Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - Krasimir1111

Страници: [1]
1
На лечение съм / Re: Борбата започна
« -: Май 03, 2022, 16:21:13 »
Здравейте завърших лечението и сега трябва да направя pcr тест за количеството на вируса има ли начин от някаде да получа безплатно или с намаление тест тук ,като цената му е висока .

2
На лечение съм / Re: Борбата започна
« -: Март 21, 2022, 16:05:06 »
Здравейте изминаха 42 дни от борбата с хепа ц резултатите ми са asat 40 , alat 80  ,ggt 33 , af 88, и belorubin 14 как са според вас.

3
На лечение съм / Борбата започна
« -: Февруари 07, 2022, 09:32:23 »
Здравейте от днес започвам лечението на хепатит ц и имам въпрос четох ,че по време на лечението трябва да се къпя с по хладна вода и да не се излагам на пряко слънчеви лъчи това вярно ли е .

4
При мене всичко започна в края на март ,когато както си лижах на леглото получих силни болки в гърба и сърцебиене след ,което след няколко дни отидох на кардиолог там не откриха нищо сериозно освен исхемична болест на сърцето ,но дори не ми изписаха хапчета след което и рутинни тестове открих хепатита при мен освен умората и сърцебиенето и от време на време и треперене имам и болка в гърдите от време на време ,но всичко започна в края на март дотогава нямах никакви оплаквания и при тебе ли беше така .Имам и няколко въпроса правен ли ти е фиброскан и какъв ти е резултатът и освен това имаш ли и гастрит ,а ваксини за хепатит б и ковид слагал ли си или не .извинявам за дългият пост .

5
 Искам да ти питам преди да почнеш лечението имаше ли билки в ребрата и гърба и наи вече в гърдите предружено с сърцебиене и умора и отпадналост .

6
искам да попитам при цероза може ли да се пият млечни продукти и кафе или тестени като макарони и спагети

7
Предстои ми лечение / Re: Какво да очаквам
« -: Ноември 30, 2021, 11:55:33 »
да асъм с цероза на фиброскана,които ми правиха ми показа f4 ,но без усложнения .

8
Предстои ми лечение / Какво да очаквам
« -: Ноември 25, 2021, 17:22:20 »
Здравейте престои ми лечение с zapatier някои приемал ли го е досега и какво да очаквам .

9
Здравейте искам да попитам каква диета се спазва при хроничен хепатит ц хроничен гастрит и цероза ,която имам .

10
Системата за лечение в България / Помощ
« -: Ноември 24, 2021, 16:37:22 »
Здравейте имам въпрос за протокол бях в Иван рилски в началото на месеца за изготвяне на протокол преди няколко дни ми го изпратиха и ми казаха да го закарам в рзнк и аз го занесох ,но не разбрах за за какво е ,като го закарах на входа ми питаха за заверка или за подаване на протокол и аз казах за подаване става дума за започване на лечение на хепатит ц правилно ли съм постъпил .

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007