Автор Тема:  Завършено лечение на хепатит C генотип 3  (Прочетена 123626 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Лорей

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Докторант
  • Публикации: 646
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Re: Завършено лечение на хепатит C генотип 3
« Отговор #120 -: Юли 12, 2012, 08:05:47 »
Здравейте и от мен. Нарочно изчаках утрото, преди да се включа по темата. Причината е, че исках да се уталожат негативните емоции, които изпитах от поведението на Бранимир, за да не реагирам на първа сигнална система. Те обаче не се уталожиха и ще напиша нещата така, както ги мисля. За пръв и последен път участвам в тази тема, защото отдавна не я чета и нямам и намерение да го правя. Напълно подкрепям Радо и съм категорично против толерирането и омаловажаването на грубото и циничино поведение на един човек спрямо други участници във форума. Аз дори не приветствам временното изключване, бих изключила за постоянно. Този форум е място, където хора с гадна болест и на тежко лечение търсят подкрепа и съчувствие и от своя страна искат да помогнат. И какво срещат в отговор? Един развилнял се мъж, който раздава обиди и псувни, пише както му падне и без капака уважение към всички останали във форума. Един мъж, който няма силата и качествата да се справи със собствените си проблеми и вместо да признае истината пред себе си, избива комплексите си върху тези, които искат да му помогнат. През цялото време, докато му четях постовете, Бранимир заливаше другите участници с проблемите си и вулгарните си изрази и веднъж не прояви съпричастност към тревогите на някой друг. И понеже стана дума за правопис - неговата грамотност наистина е потресаваща. Не ме интересува колко е депресиран, не ме интересува и колко пари получава, в този форум си има правила. На който му харесва да ругае, да си направи друг форум и да си псува там колкото иска. И тъй като явно Бранимир ще се завърне тук, избор на всеки е дали ще му чете писанките и ще му отговаря. Аз поне няма да го правя. Болестта не ни прави втора ръка хора и ако някой мисли, че тук е убежище за хора с поведението на Бранимир, ще срещне сериозен отпор в мое лице.
Какво е депресия? Да си купиш обръч и да ти стане.

Неактивен утопия

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Кандидат-студент
  • Публикации: 62
    • Профил
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Хроничен хепатит B
« Отговор #121 -: Юли 12, 2012, 08:57:38 »
Здравейте,
съвсем скоро направих регистрацията си тук във форума,но го следях и четях от близо две години.
Сигурно не е чак толкова важно мнението ми ,но ми се иска да го споделя с вас.Това е един страхотен форум, в който всеки допринася по един или друг начин той да е такъв,но най-важното е ,че тук получаваме тази безценна подкрепа,съвет или добра дума, от която имаме най-голяма нужда. Иска ми се в един момент да си дадем сметка какво всъщност струва това и колко струва , защото аз мисля ,че не може да се оцени -да отделиш от времето си,за да се запознаеш с проблемите на даден човек,да го подкрепиш- вместо да го посветиш същото това отделено време- примерно на семейството си, или на любимо занимание.
Съвсем случайно попаднах на поста на Бранимир,честно казано не съм никак впечатлена от писанията му,жалко ,че човек,който е получавал цялото внимание и подкрепа от всички  вас си позволява такова поведение и отношение.Не е чак толкова важен правописа според мен, по-важното е какво искаме да кажем с написаното.
Прав е Радо и го подкрепям -не трябва да се толерира подобно поведение и отношение.

С уважение Пламена

Неактивен tedi

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доктор на хепатитните науки
  • Публикации: 1168
    • Профил
« Отговор #122 -: Юли 12, 2012, 09:53:08 »
Пууууу, изпуснала съм шоуто!

Неактивен Rumi_

• Публикации: 1544
    • Профил
  • Вид лечение: Алтернативно
« Отговор #123 -: Юли 12, 2012, 11:34:27 »
И аз подкрепям Радо, защото Бранимир прекали с простотията си.
Хубаво, споделя, търси съвет, но той го прави за да се забавлява и  с нас. Мисля, че Бранко няма чак такива сериозни оплаквания и проблеми. Има проблем с хората, с които общува лично приятели и... с алкохол/ наркотици/.
Дори да се чувства нещастен, то има форуми подходящи за него.

Неактивен Erma

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 200
    • Профил
  • Резултати: Успешно завършенo - чака резултати
« Отговор #124 -: Юли 12, 2012, 13:16:07 »
Този форум си има правила, с които всеки е запознат и е приел да спазва. Те не включват обидни думи и грубо отношение, и толерирането на подобно поведение за мен е неприемливо и пренебрежително спрямо всички останали съфорумци.

Не виждам какво общо тук имат месечните доходи, пунктуацията, дали имаме партньор и колко често той/тя ни уважава и пр. и пр.
За разлика от Дани не смятам, че тук е мястото, където някой може да пообижда или понапсува когото и да било, още повече, че подобно всеопрощаващо и жалостиво поведение не помага никому, и на Бранимир също.

Смятам, че въпросът с достъпа на Бранимир до форума трябва да бъде преразгледан едва след неговото извинение към всички съфорумци, които въпреки грубия му и обиден тон са правили опит да му помогнат с мнение и съвет!

Дано съм спазила пунктуацията  :wink3: поздрави
Ерма

Неактивен tedi

• Профил
« Отговор #125 -: Юли 12, 2012, 14:04:37 »
Този форум си има правила, с които всеки е запознат и е приел да спазва. Те не включват обидни думи и грубо отношение, и толерирането на подобно поведение за мен е неприемливо и пренебрежително спрямо всички останали съфорумци.

Не виждам какво общо тук имат месечните доходи, пунктуацията, дали имаме партньор и колко често той/тя ни уважава и пр. и пр.
За разлика от Дани не смятам, че тук е мястото, където някой може да пообижда или понапсува когото и да било, още повече, че подобно всеопрощаващо и жалостиво поведение не помага никому, и на Бранимир също.

Смятам, че въпросът с достъпа на Бранимир до форума трябва да бъде преразгледан едва след неговото извинение към всички съфорумци, които въпреки грубия му и обиден тон са правили опит да му помогнат с мнение и съвет!

Ерма

Това не се знае, щото на мен ми става мноу харашо на душицата, когато тегля една сочна на некой дебил.
Ся, не оспорвам решението на Ради, това е негово право, той е биг боса тук и мое да изрита който му е кеф! Ма вие другите, кво толкова се превъзнасяте ми е чудно, некой си напсувал некой си, ми голем праз, теглете му и вие една! Вие кво, у стъкленица ли живеете, не чувате ли ежедневно ругатни и псувни?! Ай па малко се съвземете, баси и хленченето, баси и ферманите за неква си псувня, и то от некой непознат, за когото ви бОли гъзо, принципно, де!

Неактивен Miglena

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Кандидат-студент
  • Публикации: 95
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Остър хепатит В
« Отговор #126 -: Юли 12, 2012, 14:08:52 »
Здравейте!
Не мисля, че има човек на този свят, който да няма проблеми било в лично, финансово, здравословно или друго отношение. Аз също в момента съм безработна, заради болестта ми и съм на издръжката на родителите си- по- точно на единия родител, защото баща ми е диабетик ( 2-ра група) и не може да работи. Не е лесно, но не се оплаквам и най- вече не съм тръгнала да псувам, да пия алкохол или нещо по- лошо. Все пак от това няма как да си реша проблемите, а съм решила, че ще се боря да се излекувам, както всички вас.
А Бранимир се оплаква, и оплаква, и оплаква...Изчела съм му всички постове и мисля, че не съм срещнала един ред, където да пише, че ще се бори, че иска да се излекува и т.н. Видях и, че му давате много съвети и то не само свръзани с болестта, толерантни сте към него, както и към всички хора във форума, но не знам до колко той е толерантен към вас. На кой той написа поне една хубава дума, с която да го подкрепи в битката му с болестта?
Вие ми помогнахте, когато имах най- голяма нужда от това и сега като чета написаното от Бранимир насочено към някой от вас се дразня, защото вие не го заслужавате!!!

С уважение,
Меги

Неактивен пепи

• Немедицинско лице
  • Публикации: 241
  • Идва лятото,лятотоооооооооо!!!!!!
    • Профил
« Отговор #127 -: Юли 12, 2012, 15:24:15 »

Ерма

Това не се знае, щото на мен ми става мноу харашо на душицата, когато тегля една сочна на некой дебил.
Ся, не оспорвам решението на Ради, това е негово право, той е биг боса тук и мое да изрита който му е кеф! Ма вие другите, кво толкова се превъзнасяте ми е чудно, некой си напсувал некой си, ми голем праз, теглете му и вие една! Вие кво, у стъкленица ли живеете, не чувате ли ежедневно ругатни и псувни?! Ай па малко се съвземете, баси и хленченето, баси и ферманите за неква си псувня, и то от некой непознат, за когото ви бОли гъзо, принципно, де!

:wink3: Бях решил да не се включвам повече в тази тема,но понеже аз бях в ролята на "дебил-а" който отнесе псувните в опит да успокои доколкото може Бранимир,за което нито съм се оплаквал,нито съм пищял на никого!!!
Аз лично не бих се засегнал от  Бранимир, но съм напълно съгласен с Администраторът че такива прояви трябва да се наказват!
В тези форуми сме се събрали понеже имаме нещо общо /аз членувам в още два форума/ и мисля че никъде не се /а и не трябва/ позволява такава свинщина и такова отношение към останалите членове!
Ако искаш да кажеш нещо лично на някого - има ел.поща, лични съобщения и др.
Възможно е в опита си да ободря Бранимир - аз да съм предизвикал този учудващ за мене изблик на "свещенна простотия",за което адски бих съжалявал - но ако беше така просто трябваше да ми съобщи и веднага бих се извинил!
Мисля че трябва да витае дух на приятелство във форума - и всяка грешка може да се поправи!
Ще се опитам вече да се включвам само по същество - кратко и ясно!
 :pardon:

Неактивен Хепи Би

• Немедицинско лице
  • Публикации: 203
    • Профил
  • Вид лечение: Интерферон
  • Статус: Хроничен хепатит B
« Отговор #128 -: Юли 12, 2012, 15:24:16 »
Благодарности към Радо! :clap2:

Вирусите трябва да се отстраняват своевременно!

Хепи
 :cupid:

Неактивен tetibulka

• Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 2318
  • Осем години.
    • Профил
  • Вид лечение: Софосбувир
  • Резултати: Повторно лечение
  • Статус: Има близък с хепатит C
« Отговор #129 -: Юли 12, 2012, 22:15:34 »
Уффф.
Не ми се струва редно да зачеркнеш един човек, защото не живее и не мисли като теб.
Аз не правя така, а ако правех, щях да съм се лишила от всички без Снежана (която пък в момента не ми е фен).
И понеже помня от 2008 насам - имам списък с хора, които не ядоха банани, въпреки че го заслужаваха колкото или повече от Бранимир. Дълъг е този списък.

Дани

Hang in there.

Неактивен Радослав Русинов

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Професор
  • Публикации: 5566
    • Профил
    • My Home Page
« Отговор #130 -: Юли 12, 2012, 22:54:08 »
Дани, аз мислех, че сме спрели темата. Нормално беше хората днес да прочетат последните писания и да се изкажат. Няма нужда сега ние пак да се изказваме отгоре и да започваме отначало.

Иначе, на Бранимир му написах имейл и му казах, че е със забранен достъп за 20 дена и след това, ако иска да пише пак, ще трябва и да се извини.
Нямам възможност да отговарям своевременно на постове и лични съобщения.
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен tetibulka

• Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 2318
  • Осем години.
    • Профил
  • Вид лечение: Софосбувир
  • Резултати: Повторно лечение
  • Статус: Има близък с хепатит C
« Отговор #131 -: Юли 12, 2012, 22:59:58 »
И аз так мислех, Ради.
Но като видях какво се е натрупало от сутринта, не устоях на импулса да си потвърдя отново позицията (не че последната е особено популярна и не че не можех да си помълча за разнообразие).

Дани

« Последна редакция: Юли 12, 2012, 23:07:24 от tetibulka »
Hang in there.

Неактивен tedi

• Профил
« Отговор #132 -: Юли 13, 2012, 10:16:35 »

Ерма

:wink3: Бях решил да не се включвам повече в тази тема,но понеже аз бях в ролята на "дебил-а" който отнесе псувните в опит да успокои доколкото може Бранимир,за което нито съм се оплаквал,нито съм пищял на никого!!!
Аз лично не бих се засегнал от  Бранимир, но съм напълно съгласен с Администраторът че такива прояви трябва да се наказват!
В тези форуми сме се събрали понеже имаме нещо общо /аз членувам в още два форума/ и мисля че никъде не се /а и не трябва/ позволява такава свинщина и такова отношение към останалите членове!
Ако искаш да кажеш нещо лично на някого - има ел.поща, лични съобщения и др.
Възможно е в опита си да ободря Бранимир - аз да съм предизвикал този учудващ за мене изблик на "свещенна простотия",за което адски бих съжалявал - но ако беше така просто трябваше да ми съобщи и веднага бих се извинил!
Мисля че трябва да витае дух на приятелство във форума - и всяка грешка може да се поправи!
Ще се опитам вече да се включвам само по същество - кратко и ясно!
 :pardon:

Е как да не се обясняваш, ето, че пак го правиш! За кво сме се били събрали, бля-бля, требвало да те псува на лс или по мейла..бля-бля! И след тва последователите с ферманите и мрънкянето, колко лоша и демонска е псувнята!
А, и мани, че хленчиш ми завършваш и кат ощипана мома, троп с крачето и фръц - ше пиша кратко и ясно...

Неактивен Радослав Русинов

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Професор
  • Публикации: 5566
    • Профил
    • My Home Page
« Отговор #133 -: Юли 13, 2012, 11:40:15 »
Аз предлагам да заровим томахавките и да не продължаваме с тази тема, че вече е пред заключване.
Нека изчакаме Бранимир, ако той желае да пише след банването, нека да пише. Няма нужда сега да се изпокараме всички заради него.
Нямам възможност да отговарям своевременно на постове и лични съобщения.
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен brankox

• Немедицинско лице
  • Публикации: 173
    • Профил
« Отговор #134 -: Август 05, 2012, 15:13:00 »
Естествено че ще се извиня , аз съм християнин .... ще прочета всичко което сте изписали по моята тема , не мога да повярвам че толкова сте писали в моята тема :) Сега - върна се либидото ми , физическата сила , даже мисля че съм по силен и по жизнен от преди - много съм добре ..... ,НО - все пак , мисля че имам ПСР на 1-ия  и на 6-тия , може и трети да съм имал - както и да е , минаха 6 месеца от лечението ми - и сега пак почнах да се тревожа - дали се е върнал вирусът :( - значи , единственото което ме успокоява -че беше много малко копия вируса на мл. кръв , не знам дали това ми намалява шансовете вирусът да се е върнал ..... всичките ПСР -и бяха отрицателни .... - та , ще прочета всички коментари и ще отговоря в 1 обобщителен пост ..... (само ако може някой да сподели - дали сега са в почивка в Св.Иван Рилски - и дали като съм пропуснал датата могат пак да ми го направят на 6-тия месец след края ПСР-а)
иначе - и да се е върнал вирусът - не ме бърка толкова , на мен по големия ми проблем беше това че съм физически слаб и нямам либидо - но сега всичко е наред :))))))))

С обич , Бранимир :)))

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007