Основния потребител, който стои зад това всъщност има хепатит. Така, че и той има този проблем, но за съжаление, е намерил доста извратен начин да запълва свободното си време на работа.
Като цяло той има доста засилен интерес към хепатитите по принцип, и може би една от причините за това му поведение също е била да успява да прокарва и да пуска информации за конкретни неща, които го интересуват, и да проверява мнението на другите за тях.
Т.е. създавала се е изкуствена активност, която да замаскира обсебването на форума с теми, които са били обект на проучване за него.
А поведението и персонажа на потребителя Кели е било предизвикано най-вероятно в голяма степен от интереса му и влечението му към алтернативните методи на лечение.
В много случаи обаче поведението на kelly, както и на duvan например, се вижда, че е продиктувано от желанието за скандализиране, изказване на крайни мнения и защитата им, с цел основно /поне според мен/ да се забавлява с емоциите на останалите, които са на противоположно мнение и се опитват да защитят тезата и същевременно да запазят добрия тон.
Ако прегледате постовете на Кели ще откриете много ясно изказвания и въпроси, които целят само едно - да се забавлява като чете реакциите на останалите по отношение на написаното.
Следейки активността на този потребител в последните седмици и виждайки, че той е активен само в работно време, мога да кажа, че си е намерил страхотна работа - седи по цял ден в интернет, пише във форума и се забавлява на гърба на останалите, които се вживяват в написаните истории и се опитват да помогнат. Не знам кога точно работи - може би в обедната почивка.
Самият аз съм изгубил много от свободното си време, търсейки информация и линкове в итнернет, опитвайки се да отговарям на Кели, а и на останалите нейни клонинги. И продължих да и отговарям дори и след като научих, за да видя докъде ще стигне наглостта му.
Явно това обаче нямаше да спре, дори ставаше все по-зле.
Поздрави,
Радо