Не съм медицинско лице и за сведение на всички които сте ме оплюли съм юридически психолог с профил борба с наркоманията. Много добре знам какво съм прочела и научила и затова смело го твърдя, и смятам че това което са го написали учени хора и е в учебниците няма как да не е истина, а и не сте вие тези които да съдите моето мнение и да нападате. Хал хабер си нямате как се предава хепатит Ц при употребата на наркотиците, защото както виждам сте вещи само за начина чрез използвана спринцовка а сте тръгнали да ми се ясните и чак да ме пращате при професора. Мисля че съм говорила с него на тази тема и много добре чух всяка негова дума и затова си позволих да коментирам мнението на това момче и едва дали някои от вас знаят за умишленото заразяване на дрогата с Ц-то, СПИН и още куп болести, за политиката на компаниите произвеждащи лекарства, и още куп куп причини свързани само и единствено с пари. А дали пък сте и стигнали до извода че именно тези
в това число и възрастни хора над 70г.
или някои съвсем случаен като повечето от вас в този форум, които са се заразили в болнични заведения и някъде си там, може да са лепнали Ц-то именно от някои които е използвал наркотици и е бил преди вас на интервенция. Та така скъпи нападатели, вярвам че сте вещи по темата за хепатит Ц - лечение, ефекти т.н за което съм ви благодарна защото аз се уча от вас, ама айде малко се спрете относно средно статистическото предаване на Ц-то.
А за потребителя Walmsley и грубите думи
От такива боклуци като вас сме на такова дередже. Няма да се учудя и СПИН да ни докарате.
Нека да си помислят наркоманите, заслужават ли безплатно лечение.
ще кажа че не е мястото тук да съдиш кои какъв е бил и да обиждаш защото не знаеш кои и защо е прибягнал до отровата наречена дрога. Важното е че се е осъзнал и е решил да продължи напред и е решил да се пребори с това което си е навлякъл от незнание. Ще ти кажа само че мъжа ми не е бил редовен наркоман, вземал е рядко само със собствени игли, и то по причини които не съм длъжна да ти обяснявам и никои не е знаел даже че взима и се е заразил именно по начина по които ти описах по горе - с заразен нарочно хероин. Така че хайде малко уважавай хората и не използвай така свободно думата БОКЛУЦИ защото не зная всъщност и ти на кое ниво на боклука си, нали и ти си с Ц-то, защото ако стана на позицията на човек на които не му пука за болните от този вид хепатит мога да кажа много цинизми и няма да ти изнесе. Не ти е стигнала до главата тази ситуация и затова по добре не давай коментари.