Автор Тема:  Забранен е достъпа до форума на осем потребителя поради системни нарушения!  (Прочетена 58737 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен migle

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Докторант
  • Публикации: 789
  • Усмихвай се на живота
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон
  • Резултати: Релапс на хепатита след лечение
  • Статус: Хроничен хепатит B
Вече няма да ни се налага да четем разни глупости.А хората, който за първи път влизат във форума няма да се объркват с неясна и неточна информация.
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен Радослав Русинов

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Професор
  • Публикации: 5566
    • Профил
    • My Home Page
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Готова съм да се извиня,но мислех,че Sintia e същия потребител.
Самият потребител kelly промени името си миналата седмица да се изписва като Sintia. Преди да спра достъпа до този потребител аз обаче промених името му на старотот kelly /с което се подвизаваше във форума в последните няколко месеца/ - за да не става объркване, когато някой чете постовете.

Поздрави,
Радо
Нямам възможност да отговарям своевременно на постове и лични съобщения.

Неактивен sneji

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Дипломант
  • Публикации: 312
    • Профил
  • Резултати: В момента съм на лечениe
 :shocked1: :shocked1: :shocked1: как може да има такива хора.Нямат ли капка съвест,която да им е останала.Безобразие,искам само да им кажа да чукат на дърво и да се молят да ни ги стига нещо подобно,защотото ей тогава ще разберат свойте действия и най вече отвартителната си постъпка  :angry1:

• Профил
    • My Home Page
Основния потребител, който стои зад това всъщност има хепатит. Така, че и той има този проблем, но за съжаление, е намерил доста извратен начин да запълва свободното си време на работа.
Като цяло той има доста засилен интерес към хепатитите по принцип, и може би една от причините за това му поведение също е била да успява да прокарва и да пуска информации за конкретни неща, които го интересуват, и да проверява мнението на другите за тях.
Т.е. създавала се е изкуствена активност, която да замаскира обсебването на форума с теми, които са били обект на проучване за него.
А поведението и персонажа на потребителя Кели е било предизвикано най-вероятно в голяма степен от интереса му и влечението му към алтернативните методи на лечение.
В много случаи обаче поведението на kelly, както и на duvan например, се вижда, че е продиктувано от желанието за скандализиране, изказване на крайни мнения и защитата им, с цел основно /поне според мен/ да се забавлява с емоциите на останалите, които са на противоположно мнение и се опитват да защитят тезата и същевременно да запазят добрия тон.
Ако прегледате постовете на Кели ще откриете много ясно изказвания и въпроси, които целят само едно - да се забавлява като чете реакциите на останалите по отношение на написаното.
Следейки активността на този потребител в последните седмици и виждайки, че той е активен само в работно време, мога да кажа, че си е намерил страхотна работа - седи по цял ден в интернет, пише във форума и се забавлява на гърба на останалите, които се вживяват в написаните истории и се опитват да помогнат. Не знам кога точно работи - може би в обедната почивка.  :clap2:
Самият аз съм изгубил много от свободното си време, търсейки информация и линкове в итнернет, опитвайки се да отговарям на Кели, а и на останалите нейни клонинги. И продължих да и отговарям дори и след като научих, за да видя докъде ще стигне наглостта му.
Явно това обаче нямаше да спре, дори ставаше все по-зле.

Поздрави,
Радо

• Профил
    • My Home Page
Интересно ми е нещо друго, защо този потребител си мисли, че след като не е логнат, аз не следя от сутринта какво прави и че в момента например чете точно тази тема.
А защо дори например си мисли, че ние не сме стигнали дотам, че да сме открили кой точно е физическия човек зад всичко това. Между другото, по време на срещата няколко души имаха желание дори да посетят града, където той живее и да организираме нещо като митинг пред тях  :whistle:
Надявам се обаче, че се възстановява добре след операцията в началото на септември.

Поздрави,
Радо

Неактивен Силвана Лесидренска

• Global moderator
  • Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 3182
    • Профил
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: Повторно лечение
Re: Забранен е достъпа до форума на осем потре
« Отговор #20 -: Ноември 17, 2008, 11:22:50 »
Даааа , дори можем да му се обадим по телефона да го питаме как е времето в К...... :wink3:

Неактивен danihaleva

• Степен на активност - Дипломант
  • Публикации: 438
    • Профил
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Има близък с хепатит B
Преди няколко дена се позабавлявахме с Kelly в чата,но бързо се отказа от комуникация с някои от форумците,даже остана учудена че знаем за новото и име.Явно не обича да губи в споровете и излезе от чата.Съжалявам,че е болна но това не е начина да си помага,май трябва да отиде на психиатър иначе ще изперка окончателно.
Аз знам,че нищо незнам

• Профил
    • My Home Page
Не, здравословния му проблем е преодолим. Операцията е била по-скоро процедура, лазерна корекция на окото /крослинкинг/. За щастие в България вече е по-скоро рутинна, благодарение на клиника "Ден".
Независимо от това, което си пишем тук, е ясно, че никой не желае лошото му. Изнасянето на тази информация беше по-скоро продиктувано от поведението му от сутринта /след като научи че осемте потребителя са разкрити/.
Ако беше се държал "мъжки" и си беше признал или пък ми беше писал, мисля че това все пак е едно нормално поемане на отговорност. Едно извинение е достатъчно. Но това, което направи е отново да се скрие и да замълчи.
Затова и публикувах тази информация. Никой няма да се саморазправя с него, може да е спокоен. Това тук е интернет форум, не сме полиция, и т.н.
Просто трябва да разбере, че е злоупотребил с доверието и добронамереността на всички и да се изправи и да си признае. Това очаквам от него от сутринта, но уви.
Но ако не го направи, това си е негов избор.

• Профил
    • My Home Page
Създателят на осемте фалшиви потребители се извини!
« Отговор #23 -: Ноември 17, 2008, 19:00:19 »
Днес, малко след горния ми пост, получих официално извинение от този потребител.
За съжаление не можах да го публикувам заради падането на хостинг сървъра.
Ще се опитам да предам това, което каза.
Извинява се официално и съжалява за всичко, което е причинил. За момента не може да даде обяснение на поведението си, защото и той самия е объркан. Не иска да се извинява в тази тема, защото каквото и да каже, то не би го извинило. Не е имал лоши намерения и не е искал да злоупотребява.
Аз приех извиненията и реших да оставя нещата така.
Оценявам това, че той имаше доблестта да си признае и да се извини!
Оставям на него решението дали ще продължи да пише тук, или не.

Поздрави,
Радо

Неактивен anita

• Публикации: 2988
    • Профил
Аз лично не бих приела извиненията след като толкова месеци ни разиграва. Оценявам това, че е имала доблестта да се извини, но само толкова. Не мисля, че има място сред нас във форума. Никой не би и забранил обаче да го чете наволя. Моят съвет е да потърси професионална психиатрична помощ, защото всички знаем къде им е мястото на лудите.

Неактивен iNNa

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Кандидат-студент
  • Публикации: 83
    • Профил
     Подкрепям реакцията на съфорумците.
     Поздравявам модераторите за тяхната наблюдателност и съобразителност.
     Може и да съм песимистично настроена,но мисля,че човек,който се забавлява по този начин,ще го направи отново.Да се надяваме да не е и в този форум.
     Ще се радвам,ако греша.
                                                         Ина

Неактивен didi

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 134
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон
Боже мили,не бях оставала толкова потресена от последното ми посещение на една дискотека в Стара Загора(май ми се стори че някой се подхилква)!

Неактивен dodo

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 118
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
Поздравявам Радо за толерантността, умереността, разбирането и не на последно място човещината, които е проявил при решаването на този проблем !  :congrats:

Аз лично не обичам да съдя прибързано хората, особено ако те имат действително проблеми. За мен е ясно, че този основен потребител действително има проблеми и поведението му в този форум е своеобразен вик за внимание и помощ.  Съгласна съм също, че начина, по който е поискал тази помощ и разбиране са  леко странни и доста дразнещи на моменти. Нека не забравяме обаче и приноса на този потребител към този форум както и готовността му да помага непрестанно с информация.
Сега след като всички разбрахме кой е този основен потребител и научихме, че той е имал вече и  доблестта да поиска извинение от Радо, предлагам да му дадем шанс той сам да поправи част от стореното.
Моето скромно предложение е следното : Нека всички публикации на тези 8 измислени потребителя вече да носят името на основния потребител, който стои зад тях, тъй като те на практика отразяват част от неговите виждания.
По този начин този основен потребител ще може (при желание от негова страна) сам да редактира своите стари постинги и да помогне за изчистването на форума от излишна и никому ненужна информация.

Поздрави от мен  :flowers:

"Човекът е човек когато е на път "

Неактивен anita

• Публикации: 2988
    • Профил
Нека не забравяме, че наред и с многото полезна информация същия този потребител поднесе същото количество и дезинформация. Лично за себе си съм доволна, че съм по отдавна във форума и си спестих време да отсявам вярно от невярно и най вече всички знаем в какво състояние се намираме, когато научим че имаме хепатит и страха от неизвестното и лутането, в което попадаме. Мога да и съчувствам за състоянието, в което се намира, но съм любопитна да разбера дали ще има наглоста да публикува от тук нататък дори и един ред.Забелязвам днес, че въпросното лице от сутринта не излиза от тази тема. Явно живо се интересува от нашето мнение. Надявам се да има и контретен резултат.

Неактивен chuhoveca

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 47
    • Профил
  • Вид лечение: Спонтанно излекуване
Re: Забранен е достъпа до форума на осем потре
« Отговор #29 -: Ноември 26, 2008, 16:53:00 »
Сигурно е някой псевдо доктор без диплома(може и с псевдо диплома), при когото идват пациенти с някакви проблеми и тои им казва: добре човече бегай сега в къщи да си почиваш, пий еди какви си лекарства и ела утре на преглед. Вечерта влиза в форумчето, изпява си проблемчетата и на другия си взима паричките.

A между другото този филмов режисьор не съм аз :). Ма то се вижда всъщност кой е по едно нещо там, няма да казвам кое че този потребител може да се сети как да пренебрегва това нещо и пак да направи много такива герои с проблеми.

Но сега като видях тази тема чесно казано се издразних много. Не съм кой знае колко активен потребител, но все пак.

А може причината този потребител да прави така е ако го е срам с главния му потребител да зададе някакъв въпрос, който си мисли че може да го злепостави, унизи, или компроментира. Съжалявам този човек.
« Последна редакция: Ноември 26, 2008, 17:04:25 от chuhoveca »

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007