Както е известно, аз съм още един от феновете на доц. Антонов, който е светило №1 по нашите въпроси.
Сега обаче искам да препоръчам на всички страхотния доктор, когото открих в същата болница, а именно - д-р Колчаков.
Той е изключително компетентен, решителен в критични ситуации /в правото си съм да го кажа при неутрофили 0,3

/, много хуманен и отзивчив. Редовно му се обаждам след кръвните изследвания и получавам съвети как да подходя с дозите пегасис, с какво да се храня и много ме окуражава и подкрепя.
Доц. Антонов има същите качества, но, както всички знаем, е доста зает и често отсъства от страната или от София. Много пъти телефонът му е изключен с дни при участие в международни форуми. А на хора като нас понякога е нужен незабавен отзив от компетентен лекар.
В "Св.Иван Рилски" има още доста лекари към Гастро-отделението, но аз съм с най-добри впечатления и препоръчвам д-р Колчаков.
Също така съм му много благодарна, че намери правилния подход за разрешаването спецификата на моя случай. Имам му пълно доверие.