Автор Тема:  Завършено лечение на хепатит C генотип 3  (Прочетена 122275 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен brankox

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 173
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешно завършенo - чака резултати
  • Статус: Хроничен хепатит C
Здравейте приятели! Днес взех заветните 200 лв и утре ще си пусна асат и алат.Малко се ядосвам че не ме записвват на едно обучение дето изкарваш по 8 лева на ден за 4 часа -още повече че тука едни шматки без средно образование даже ги записаха а на мен ми казват че няма места.Както и да е на 25 април ще съм в София да си взема дипломата и щее отскокна до Св.Иван Рилски да им покажа асата и алата и да питам кога ще ми се прави ПСР-а.Иначе с тия 300 лева дето изкарвам на месец едвам се справям - добре че сега намерих един много хубав тютюн за 60 лева килограма и съм много доволен.И преди съм си купувал тютюн и от този съмм най доволен даже търговийка завъртях с приятели шушачи  :write: се пак трябва да се оцелява  :ashamed2: Утре ще ида в бюрото по труда да ме запишат на този курс ,щот едно са 300 лева друго са 500 ... И между другото батерията на лаптопа ми издъхна и ще си купя нова за 80 лв (по евтина не намерих с 6 месеца гаранция е ) Иначе по темата мисля че 100 копия на вируса е добър резултат.Пожелавам ти следващия път да не се открива  :congrats:

Темата с лечението ми: Лечение на хепатит C генотип 3
« Последна редакция: Април 28, 2012, 08:36:56 от Радослав Русинов »

Неактивен Радослав Русинов

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Професор
  • Публикации: 5566
    • Профил
    • My Home Page
  • Резултати: Успешнo
Re: Завършено лечение на хепатит C генотип 3
« Отговор #1 -: Април 10, 2012, 08:51:59 »
Здравей,
Обръщай внимание на това в коя тема пускаш постовете си, свързани с твоето лечение - беше пуснал поста в темата на друг човек.
Не можеш да разказваш куп неща, касаещи само теб и твоя случай (и нямащи нищо общо с него) и после да вметваш нещо помежду другото за човека, в чиято тема пишеш.
Преместих поста ти в твоята тема.

Поздрави,
Радо
Нямам възможност да отговарям своевременно на постове и лични съобщения.
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен brankox

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #2 -: Април 24, 2012, 11:43:27 »
Здравейте пак.От отдавна не бях влизал в форума но сега имам причина- някъде един ден усещах някакво неразположение в областа на черния дроб - не беше болки като когато имах остър хепатит но все пак се усеща нещо и е неприятно и натрапчиво.Дали това означава че е възможно вирусът да се е върнал и да се налага второ лечение :( ...

Неактивен anita

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 2988
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
« Отговор #3 -: Април 24, 2012, 11:57:40 »
Пусни си АСАТ и АЛАТ и ако са над нормата се консултирай с лекар. Може да си се натоварил физически или ял тежка храна. Нали знаеш, че употребата на алкохол е табу дори за прекаралите лечение.

Неактивен brankox

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #4 -: Април 28, 2012, 00:35:15 »
Ами да - счупих се да копая на село прекопах доматите и овощните дървета - и накрая като свърших с работата пих една студена бира - хм - и какво - всеки път когато се натоваря физически или пия някоя бира ще ми е гадно на черния дроб , въпреки че сигурно нямам вирус а от биопсията ми казаха че черния ми дроб е перфектен ????Нещо не се връзва ... баси му и гаднуту

Неактивен anita

• Профил
« Отговор #5 -: Април 28, 2012, 07:08:21 »
Аааааа, призна си. Ами сега от личен опит знаеш от какво да се пазиш.
Направил си страхотна комбинация - физическо натоварване с алкохол :shocked1:

• Профил
    • My Home Page
« Отговор #6 -: Април 28, 2012, 08:28:39 »
Дай си време, черния дроб има нужда от време за да се възстанови - и от лечението, и от хепатита.

p.s. И докога ще пишеш в чуждите теми!? Бранкокс, какво става с теб, това го правиш за пореден път!!!

Това е старата ти тема: http://hepatitis-bg.com/forum/index.php?topic=3565.0
А това е сегашната ти тема, в която ще разказваш какво ти се случва и какво те притеснява след края на лечението: http://hepatitis-bg.com/forum/index.php?topic=3881.0
Когато искаш да пишеш за теб, идваш в тази тема и пишеш в нея.
« Последна редакция: Април 28, 2012, 09:05:12 от Радослав Русинов »

Неактивен brankox

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #7 -: Април 28, 2012, 08:51:53 »
Ами ако всеки като мен прави нова тема -то ще има хиляди теми.Както и да е - последен въпрос - докога е добре да не се натоварвам физически и докога трябва да отбягвам биричката ?

• Профил
    • My Home Page
« Отговор #8 -: Април 28, 2012, 09:04:20 »
Няма нужда при всеки въпрос човек да си прави нова тема. Сега имаш своя тема за периода след лечението. Тук е мястото да задаваш въпросите, свързани с теб и нещата, които които те притесняват. Така, че няма как темите ти да станат хиляди.
Грешно е също и да задаваш въпросите си в произволна тема, на която попаднеш, защото това обикновено е чужда тема, посветена на лечението на друг човек.

Относно въпросите ти: След като биопсията е показала, че няма увреждане, както казваш (за да няма увреждане в резултатите от биопсията трябва да пише "фиброза Ф0"), то най-важното е да се възстановиш пълноценно от лечението и натоварването на черния ти дроб трябва да е зависимо само от периода на възстановяване от лечението. Би трябвало 6 месеца да са ти достатъчни, особено като имаме предвид и че лечението при теб беше само 6 месеца. Така, че пази се 6 месеца след края на лечението и след това можеш да започнеш с натоварванията, като, разбира се, трябва да следиш сигналите на тялото си. Също така, добра практика е, когато започваш с такива натоварвания, да си изследваш чернодробните ензими преди и след натоварването - така ще разбереш дали черния дроб е реагирал отрицателно.
За алкохола също трябва да си предпазлив и да не прекаляваш, поне в първата година след края на лечението.
И освен това, имай предвид, че трябва да минат 6 месеца след края на лечението, за да се знае дали си се излекувал, или не. Така, че най-малкото трябва да изчакаш един такъв период, за да знаеш дали си се преборил с хепатита, или не.

Поздрави,
Радо

Неактивен eli13

• Степен на активност - Доктор на хепатитните науки
  • Публикации: 1188
    • Профил
  • Резултати: Релапс на хепатита след лечение
« Отговор #9 -: Април 28, 2012, 14:51:07 »
Аааааа, Бранкокс, няма да се разберем така с тебе, драги.
Когато пиеш бира, не свиркаш, а като се обадят болежките - хоп, ето го и него.
Що така - не сме ли заедно и в добро, и в зло  :laugh:
Разкажи сега къде беше, как прекара, нещо по-симпатично да чуя.
А за болките, не се стряскай - малко си попрекалил и затова са се обадили. Нищо сериозно.

Неактивен brankox

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #10 -: Май 01, 2012, 19:07:49 »
Ели - точно за теб се сетих като ми се случи днес нещо ... значи казвал съм ви че имам проблеми с либидото - от 3 години - от тогава някъде като ям шоколад и се скъсвам да кихам се едно съм алергичен към шоколадът - и днес не знам защо ми хрумна да си разглеждам тестисите - и целите са на некви червеникаво бели (като пърхут) пластини които много лесно мога да ги махна -на единия тестис от любопитство си махнах кожата - не е болезнено - маха се на големи люспи кожа колкото нокът ... значи покрай проблемите ми с либидото попаднах на хора като мен и те са стигнали до две теории - че причината е в антибиотици против гъбички и другата е -кандидоза - не знам дали това дето ми се белят тестисите е признак на кандидоза - но сега като почна работа (завърших и си взех дипломата - архитект съм - и си намерих и работа) -ще имам пари и ще посетя  пак кожен лекар - като се замисля точно след като пих антибиотици от кожен лекар предписани си изгубих либидото (вече отхвърлям почти на 100 процента теорията че хепатитът е причина за загубата ми на либидо).Та така - получи се доста дълго изречение но поне е в мойта тема :Д хах баси чудя се да се да се тревожа ли или кво -баща ми и той не е виждал такова нещо ... както и да е -сега сигурно ели ще ми се смее както аз и се смеех че и се вкаменяват ушичките  :laugh:  Айде чао засега и ще пиша като има развитие по случая с моя проблем или с работата - много съм развълнуван относно развитието на кариерата ми .  :dance:

Неактивен brankox

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #11 -: Май 01, 2012, 19:29:06 »
Прозвуча тъпичко че като съм видял че ми се белят тестисите съм се сетил за ели - но нямах това предвид ... сега чета една книга - енергийните полета на вселената и съм се побъркал много и съм разсеян и сякаш аха да ми се отвори третото око (епифизата) хах ... невероятна книжка - в едно обяснява всички загадки които сякаш са направени от дяволът за да им се чудим - а всъшност те до една свидетелстват за златната ера - за която говорят всички религии и секти дори - така че съм оптимист до край !

Неактивен anita

• Профил
« Отговор #12 -: Май 01, 2012, 20:24:24 »
Поздравявам те за кариерата и ти желая успех. Обикновено след края на лечението се случват много хубави неща. :bravo2:
 Идеята на собсвена тема е да може да се проследява периода на лечение или след лечение на определен човек. Така всичко споделено е на едно място и не се налага да задаваме уточняващи въпроси по даден проблем. Достатъчно е да се върнем назад в темата и да проверим дали вече не е споделено.
Освен това на новодошлите ще е по лесно да проследят едно лечение на определен човек и проблемите възникнали по ремето му.
За различни проблеми по време на лечението имаме обобщаващи теми, където се постват всички отзиви на различни хора по темата.

Неактивен brankox

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #13 -: Май 01, 2012, 20:57:31 »
Сега четох за експериментите на Голод -руски военен учен свързани с построяване на огромни пирамиди в Русия и Украйна - той твърди че ако сложиш изтъпени бръснарски ножчета в тях те сами се наострят - и че ако вода престои в тях 2-3 дена и след това я пият хора - сякакви вируси умират - и дори ракови образования се махат - създават електромагнитни полета които правят смущения които е невъзможно да се постигнат дори с най мощните електрически източници на земята  и кви ли не други дивотии , но ако това е истина то що всички не живеем в пирамиди посторени в златното съотношението Фи - 1:1,618 ...

Неактивен eli13

• Степен на активност - Доктор на хепатитните науки
  • Публикации: 1188
    • Профил
  • Резултати: Релапс на хепатита след лечение
« Отговор #14 -: Май 01, 2012, 21:29:08 »
Бранкокс, как да ти кажа, асоциацията между тестисите ти и мен ще я приема като първа стъпка към оправяне на либидото ти, драги  :girl_wink:
Почваш правилно да мислиш.
Кажи сега, каква работа си намери и кога почваш.
Това също ще се отрази рязко положително върху нагона, вЕрвай ми.
И на последно място, относно пирамидите - това е вярно и го има и в България.
Ако се интересуваш : http://www.spasovo-pyramid.com/

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007