Автор Тема:  Завършено лечение на хепатит C генотип 3  (Прочетена 123715 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Силвана Лесидренска

• Global moderator
  • Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 3213
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: Повторно лечение
  • Статус: Хроничен хепатит B
Re: Завършено лечение на хепатит C генотип 3
« Отговор #165 -: Ноември 05, 2012, 16:46:55 »
..но пък пари да се напиваш имаш.... знаеш ли, не те разбирам. Не мога да ти съчувствам за всичките ти проблеми, които непрестанно споделяш, защото не виждам едно- желание да промениш ситуацията. Никой от нас няма излишни пари да си прави изследвания, ама си ги правим, защото това е приоритет. Ако за теб е по-важно да водиш високорисков начин на живот- твоя си работа, но поне не се оплаквай. Избора е твой, пич!

Силвана
« Последна редакция: Ноември 05, 2012, 17:01:16 от Силвана Лесидренска »
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен brankox

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 173
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешно завършенo - чака резултати
  • Статус: Хроничен хепатит C
« Отговор #166 -: Ноември 07, 2012, 09:53:47 »
Не се оплаквам , гордея се че стигнах до извод.Извода е че ако тренираш пиян черния дроб се натоварва май бая :)
Няма да го правя друг път  :whistle:

Неактивен Vancheto

• Модератор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доктор на хепатитните науки
  • Публикации: 1558
    • Профил
« Отговор #167 -: Ноември 07, 2012, 09:59:30 »
 :mocking:

Неактивен Орфей

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Докторант
  • Публикации: 657
    • Профил
  • Резултати: Успешнo
« Отговор #168 -: Ноември 09, 2012, 13:24:26 »
Разбира се, че се натоварва! Първо от тренировката се натоварва дробът, а от пиенето още повече. За напиванията е опасно според мен и без тренировки. Извинявай че те питам, може да не ми отговаряш, ама ти кой набор си? Защото във форума се държиш малко предизвикателно и по детски понякога и се чудех защо го правиш. Т.е. от възрастта или от характера ти иде тази дивост  :pardon:?

Неактивен brankox

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #169 -: Декември 05, 2012, 09:29:45 »
Работих 3 седмици като общ работник по строежите в Плевен - и това което ми говорят другите архитекти ,че няма работа за архитекти ми се струва голяма лъжа , защото е пълно с сгради които са започнати да се строят тази година .... Както и да е приемах черната работа като тренировки - но ръката ми спра да расте , шефа даде 150 лева аванс и си купих аминокиселини - и вместо 43 см колкото беше ръката ми стана 42 , а не съм намалял тренировките , имам и хронична умора в пръстите и дланта (цялата ми длан е в мазоли от бачкането) , та сега на 10-ти ще ми даде още 200-тина лева и мисля да си взема някакъв стероид (най накрая) защото тренирам канадска борба а там всичките взимат стероиди и единствената причина поради която все пак им се опъвам на канадска е защото съм вече над 100 кг - та за да заякна на канадска и да стане поне 44 см ръката ми , не 42.5 , искам да взема някакъв стероид - как би повлияло това на черния ми дроб ?
Поздрави , Бранимир

Неактивен Орфей

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #170 -: Декември 05, 2012, 09:57:47 »
Брако, това ти е някакво професионално изкривяване. Стероидите не са ли си вредни и без да ти е зле черния дроб? И, повярвай ми, за нормалните хора, това дали ръката ти е 44, 44,5 или 47 см. няма абсолютно никаква разлика. Зависи какво целиш - да се чувстваш добре в групата, където си сега или да си здрав и да заложиш на добри отношения с хората по принцип. Защото силата в ръцете на базата на стероиди или каквото и да е подобно (ми, че ти сигурно ако си вземеш кока направо ще ги смачкаш на канадска!) не говори за сила на характера или че те са по-щастливи и успешни от теб, само защото имат по-големи ръце.

Неактивен Силвана Лесидренска

• Global moderator
  • Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 3213
    • Профил
« Отговор #171 -: Декември 05, 2012, 23:55:48 »
Сам знаеш отговора, защо питаш?

Ако въпреки това решиш да пиеш тези боклуци, поздравления. Ще имаш бицепс 45.5 см, но за сметка на това : 1. изкуствен   2. грозен, защото всичко постигнато с анаболи и стероиди е грозно  3. вреден, защото това, което ще ти причини на черния дроб няма да е безобидно

Ако се запиташ кое е по-важно за теб- здравето ти, или някакви химии, кое ти изниква на прима виста? Това ти е отговора.

Неактивен brankox

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #172 -: Април 03, 2013, 10:21:37 »
Да ви се похваля , имам си ново гадже , от 20 дена вече сме заедно , тя всъщност ми е съседка на 5 метра от мен живее , почнахме уж само за секс но явно чувствата се появиха , или просто много добре се представих в леглото   :mocking: , та  още се виждаме и все повече се отваряме към идеята да сме заедно завинаги . Почнах да тренирам канадска борба и да - то е ясно че там най добрите взимат химии за сила ,но аз немога да пия парво щото ще се изложа в  леглото с гаджето и второ щото химиите са вредни за черния дроб и трето щото дори и да взимам стероиди това значи да променя начина си на живот - трябва да се отдам изцяло на спорта :) И другото което искам да споделя - ако баща мми е прав ще заминавам за Италия да работя за 2000 евро на месец , майка ми вече трети месец е там тя работи за 1000 евро , и ако наистина замина и потругнат нещата ми там бих искал да си взема и момичето с мен
:) ако ли не - ще се връщам в началото но рано или късно бих искал да си я взема , защото там със сигурност вероятността и тя да си намери хубава работа е по голяма отколкото в България и по специално град Плевен.
Искам да благодаря на форумците за подкрепата - наистина не се и сещам през дните че някога съм бил имал хепатит , дано така и да продължи :)

Поздрави , Бранимир

Неактивен Rumi_

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Публикации: 1544
    • Профил
  • Вид лечение: Алтернативно
« Отговор #173 -: Април 03, 2013, 10:48:33 »
Еееее Бранко, браво за хубавите новини! :clap:Радвам се, че имаш нова любов и че е взаимна! :love5:
Не е лошо ако се уредят нещата за Италия. Дано да заминете двамата.
Желая ти здраве и много щастие!

Неактивен eli13

• Публикации: 1188
    • Профил
  • Резултати: Релапс на хепатита след лечение
« Отговор #174 -: Април 04, 2013, 00:00:22 »
Евала!
 :love5:
 :carate:
 :clap:

Неактивен brankox

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #175 -: Юли 03, 2013, 15:25:28 »
Искам да ви питам нещо , най добре ще е ако ми отговори човек който е прекарал хепатит и тренира интензивно . Значи преди съм тренирал много усилено като спазвах що годе категория и наистина ако се претоваря съм усещал болки в черния дроб . Сега обаче по често усещам болки периодично през 2 месеца някъде , като претоваря , като веднъж усетих болка и без да съм тренирал .... нямам много мазнини по мен , казвам го защото на въпроса на един мъж от болницата "защо АЛАТ-а ми е висок, след като сам се излекувал" - лекарката му каза "вероятно заради наднорменото ти тегло" .... та ако не е от мазнините от какво може да е , правил съм си доста пъти изследване за АСАТ и АЛАТ и АЛАТ-а винаги ми е малко под или малко над нормата , което ме дразни ( или ще е 35 или 45) , другото което ме дразни че не напредвам с тренировките и не взимам никакви помощни химии защото знам че са вредни за черния дроб.Сега сумати и лапетии които познавам от канадската борба или просто лостаджии правят по 20 силови набирания или набирания на една ръка и други маймунджелътци защото взимат стероиди а аз само ги гледам отстрани и оплаквам здравето си ....

Неактивен Орфей

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #176 -: Юли 05, 2013, 09:36:35 »
Бранкокс, нали знаеш че всичко се плаща на този свят. Какво ти пука за това, че те с някви стимуланти са по-силни?! Ми че и ти ако вземеш ще си и то много повече от тях, защото не си привикнал да се блъскаш. Освен това наистина са вредни. И като минат 10 години ти ще се смееш на свой ред.

Неактивен brankox

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #177 -: Юли 06, 2013, 20:42:33 »
а някой може ли да ми каже защо АЛАТ-а ми е високичък ?

Неактивен Rumi_

• Публикации: 1544
    • Профил
  • Вид лечение: Алтернативно
« Отговор #178 -: Юли 06, 2013, 21:29:33 »
Колко висок? По принцип високите ензими сочат наличие на вирус, но има и изключения. Съществуват и други причини за повишаване на трансаминазите - много са.

Неактивен brankox

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #179 -: Юли 10, 2013, 03:24:06 »
АЛАТ-а ми е винаги около 40 , малко под или малко над , наистина не съм се въздържал да не пия алкохол , освен това тренирам усилено . Понякога по време на тренировка ме заболява отдясно  ...

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007