Ооооо, тва че сме у 21-ви век ич не значи, че всичко по болниците е на нужното ниво, напротив! Такава безподобна мърлявщина е, че не мога даже да изразя възмущението си. Била съм насам-натам, демек не си говоря наизуст. За зъбарите кво също да кажа, и там мнението ми не е ласкаво, и съм сигурна, че гоолям процент не правят нужната стерилизация. Да не говорим, че вируса на хепатит С може да ''живее'' навън 3 дена, та представи си, че заразен е бил на стола пръски кръв има по галавата на машинката...., та аз до колкото знам главите не се стерилизират след всеки клиент... Ми маникюристките, преди най-редовно ходих, до момента в който разбрах за хепатита си и женицата ми пускаше кръв най-редовно когато ми махаше кожичките, казах и за хепатита и да си почисти добре след мен, а тя ми дигна рамене и каза ''а, кво толкова'', та от тогава не съм стъпила в салон, научих се аз да си права маникюра. И още много мога да говоря по темата. 85% от заразените тук не са и помирисвали дрога, па камо ли да са го лепнали по този начин, тва ми бе мисълта.