Извън темата > Забавни теми

СЛАДКАРНИЦАТА

(1/232) > >>

tedi:
Здравейте другари, и добре дошли сте всички!

Всеки форум си има такава една тема,при някои се казва 'Клюкарник','Говорилник",'Кръчма' и т.н.
При нас реших да е сладкарница та да ни е сладко.
Тъй като не можем да се засичаме в чата често всички,тук ще дискусираме теми от ежедневието ни,от битието ни,и от всичко което ни вълнува за момента.
Също и на който му се спами,това е неговата тема.
В общи лини мисля сте схванали идеята,та започвайте да пишете :wink3:

Аз като една прилежна домакиня ще ви черпавам,та да се отпуснат душичките ви.

ай нещо и да преглътнете

joro:
Браво Теди имам някакво усещане, че тази тема е подарък на мен и на Дани , да си спорим на воля  :pardon:, оф определено понякога всички изпушваме, особено с интерферона, и такава тема е полезна. Вече ще взема да си пиша само в моята и тук, нещо явно хората взеха да ми се връзват (въпреки, че забелязвам, в която тема напиша нещо става гореща, явно на хората им е писнало да четат тук само за болести а искат и някоя глупост :laugh:), ама по някога пиша глупости защото знам какво следва (някой фелшер казва нещо, и паниката става двойна). А и някак и на мен би ми било по-леко ако в началото някой ми беше казал- „абе ей какво си се уакал такъв, я се вземи в ръце, направи това или онова и си живей живота, няма страшно” вместо „да всичко много гадно живота е гаден, направи си ПСР защото има шанс 20% да не си болен, и се моли на господ” познайте как се почувствах когато ПСР-а ми беше положителен, въпреки, че бях вече прочел доста и може би това ме накара да се амбицирам така 

avgustina09:

--- Цитат на: joro в Октомври 31, 2010, 23:17:30 --- А и някак и на мен би ми било по-леко ако в началото някой ми беше казал- „абе ей какво си се уакал такъв, я се вземи в ръце, направи това или онова и си живей живота, няма страшно” вместо „да всичко много гадно живота е гаден, направи си ПСР защото има шанс 20% да не си болен, и се моли на господ” познайте как се почувствах когато ПСР-а ми беше положителен, въпреки, че бях вече прочел доста и може би това ме накара да се амбицирам така

--- Край на цитат ---

Тази извадка е от твоя пост от 12 август
joro,

Спри с тази паника. Изачакай резултата от ПСР-а!
Дори да излезе полож. няма нищо страшно! Имаш форум, имаш Здравна каса, която напоследък работи много по-добре. Хепатит С се лекува. Паниката ще продължи първия месец. После бавничко се предвижваш напред към заветния ден, когато видиш "не се открива". Това не онкологично заболяване, все пак. Стегни се!Сигурна съм, че в момента изглеждаш съвсем здрав...

avgustina09:
Теди, Теди..

Да събуждаш хора с тези прекрасни картинки...
   М-м-м-м-м-м...
  Вкарваш ни в изкушение...
  Идеята ти своевременна, трябваше  да има къде да спамим...

tedi:
Мдам,радвам се ,че идеята ви допада :girl_wink:ми така де верно ни трябваше поле за спамене и лафове,като не може да се засичаме по чата.
Жоре,темата я замислях от известно време,ама вие вярно сложихте последната капка.
Ся, понеже кафе не пия ви черпавам и една закуска с чайче

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия