Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - eli13

Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 83
61
На лечение съм / Re: Въпрос?!
« -: Май 21, 2013, 00:18:43 »
Христов, ти, мисля, и преди беше писал за този проблем.
Нямаме обяснение.
По принцип интерферонът не дава такъв страничен ефект. Ние го имаме от рибавирина, но ти не вземаш рибавирин. Странно е и това, че толкова време не отшумява това твое гадене.
Ти къде се лекуваш и споделил ли си този проблем с лекуващия лекар? Правил ли си някакви допълнителни изследвания в тая връзка? Все пак, така и така сме под наблюдение на гастро-отделението.

62
Ивчо, подкрепата я имаш, и то в огромни количества!
Но не ми харесва как върви твоето лечение.
Дано ПСР да ни обнадежди, но тези трансаминази въобще не ме радват.
Много съм обезпокоена от спада на левкоцитите и гранулоцитите ти. В момента преко сили можеш да сложиш 90мкг. пегасис и това да е дозата няколко седмици по ред - 2 или 3 : не знам какво ще каже докторката ти. Коя, между впрочем, е д-р Николова? Сещам се за 2 варианта в Рилски, там съм срещала 2 докторки с тая фамилия, като и в двата случая не бих ги определила като  много надеждни. Много те моля да се свържеш с д-р Колчаков по левкоцитния въпрос. Той ме е наблюдавал през цялото лечение и наистина знае какво прави. В случая може би ще бъде правилно да се определи константна доза от 135мкг., която да не се надвишава, а не да се редуват 2 седмици на 90 и 2 седмици на 180мкг. При мен това редуване доведе до много тежки последици.
Настоявам да преминеш под наблюдението на сериозен доктор, тъй като твоето лечение не се очертава да е лесно. Адекватните съвети на доктора ще бъдат от изключително значение!
Ако приемаш тия мои виждания, пиши ми на лични, да ти дам телефона на д-р Колчаков.

63
Нищо особено. Той сам ще си усети колко му де седи на плаж.

64
Значи, Иво, тромбоцитите са последното нещо, което ме притеснява. Хубаво си увеличил герисана, дано подейства. Но хемоглобинът ти е приличен - това е важното.
Неутрофилите ти продължават да падат и ми се струва, че в скоро време ще се наложи корекция на дозата интерферон.
Аз също съм най-обезпокоена от АСАТ и АЛАТ. Наистина, стойностите им са високи и това никак не ме радва.
Очаквам да разбера резултатът ти от ПСР.
Ако ще идваш в София за него, обади ми се непременно.

65
Моята история / Re: Моята история - Ivan86
« -: Май 16, 2013, 12:42:06 »
Честито и успех желая!

66
Моята история / Re: Хроничен хепатит С
« -: Май 07, 2013, 23:23:27 »
Не, просто ЗОК го иска - това е.
Аз съм много доволна от това, че вирусният това на приятеля ти пада.
Продължавайте с алтернативните средства за целта.
Статистиката показва, че с колкото по-нисък товар тръгнеш, толкова по-голям е шансът да дадеш нулев ПСР на първия месец.
А който е дал нулев ПСР на първия месец, май-май задължително е излекуван.

68
Значи, в Турция на това му се вика corek otu - чьорек оту.
Продава се на Египетския пазар в Истанбул, 1 шише от 500мл. е към 18-10 лири. Много изгодна сделка и е добро плюс това.

69
На лечение съм / Re: Хайде и аз тук :)
« -: Април 30, 2013, 11:58:47 »
уф, Алис, разбирам разочарованието ти, мила.
Тоя С/Т нещо напоследък много корав ще излезе.
И на ПРеслав мисля, че му беше С/Т - и той се опъва на медикаментите.
А един мой приятел се лекува с ТТ и му беше спаднал драстично на първи месец, а на трети беше нула.
Вече не знам какво да си мисля.
Ако мога с нещо да те успокоя, то е, че първо има време до 3-ти месец и второ - в крайна сметка, каквото и да стане, вие правите за момента най-доброто за себе си.
На фона на бързо прииждащата безинтерферонова терапия кахърите ни вече не са това, което бяха, когато нямаше светлина в тунела.

70
Абе, аз известно време вземах олио чрез един, който е приятел на вносителя. Той ми го носеше като му кажех, че е нужно.
Като казвам "вносител", визирам човека, който внася олио от черен сусам директно от Саудитска Арабия, дето се оценява като такова с най-добро качество.
Вносителя съм го виждала веднъж - стоеше и мълчеше. Особено момче е, но е религиозен и много свестен по данни на всички, които го познават. По принцип Главното мюфтийство зарежда от него, та аз преди от тях изкрънквах разни запаси, но сега директно от него.
10лв. струва едно шише - 125мл. Това е най-разреденият вариант. Сега, Деси примерно може да вземе и по-концентриран. Ани, и тя. Там цената е по-висока, но 1 лъжица от него се равнява на няколко от по-разреденото. Въпросът е какъв ефект се гони.
Та казвам, вземах чрез онова лице и бях почнала да пращам тук и там на наши хора в страната. Обаче то пък напоследък доста хора искат, а няма как да го карам моя познат постоянно да взема от вносителя и да ми носи. Проблемът с вносителя е, че той няма магазин. Затова питах другото момче за контакт за нашия форум и получих фейсбука на вносителя.
Изпращам го на лични на който се интересува - засега няма сигнал за проблем. Пак казвам : ако не се отзове на някого от вас, известете - аз ще го издиря и ще оправя тая работа. По принцип той е наясно, че тука се касае за болни хора и трябва да проявява сериозност. Надявам се да си спазва поетия ангажимент.
Иначе за олиото от черен сусам може да се прочете например тук : http://bg-islamm.blogspot.com/2012/08/corek-otu-tur.html

71
А защо, моля, ти е нужна хоспитализация? Аз не съм била хоспитализирана на трети месец. Беше през август и не ми се мислеше да лежа в болница. Откупих се със 150лв - частен ПСР, представих си го в ЗОК и точка.
Щом като ще имаш ПСР навреме без хоспитализация, не го мисли въобще. Нямаш работа по болниците.

72
Иво, направи си устата, че и без това си силно служебно ангажиран по това време и че ще подадеш молба за отпуск в деня на документалния ти прием.
По този начин хем няма да лежиш, хем ще направиш ПСР навреме, което е важно, за да не изпаднеш в криза за лекарства.
Добави кризисно-лекарствената тема в аргументацията си и при необходимост я отнеси лично до проф.Антонов.

73
36 милиона! WTF!!!!
Деси, моля те, включи светкавично всички известни нам странични мерки за въздействие : гел от алое, олио от черен сусам, чай от лавандула, ако трябва и китаски гъби. Що за наглост е това размножаване на тоя вирус!
Което ме подсеща и аз в скоро време да пусна една репликация да видим какво е поникнало на пролет.
Значи, много се изнервих!

74
Моята история / Re: Хроничен хепатит С
« -: Април 28, 2013, 12:27:09 »
Да, Алис, ги =гхи. Приготвя се много лесно, като се слага масло в тенджерка с по-дебело дъно, разтопява се на относително силен огън /за по-бързо/ и  започва да се вари на много тих огън /ако котлонът е със степени от 1-9, значи - на 2/. През това време се обира с лъжица пяната отгоре му и се отстранява. След около 15-20 минути маслото се избистря, като по дъното на съда стават видими едни бели парченца - протеини. Тогава се сваля от котлона, прецежда се неколкократно през ситна цедка или тензух и се поставя в съд, който се затваря добре. Съхранява се в долап или друг шкаф, на хладно.
Пояснявам, че ги-то се приготвя не на водна баня, а директно се поставя в тенджерата. За по-бързото му разтопяване може да се нареже на парчета маслото.

75
На лечение съм / Re: Хайде и аз тук :)
« -: Април 27, 2013, 11:02:46 »
За хемоглобина ли? Че той е в норма. Неутрофилите също са добре. Засега не виждам причина за добавки и тревоги.

Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 83

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007