Аз вече казах, Асе, че ти почти нямаш странични ефекти, което първо се дължи на обстоятелството, че още си в първа фаза на лечението, а за теб тя ще бъде и последна /при класическата терапия негативите се проявяват най-вече след шестия месец/ и второ - при трайна доза от 60мкг. интерферон за какви точно странични ефекти да говорим?
Това, което ме шокира, е, че дозата ти е изключително ниска и не беше покачена месеци наред, като въпреки това показателите ти продължават да се сриват до степен да наложат пропуск на ижекция.
За съжаление - поради липсата на всякаква информация, която се дължи именно на експерименталното лечение, не можем нито да коментираме, нито да си вадим някакви смислени изводи какво става с теб.
Това е, което ме тревожи.
Когато казвам, че трябва да се подхожда резервирано към експерименталното лечение от страна на бъдещи пациенти, нямам предвид да предпочетат традиционната терапия, а онези от тях, които могат да чакат - с нулева фиброза или фиброза 1 и слаба активност на вируса, евентуално да изчакат одобрението на новите лекарства и да започнат нормално лечение с тях.
Надявам се при теб и останалите от експерименталните групи крайният резултат да бъде успешен!