Автор Тема:  Завършено лечение на хепатит C генотип 3  (Прочетена 121177 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен пепи

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 241
  • Идва лятото,лятотоооооооооо!!!!!!
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешно завършенo - чака резултати
  • Статус: Хроничен хепатит C
Re: Завършено лечение на хепатит C генотип 3
« Отговор #105 -: Юли 11, 2012, 14:09:55 »
 :wink3: еми продължавай да се друсаш,защото тогава си по-готин и определено ПО-УМЕН!!!!!!!!!!
За простащината ти няма да ти казвам-защото сигурно си го знаеш!!!
Това е последното което ти пиша и повече няма да ти чета постовете,защото май бях казал по-рано че:
"Простотията ме забавлява,ама до един момент - и не искам да я толерирам"
Без поздрави!
 :pardon:

Неактивен brankox

• Немедицинско лице
  • Публикации: 173
    • Профил
« Отговор #106 -: Юли 11, 2012, 14:31:41 »
уауа уа уа уа уа уа уа уа уа , уа уа , уа уа уа уа уа уа уау а уа уа , уа ау (траинслейшън) - уел . ... .... ... ... иф . .... .... , .... .... , коусе и вас ... ... и ... дет со сък , мъ ...
« Последна редакция: Юли 11, 2012, 17:18:22 от Радослав Русинов »

Неактивен Vancheto

• Модератор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доктор на хепатитните науки
  • Публикации: 1558
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: Повторно лечение
  • Статус: Хроничен хепатит B
« Отговор #107 -: Юли 11, 2012, 15:09:58 »
Бранимире, извини се за "тъпака" и въобще за цялото си отношение.
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен Радослав Русинов

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Професор
  • Публикации: 5566
    • Профил
    • My Home Page
  • Резултати: Успешнo
« Отговор #108 -: Юли 11, 2012, 15:12:58 »
Достъпът на Бранимир до форума е забранен!
Само, че този път за постоянно.
« Последна редакция: Юли 11, 2012, 17:18:49 от Радослав Русинов »
Нямам възможност да отговарям своевременно на постове и лични съобщения.

Неактивен tetibulka

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 2318
  • Осем години.
    • Профил
  • Вид лечение: Софосбувир
  • Статус: Има близък с хепатит C
« Отговор #109 -: Юли 11, 2012, 22:04:14 »
Достъпът на Бранимир до форума е забранен!
Само, че този път за постоянно.

Защо?
Живеем под стъклен полупак, имаме над 2000 лева месечно доходи и вече не разбираме как някой може да издивее заради 350?
Партньорът ни ни уважава редовно и вече не разбираме какво е да караш години наред без секс?
Не пием и не се друсаме и вече не помним какво е било?
Ние сме бели и добри, а другите...не са за нас.
И на мен ми се струваше неуместно във форума да има дама, която е в състояние да си замрази интерферона, докато си размразява хладилника - ама не помолих да й забраните достъпа заради дебилност.
Хайде стига, моля.

Отделно,
аз искам да чета Бранимир и да му пиша понякога. Не разбирам защо ми отнемаш тази възможност.

А, да, и между "само че" няма запетая и много ме дразнят хора, които не разбират от пунктуация. Ама пак си общувам с тях и не искам да им забранят достъпа, въпреки че според мен незнаниета им граничи с престъпното.

Дани
« Последна редакция: Юли 11, 2012, 22:49:54 от tetibulka »
Hang in there.

Неактивен пепи

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #110 -: Юли 11, 2012, 22:52:15 »
Дани,
не мисля че някой до сега е имал такова отношение към Бранимир - напротив,точно обратно!!!
Няколко пъти му писах,с цел ако мога да му помогна да излезе от тази дупка!
Не съм го правил за благодарност - но когато получаваш неадекватни обиди - имам право да му кажа мнението си!
А колкото до достъпа му - бих помоли; Администраторите,да му разрешат достъпа до неговата тема - ако това все пак му помага,но Бранимит скоро се дивеше защо никой не му отговаря,и надали ще му стане по-добре когато не получава отговори!
Защото аз му казах че няма да му чета постовете и няма да му отговарям!
Съмнявам се дали и други ще му отговарят!
Все пак,ако не можем да изпитваме уважение към тези които искат да ни помогнат - поне би трябвало да се държим възпитано!
Аз лично,въпреки че не познавам лично никого от този форум - изпитвам дълбоко уважение към всички,и бих искал да се запази такъв дух на форумът!
 :pardon:

• Профил
    • My Home Page
« Отговор #111 -: Юли 11, 2012, 22:52:32 »
Дани,
Не разбирам защо трябва да се заяждаш за това нещо.
Какво общо имат парите с доброто възпитание и нормалното отношение към околните. Да не би всички хора, които взимат малка заплата да се държат по този начин. Или пък може би всички хора във форума взимат висока заплата, и това е причината те да се държат нормално?
Никой не може да се държи така. Това е същото като да обясниш, че ще стоиш и ще си говориш с човек, който те обижда, или обижда някой около теб, като ще го оправдаваш, заради това, че имал малка заплата или имал проблеми със секса.
Не мога да разбера как ти можеш едновременно да протестираш срещу човек, който пише неграмотно, и същевременно да оправдаваш поведението на Бранимир.
На Бранимир му беше прекъснат достъпа временно, за да разбере, че е прекалил с тона и да се опита да се държи нормално с хората, които пишат тук. Това е най-нормалното нещо и не мисля, че някой тук иска да чете как някой псува или отправя сексуални пожелания към друг от форума - не мисля, че сме се събрали тук заради това. След като Бранимир се появи отново във форума, той пак направи същото, писна му нещо и взе да псува.
Ти самата подкрепяш спазването на някакви правила по отношение на писането, а същевременно протестираш срещу това да спрем достъпа на човек, който най-брутално днес обиди човек от форума, защото примерно е бил надрусан или пък не е бил на кеф.
И в кой форум например няма модерация, за да се поддържа някакъв нормален тон и поведение.

Може би предложението е просто да си оставим да си пише обидите и всички да си ги четат, проявявайки разбиране. Или пък просто модераторите редовно да проверяват темата, за да изредактират постовете на Бранимир след поредния период, в който не се е чувствал добре и по този случай е решил да влезе в темата си и да напсува тези, които му пишат.
« Последна редакция: Юли 11, 2012, 22:59:08 от Радослав Русинов »

Неактивен tetibulka

• Осем години.
    • Профил
« Отговор #112 -: Юли 11, 2012, 23:00:49 »
Всъщност не се заяждам.
Просто ми е ясно, че Бранимир отпада от тук, което беше последното място, от което не е отпадал.
Тоест и ние се включихме в изключването му.
А това е тъжно по принцип. Пък мен на практика ме вбесява. Вбесява ме броят на изключените хора. Както и причините, които измисляме, за да ги изключим.

Дани
Hang in there.

Неактивен пепи

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #113 -: Юли 11, 2012, 23:07:21 »
Всъщност не се заяждам.
Просто ми е ясно, че Бранимир отпада от тук, което беше последното място, от което не е отпадал.
Тоест и ние се включихме в изключването му.
А това е тъжно по принцип. Пък мен на практика ме вбесява. Вбесява ме броят на изключените хора. Както и причините, които измисляме, за да ги изключим.

Дани

На мене също ми е мъчно че така се получава с Бранимир,както ми е мъчно и за доста други неща - но лично аз бих помагал само на човек,който иска да му се помогне  :doubleup:
Мисля че другото е губене на време и "кауза пердута"!

• Профил
    • My Home Page
« Отговор #114 -: Юли 11, 2012, 23:22:45 »
Мисля, че повечето хора тук се опитват да помагат както могат. Същото направиха и с Бранимир, и то много пъти. Не е отритнат, защото има проблеми от всякакво естество, а защото той сам го реши, като се държа по този начин. Отритването той си го направи сам с поведението си, а не с проблемите, които има. Всеки има или минава през някакви проблеми, но това не значи, че трябва да си го изкарва на околните. Бранимир е бил приеман съвсем нормално от всички, споделял е проблемите си, всеки се е опитвал да му помогне, доколкото може. Но няма как той да пише такива неща и ние просто да го помолим за още, проявявайки разбиране.
Когато имаш проблеми, се опитваш да ги разрешиш, а не отиваш да напсуваш човека, който се опитва да ти помогне.

• Профил
    • My Home Page
« Отговор #115 -: Юли 11, 2012, 23:33:36 »
А, да, и между "само че" няма запетая и много ме дразнят хора, които не разбират от пунктуация. Ама пак си общувам с тях и не искам да им забранят достъпа, въпреки че според мен незнаниета им граничи с престъпното.
Дани, докога с тези глупости. Колко човека тук могат да пишат спазвайки всички правила в българския език? Този форум се основава на човечността и разбирането на проблемите, през които минава другия. Това е, което е довело и задържа хората тук - това че всички си помагат. Не ги е довело желанието да пишат на книжовен български език.
Редактирал съм сигурно стотици постове на хора, които са писали на латиница, с четворки и шестици, с цел да не прекалявам с изискванията, когато те явно имат проблем, който споделят и за който искат помощ. И освен това съм им напомнял да се опитат да си подобрят писането, така че постовете им да се четат нормално.
Не знам каква е причината да се заяждаш по този начин, но това наистина е пълна глупост. Нито твърдя, нито претендирам да пиша на перфектен български, явно знанията са ми толкова в това отношение. Мисля, обаче че пиша достатъчно грамотно за един форум насочен към хората, болни от хепатит.

Неактивен tetibulka

• Осем години.
    • Профил
« Отговор #116 -: Юли 11, 2012, 23:40:19 »
Ради,
само посочвам какво пък мен много ме дразни и си го преглъщам в 9,5 от 10 случая.
Да, това е дреболия наистина, но пък аз въпреки натрапчивите си (и многобройни) дразнения съм склонна да изтърпя някой изпаднал да ме пообиди (понапсува).  Което всъщност е тезата ми. И в подкрепа на тезата ми малко (съвсем малко, поварвай ми) те сритах по пунктуацията, ама ти си здрав млад българин с достатъчно устои, за да го преживееш. От друга страна ти срита болен млад българин без устои.

Дани
« Последна редакция: Юли 11, 2012, 23:55:11 от tetibulka »
Hang in there.

• Профил
    • My Home Page
« Отговор #117 -: Юли 12, 2012, 00:05:52 »
Дани, разбрах тезата ти. Начинът, по който я защити също беше много интересен, но нали пък съм здрав българин и мога да го преживея.
Първият път достъпът на Брани беше забранен за 10 дни. Нека сега да удвоим времето му за почивка от форума (а навън времето е много хубаво) на 20 дни - все пак има рецидив.
А пък ако реши, че не се е обидил прекалено много, и започне пак да пише тук, ще го помоля любезно да не повтаря псувните. В поста си до него ще уточня и за колко време ще бъде следващата му почивка от нас и от форума, в случай че пак реши да ни раздаде от своите "честитки".

Неактивен tetibulka

• Осем години.
    • Профил
« Отговор #118 -: Юли 12, 2012, 00:14:40 »
Ради,
някой път ще ти се обясня в респект още веднъж (ама не тук и сега).
Тезата ми - разбрана или не, защитена интересно или не толкова - си е теза.
Пък и чета, че вече не е завинаги банът. Много благодаря за което.

Дани
« Последна редакция: Юли 12, 2012, 00:21:13 от tetibulka »
Hang in there.

Неактивен preslav1980

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Дипломант
  • Публикации: 265
    • Профил
  • Резултати: В момента съм на лечениe
« Отговор #119 -: Юли 12, 2012, 01:08:22 »
Проследих темата с интерес. Абсолютно недопустимо е да се псува в форума по други хора. Няма значение дали този Бранимир е болен, има треска или е загубил 100 лв. на бинго. Този форум е за да си помагаме. Аз колко ме е яд понякога и още милиони по света са с проблемите си ама не сме тръгнали да поздравяваме роднините на хората. Недопустимо е и не трябва да се толерира по никакъв начин. Определено подкрепям Радо и дори предлагам да удължи бана. И нещо много важно:

Когато човек е в криза и има проблеми в следствие на което обиди някой в яда си най правилното и разумно нещо е да се извини и да помоли за прошка. Аз като допусна грешка за която разбирам, че имам вина търся извинение от човека който съм засегнал.

Така че още предлагам след като се успокой този Бранимир да се върне достъпа му след което да се извини на човека който е обидил. Най правилното и разумно нещо за човек който осъзнава грешката си.

Аман от хора с проблеми псуващи наляво и надясно. Ако всеки прави така целия свят ще стане една голяма псувалня.

Никакви толерирания за такива глупости независимо от човека. То тоя Бранимир да беше изпсувал на глас а не да си губи времето да го пише в форума като има проблеми. С поздрави към семейното дърво няма да му се решат проблемите нито пък някой ще тръгне да му ги решава. Представете си следния цитат:

"Абе да ти е...а    майката ще ми помогнеш ли че съм много зле"

Спирам дотук защото е безмислено дори да се коментира това поведение на Браминир. Целия пост е с идеята да подкрепя Радо и да споделя мнението си че е напълно прав.

ПС: може и да има правописни грешки но не ми пука. Не съм учител по български език но разбирам от доста други работи. Всеки е добър в определена сфера. Важното е да се разбираме.  :laugh:
Поздрави Иво.  :smile:

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007