Автор Тема:  Татуировки  (Прочетена 4045 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен hristov1488

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 21
    • Профил
  • Вид лечение: Интерферон
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Хроничен хепатит B
Татуировки
« -: Юни 21, 2013, 14:55:03 »
Искам да ви попитам има ли някаква опастност , ако по време на лечението се татуирам , на интерферон съм.  Възможно ли е от мастилото да ми  да ми стане нещо ,  като се замисля ми звучи малко тъпо  от мастилото да има проблеми , но ще се радвам  , ако споделите мненията си? :good:

Неактивен vespa

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 7
    • Профил
  • Вид лечение: Телапревир + пегилиран интерферон + рибавирин
  • Статус: Остър хепатит C
Re: Татуировки
« Отговор #1 -: Юни 22, 2013, 20:35:47 »
здравеи- от мастило не сам 4увала да ти стане нешто, но моиа съвет е да внимаваш много каде си иа правиш!!студио??! настоиаваи иглата да е нова- аз моиа хепатит Ц 1а го хванах така:(( от заразена изгла за татоо...преди ниаколко години

Неактивен eli13

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доктор на хепатитните науки
  • Публикации: 1188
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Релапс на хепатита след лечение
  • Статус: Хроничен хепатит C
« Отговор #2 -: Юни 23, 2013, 23:06:29 »
Като цяло смятам, че идеята не е много разумна.
Ти може и да не се заразиш, но може покрай теб да се зарази някой друг.
Както е известно, но само иглата, но боята и съдът, в който се топи иглата, също могат да имат отношение към заразата, а тях малко ги попренебрегват в тату-стиудиата по съображения за "икономия".
Да речем, че ти поискаш нови, но откъде ще знаеш, че човекът след теб ще получи нови...

Неактивен preslav1980

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Дипломант
  • Публикации: 265
    • Профил
  • Вид лечение: Софосбувир
  • Статус: Хроничен хепатит C
« Отговор #3 -: Юни 23, 2013, 23:36:08 »
Като цяло смятам, че идеята не е много разумна.
Ти може и да не се заразиш, но може покрай теб да се зарази някой друг.
Както е известно, но само иглата, но боята и съдът, в който се топи иглата, също могат да имат отношение към заразата, а тях малко ги попренебрегват в тату-стиудиата по съображения за "икономия".
Да речем, че ти поискаш нови, но откъде ще знаеш, че човекът след теб ще получи нови...

Тоутали съм съгласен с Ели. Тази татуу надали е толкова спешна с оглед опастността и за човека който я прави и за следващите след теб а и евентуално и за теб самия.

По добре изчакай да ти свърши лечението, да възтановиш организма си от лечението и тогава прави тази история.

Татуто няма да избяга а и ако имаш левкоцитни проблеми една отворена област наранена от татуу игличката е много готена широко отворена вратичка за всякакви нежелани гости невидими за човешкото око. А те със сигурност не ти идват на гости с подарък и добри намерения.

Не си струва бързането. За мен лично това дори не е дилема а строго забранено. Но избора си е твой.

Консултирай се най-добре с лекуващият те доктор.

Успех.
« Последна редакция: Юни 23, 2013, 23:47:03 от preslav1980 »

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007