Как сте ,бе хора?

Ние продължаваме да си живеем в болницата.Сега поне Киро не е сам,аз седя тук, карам дневни.Вече започнах сериозно да психясвам,и си мисля,като гледам в парка тука тези от психоклиниката,че те са по-добре от мен.Киро събира вода и все точат и тя пак на другият ден се е събрала,много му тежи корема.Изследванията горе-долу биват,асата и алата са около 50,билирубинът падна на 100,алкалната и ГГТП са високи.Кацаров директно каза на Киро ,че е голям карък,а Киро му вика "Аз само от вас не го бях чувал това"От имуносупресорите получи язва на дванайстопръстника и това много го мъчи.Започнах да му давам хранителна добавка,давали са му след трансплантацията ,но много малко време,а той е доста слаб и има нужда малко да натрупа,че едва ходи.Всъщност той почти не върви малко по коридора ,на вън сме с количка.Малко ми се струва ,че абдикираха, Симонова е в отпуск,но и доцента нещо май му се струва загубена кауза.Спряха барокамерата,а уж щяха да я продължат,два дена го чакаме да го погледне на ехото,то вярно тук е лудница,има много народ всеки ден,ама все пак.Оф Киро се събуди айде