Автор Тема:  Хайде и аз в групата на Шаро - започна се трепането на таралежи.  (Прочетена 167472 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Rumi_

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доктор на хепатитните науки
  • Публикации: 1544
    • Профил
  • Вид лечение: Алтернативно
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Здравей Иво, не е приятна тази развръзка, но все пак догодина имаш възможност да се лекуваш с тройната комбинация. Шест месеца ще минат бързо, важно е ти да се стабилизираш.

Д-р Балабанска имаше един пациент, който е преминал 2 обикновени лечения/Пегасис +Копегус/Пегинтрон + Ребетол/ - неуспешни. И при двете никога не е имал отрицателен ПСР!
Тази година приключи лечението за трети път, но с Боцепревир и е отличник! Излекува се трайно!
Лично съм говорила с него, за кураж. Той е на твоите години.
Така, че по-добре късно от колкото никога, знаеш. :bravo2:

Теб гледаха ли те отново на фиброскан или само на ехограф?

Неактивен Силвия Станиславова

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Дипломант
  • Публикации: 317
    • Профил
  • Вид лечение: Боцепревир + пегилиран интерферон + рибавирин
Здравей и от мен,опитах се да погледна какъв подгенотип на генотип 1 си, а или б?

Аз започнах терапия трикомпонентна,не знам дали изобщо за генотип едно тук в Англия правят двукомпонентната вече. Мисля ,че започват директно с трикомпонентната,аз съм с боцепревир.

И много много искренно ти желая след като си починеш всячески от всичко до тук,да започнеш и да се излекуваш догодина!

Горе главата,освен това ще има нови медикаменти,и до сега което се публикува от тестванията,резултатите за генотип 1,който е най -трудничкия за лекуване,са много добри. Далеч-подобри от сегашните. Но с боцепревира също процента на излекуване например е покачен много:))

Сега отдъхвай.
МНого съм се смяла на писанията ти във този форум,силен дух се крие в силно тяло,ще се справиш и с хепатита сигурна съм  :flowers:
« Последна редакция: Септември 06, 2013, 23:34:30 от Силвия Станиславова »
Силвето

It's ordinary to love the beautiful,but it's beautiful to love the ordinary.

Неактивен Alice

• Немедицинско лице
  • Публикации: 387
    • Профил
  • Вид лечение: Безинтерферонова терапия (ДААС)
  • Резултати: В момента съм на лечениe
Иво и ти като мене  :sad3:. Тая гадина неще да се разкара и това си е. Сега да кажа за тройната терапия, защото говорих с проф. Антонов по този въпрос.
Поради смяната на правителството сега не се знае дали ще вкарат третия медикамент от здравната каса. До сега не е било по здравна каса, а по така наречените експериментални програми. Да ама това отдавна вече не е експериментално лекарство и явно вече не могат така да го дават. Та трябвало да е по ЗК. Сменили били шефчето на ЗК, който бил обещал да го вкара по ЗК. Сега се чака догодина да се види дали ще го вкарат новите шефове или ще се направят на ударени. Това е общо взето и аз чакам. Някъде февруари ще влизам за ПСР на шестия месец. Така че горе-долу вървим заедно  :pardon:

Неактивен Силвия Станиславова

• Немедицинско лице
  • Публикации: 317
    • Профил
Дано това не е проблем със здравната каса,и всеки който има нужда да се лекува да има възможност  ..

:flowers:
Силвето

It's ordinary to love the beautiful,but it's beautiful to love the ordinary.

Неактивен Лорей

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Докторант
  • Публикации: 646
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
Иво, ти прекрасно се справи, просто вирусът е коварен. Дано да отпуснат трикомпонентна терапия, защото съм убедена, че тогава от раз ще видиш сметката на хепатита. Сега се наслаждавай на свободата от лечението-мъчение, почивай, яж, въобще прави, каквото ти се прави и имай предвид, че загубените килца много лесно се връщат, при това с лихва  :girl_wink:
Какво е депресия? Да си купиш обръч и да ти стане.

Неактивен ralkataaaaaaa

• Немедицинско лице
  • Публикации: 577
    • Профил
 :smile: Иво,отдавна не си писал,как си,какво става с теб,надявам се да си добре ,пиши когато можеш  :smile:
Животът - това е изкуството да се научиш да вървиш, въпреки стискащите обувки...

Неактивен Аника

• Публикации: 1161
  • генотип 1
    • Профил
  • Вид лечение: Софосбувир + Даклатасвир
ИвчоУ,

надявам се, че си добре и събираш сили за новото лечение  :fight:

Драсни някой ред, френд  :hug1:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."

Неактивен ralkataaaaaaa

• Немедицинско лице
    • Профил
и аз все се надявам да ни пише,дано е добре  :smile:
Животът - това е изкуството да се научиш да вървиш, въпреки стискащите обувки...

Неактивен preslav1980

• Немедицинско лице
  • Публикации: 265
    • Профил
  • Вид лечение: Софосбувир
Добър вечер пийпъл.  :smile: Отдавна не съм влизал в форума май!!

От толкова работа, хептем зае...х здравето.  След спиране на лечението ми през август 2013 го отдадох на пълен непукизъм.

Ходих по Германии, по Ескурзии, по нам ко, яда кот ми падне. Виж с алкохола внимавам много. Преди 2 седмици ядох някакво агнешко ама мазно мазноооооо, ама толкова сладко ми беше. Направено домашно агнешкоо мммм.

Да де ама вечерта като почнаха едни проблеми, замаленост, гадене. Усещах мазното до дъното на стомаха си.

Та трябва да се внимава с 2 думи. Спрях да пия суроватки, от време на време пия по някой Карзил колкото да не е без хич.
Меся го с бирена мая и герисан. Получава се някакъв странен коктейл.  Проблема с сухотата в очите продължава. На моменти са доста червени. Започвам да си мисля, че в мене циркулира кръв на 10 бара налягане и затова очите ми са червени доста често. Разбира се това са недоказуеми хипотези докато не си монтирам някой манометър на на вената.

Един френд ми каза да се пробвам за ТЕЛК. Не ми се занимаваше много ама взех, че отидох. Както и си знаех - само си загубих времето по бюрокрации. На епикризата ми пише "преход в цироза". За това държавата ни свидна дава 40%.

Други заболявания видиш ли нямам открити. Добавиха още 1% щото съм имал малък камък 5мм в единия от бъбреците.

Така с невероятните 41% получих среден пръст от държавата.  :laugh:

Иначе определено на моменти чувствам отпадналост. Особено сутрин наспан след 8 часа здрав сън вместо да съм свежарка аз се събуждам все едно  Маратон съм бягал през нощта и то високопланински някъв.

С две думи жив съм, мърдам ама ни е добре много ситуацията. Хубаво, че бачкам по 12ч на ден и на моменти забравям тотално за хепатити, лекарства и таралежи. След 10 дена ще ходя в Иван Рилски за изследвания на 6м. след лечението.

Д-р Николова сподели, че ще направим някакъв курс с някакво ново лекарство. Курса на лечение ще е 3м. като първия месец лекарствата се поемат от болницата. Ще вляза в изследователска група за да проследят как лечението с тоя хепатопротектор  се отразява на болните и дали има някакви подобрения с него.

ХЕПАТОПРОТЕКТОРА Е : http://natstim.eu/product.php?ProductID=8

Та така бутаме напреде някакси. По дискавъри гледах някакво предаване за новите медицински дадености. Учени изобретили някакви нанороботи който се вливат в кръвта. Те са програмирани с софтуер който разпознава с датчици ли ко определен вирус и го убива  :laugh:.  Вече се правят експерименти и резултатите били много позитивни от цялата тая вирусно- нанороботна война. Чак  :laugh: ме напира ама може и това да е бъдещето. Ще компютъризираме и кръвта с нанороботи за да трепем вируси. Може и сайт за ъпдейт на нанороботите да направят. Само незнам wireless ли ще става ъпдейта с последните обновления или някакви куплунзи ще трябва да се монтират.  :smile:

Хаде доскоро и бъдете здрави и позитивни.  С смирение и любов към живота към прогрес.  :smile:

Неактивен Аника

• Публикации: 1161
  • генотип 1
    • Профил
  • Вид лечение: Софосбувир + Даклатасвир
Ей, появи се най-накрая  :girl_wink:
Ще ти дърпам ушите аз, няма да зачезваш за толкова дълго.
Драскай по някой ред, знаеш че те мислим   :tease:

:fingerscrossed:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."

Неактивен ralkataaaaaaa

• Немедицинско лице
    • Профил
 :flowers: :flowers: :flowers: ей човек,радвам се че писа,бях се притеснила за теб,радвам се,че си все така позитивен и че не си се отказал да се лекуваш,успех и пиши по често  :smile: :smile: :smile:

Неактивен preslav1980

• Немедицинско лице
    • Профил
Хайде оздравяваме скоро. Вадете Уискито и Водката...   :smile:

http://novinar.bg/news/otkriha-lek-sreshtu-spin-i-hepatit-c_NDU5MjsxMDM=.html

Неактивен preslav1980

• Немедицинско лице
    • Профил
Добър вечер дружината.

Малко развитие по моята Война.

Днес се прибирам от София. Правиха ми гастроскопия. За разлика от тази преди две години вече забелязаха варици 1 степен.

Това разбира се не е добре. Вече в епикризите пише и че имам портална хипертония и чернодробна цироза CHILD A.

Та с две думи нещата бавно се влошават. Имах право на избор. Дали да приема тройната терапия или да чакам евентуално навлизането скоро на чудодейните хапчалаци. Очаква се към края на годината или началото на 2015г. да се появят, но не са ясни нито критериите по който ще се дават нито на колко души нито въобще кога аджеба ще стане.

Аз като един крайно затънал в таралежи ща не ща реших да се хвана на тройната терапия. Като знам как ми повлия двойната- сега за тройната не ми се мисли. На двойната терапия бях супер оптимистичен и уверен в успеха. Сега някъв непукизъм ме е налетял на предстоящото лечение. Уж успеваемостта била 70 -80%.

Та сега  ще правя изследвания за протоколите и като станат ги пускам към ЗК.

От предишното ми лечение миналата година така и си останаха 2 кафеникави петна по лицето ми. Косата обаче ми се възтанови. Батко позва някви Лореали и Пантени с някви керотини и Repair- ефекти. Косата ми е като на манекен.

Иначе в Иван Рилски е лудница. Все нови и нови хора с Хепатит. Имам чувството, че тази болест се увеличава вместо да се намалява. Явно превенцията не е ОК.

Та така. Започваме скоро старото хоро с нови танцови стъпки и нов участник -Боцепревир или Телапревир- още не е ясно.

А дали ще го изиграя докрая въобще не е сигурно. Аз цвички ще си купя ама левкоцити от къде ще  си купувам незнам.

Ще ви държа в течение какво се случва...   :smile:

Неактивен olga61

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Кандидат-студент
  • Публикации: 81
    • Профил
Преслав! Възхищавам се на твоето решение! Ти си млад и трябва да се бориш за да оздравееш! Дано да имаш всякакви подкрепи-емоционални, материални, просто да има кой да те изслуша, да те успокои и да вдъхне вяра! Стискам ти палци! Пожелавам от цялото си сърце -сили, търпение, успех, да минеш лечение от начало до край! Вярвай, че ще чакам твоите съобщения с голямо нетърпение! УСПЕХ!!!!!!!

Неактивен ivan86

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 210
    • Профил
Браво Преслав, само така на пред дано да се отървеш от тая гадина. Аз приключих преди 2 месеца терапията, ама ензимите са около 35 апък тогава бяха около 25. Вече и ас незнам какво са си мисля май, трябва да си пусна един пср да видя как са нещата. И успех ти пожелавам тоя път. :congrats: :congrats: :congrats: :congrats: :congrats: :congrats:

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007