Автор Тема:  Д-р Колчаков - МБАЛ "Св.Иван Рилски"  (Прочетена 14542 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен eli13

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доктор на хепатитните науки
  • Публикации: 1188
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Релапс на хепатита след лечение
  • Статус: Хроничен хепатит C
Д-р Колчаков - МБАЛ "Св.Иван Рилски"
« -: Октомври 06, 2011, 23:04:43 »
Както е известно, аз съм още един от феновете на доц. Антонов, който е светило №1 по нашите въпроси.
Сега обаче искам да препоръчам на всички страхотния доктор, когото открих в същата болница, а именно - д-р Колчаков.
Той е изключително компетентен, решителен в критични ситуации /в правото си съм да го кажа при неутрофили 0,3  :girl_wink:/, много хуманен и отзивчив. Редовно му се обаждам след кръвните изследвания и получавам съвети как да подходя с дозите пегасис, с какво да се храня и много ме окуражава и подкрепя.
Доц. Антонов има същите качества, но, както всички знаем, е доста зает и често отсъства от страната или от София. Много пъти телефонът му е изключен с дни при участие в международни форуми. А на хора като нас понякога е нужен незабавен отзив от компетентен лекар.
В "Св.Иван Рилски" има още доста лекари към Гастро-отделението, но аз съм с най-добри впечатления и препоръчвам д-р Колчаков.
Също така съм му много благодарна, че намери правилния подход за разрешаването спецификата на моя случай. Имам му пълно доверие.

Неактивен Радослав Русинов

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Професор
  • Публикации: 5566
    • Профил
    • My Home Page
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Re: Д-р Колчаков - МБАЛ "Св.Иван Рилски"
« Отговор #1 -: Октомври 09, 2011, 15:19:40 »
Ели, благодаря за споделените впечатления от първа ръка! Много се надявам в този раздел да започнат да се появяват мнения и за други лекари, защото тук основно спрягаме само 3-4 имена и съответно насочваме само към тези лекари. Затова, ще се радвам и ако други хора във форума споделят впечатления за още лекари, за които не сме чували нищо или пък сме чели само откъслечни неща.

Иначе, записването за час при д-р Колчаков става на изписаните телефони за записване на час за преглед в "Иван Рилски" в статията с болниците: Центровете за лечение на хронични вирусни хепатити в България. Там са публикувани и дните, в които д-р Колчаков преглежда пациенти.

Поздрави,
Радо
Нямам възможност да отговарям своевременно на постове и лични съобщения.
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен dimizano

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Дипломант
  • Публикации: 342
  • "Всичко хубаво се постига с цената на голяма болка
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон
  • Резултати: Неуспешно
  • Статус: Хроничен хепатит B
Re: Д-р Колчаков - МБАЛ "Св.Иван Рилски"
« Отговор #2 -: Октомври 09, 2011, 18:08:52 »
Д-р Колчаков ми беше лекуващ лекар когато ми правиха биопсия в св.Ив.Рилски.Тогава бях настанен в отделението при него и той се беше заел с моя случай.Аз също съм с много добри впечатления от него.

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007