Варна всичко тръгна с крачки по месец-два. Май месяц-преглед при професор Коцев, юни или юли биопсия, август излязоха протоколи, септември ги подадох в каса. Мисля, че за първи шест месяца чаках 2 месяца, после събирах лекарства и на 5 декември 2013 беше първа инжекция Пегасис. Мина....Успях.... Но трябва някой да ни изслушва, макар че никой по-добре от самия теб не знае-какво изпитваш. Затова трябва да имаме много сили и нерви да чакаме, да се надяваме, да вярваме. Пожелавам успех на всички чакащи , на всички които на лечение в момента!

13
Аз имам цяла опаковка Копегус, с удоволствие ще я подаря на някой, който има нужда.

14
Рали! Успех! Ти си-боец и ще успееш!  :love5:

15
Завършено лечение / Re: Приключих!
« -: Май 23, 2015, 18:08:16 »
 :girl_dance:О, да, Силвана, задължително ще пусна след 1 или година и половина, зависи от показатели и на ензими. Важно, че свърши лечение, сили се завърнаха, животът е продължава! Успех и хубави емоции на всички!

Страници: [1] 2 3 ... 6

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007