Нямам работа и за 200 лева на месец и засега не мога да си позволя да ида до София да ми пуснат ПСР-а , НО - продължавам да тренирам и да тичан спринт и какво ли не . 42 см бицепс съм отпрашил ... правя набирания с 20 кг като аз тежа вече 95 кг (само мускули) и се чувствам перфектно ... като тичах спринт нагоре по един баир и после по равното усетих лека тежест в черния дроб - но и преди като тичах спринт също го усещах , Знам че има вероятност вирусът да се е върнал но не искам и да знам - не пия алкохол или някакви наркотици - и тренирам - така че и да се е върнал какво повече мога да направя

иначе целта ми е да стана 105 кг мускули тоест + още 10 кг

аз вече качих 10 кг (бях 85) имам мегдан за развитие защото съм 194 см висок и ми казаха че спокойно мога да тежа 105 кг :Р
чувствам се много добре това е най важното
пожелавам ви и вие да усетите колко добре се отразява физическото натоварване за самочувствието ви , тонуса ви психиката ви и всичко , аз нямам нито гадже нито работа нито нищо , колегите ми архитекти работят имат работа и деца и са много напред , но аз не съм тръгнал да завиждам ами се старая да мисля положително
поздрави , Бранимир