аз вчера се видях с професор Чернев, ... та между другото го питах и дали знае какво се очаква от мен при тези условия от касата - отговорът му беше: Щом си включена в списъка, ще ти пратят писмо или ще ти се обадят, тогава ще дойдеш да пишем пак документите...
мен нещо не ме радва идеята да си вися и чакам, та мисля да прозвънявам от време на време... стига и някой да го вдига тоя телефон, де 
Привет!
Четях и не писах до сега, защото намирах отговорите на всичките си въпроси, а нямаше какво да добавя. Сега имам. За съжаление

след публикациите за промените, които прочетох тук се свързах с жената от РЗОК Враца, която прие документите ми преди време и поисках разяснение.
Оказа се, че при тях
официално не е постъпвала информация за промени! (докато говорихме тя потърси и прочете обръщението към медиите на сайта на НЗОК).
Нямат задължението да уведомят хората, подали документи.
Нямат указания да приемат новите документи.Посъветва ме да се свържа с лекуващия лекар и да поискам информация от него.
Там, съответно,
информация за промени не е получавана. Не знаят за новите документи и за сроковете в които те трябва да бъдат изготвени и представени в Н(Р)ЗОК. Нямат задължението да информират пациентите си. и двете бяха добронамерени, много любезни и услужливи, но няма яснота по въпроса, а крайните срокове наближават
Съжалявам.
Моята лекуваща ще напише документите. Но дали, кога и кой ще ги приеме

Галя, успех! И на всички!