Добър вечер пийпъл.
Отдавна не съм влизал в форума май!!
От толкова работа, хептем зае...х здравето. След спиране на лечението ми през август 2013 го отдадох на пълен непукизъм.
Ходих по Германии, по Ескурзии, по нам ко, яда кот ми падне. Виж с алкохола внимавам много. Преди 2 седмици ядох някакво агнешко ама мазно мазноооооо, ама толкова сладко ми беше. Направено домашно агнешкоо мммм.
Да де ама вечерта като почнаха едни проблеми, замаленост, гадене. Усещах мазното до дъното на стомаха си.
Та трябва да се внимава с 2 думи. Спрях да пия суроватки, от време на време пия по някой Карзил колкото да не е без хич.
Меся го с бирена мая и герисан. Получава се някакъв странен коктейл. Проблема с сухотата в очите продължава. На моменти са доста червени. Започвам да си мисля, че в мене циркулира кръв на 10 бара налягане и затова очите ми са червени доста често. Разбира се това са недоказуеми хипотези докато не си монтирам някой манометър на на вената.
Един френд ми каза да се пробвам за ТЕЛК. Не ми се занимаваше много ама взех, че отидох. Както и си знаех - само си загубих времето по бюрокрации. На епикризата ми пише "преход в цироза". За това държавата ни свидна дава 40%.
Други заболявания видиш ли нямам открити. Добавиха още 1% щото съм имал малък камък 5мм в единия от бъбреците.
Така с невероятните 41% получих среден пръст от държавата.
Иначе определено на моменти чувствам отпадналост. Особено сутрин наспан след 8 часа здрав сън вместо да съм свежарка аз се събуждам все едно Маратон съм бягал през нощта и то високопланински някъв.
С две думи жив съм, мърдам ама ни е добре много ситуацията. Хубаво, че бачкам по 12ч на ден и на моменти забравям тотално за хепатити, лекарства и таралежи. След 10 дена ще ходя в Иван Рилски за изследвания на 6м. след лечението.
Д-р Николова сподели, че ще направим някакъв курс с някакво ново лекарство. Курса на лечение ще е 3м. като първия месец лекарствата се поемат от болницата. Ще вляза в изследователска група за да проследят как лечението с тоя хепатопротектор се отразява на болните и дали има някакви подобрения с него.
ХЕПАТОПРОТЕКТОРА Е :
http://natstim.eu/product.php?ProductID=8Та така бутаме напреде някакси. По дискавъри гледах някакво предаване за новите медицински дадености. Учени изобретили някакви нанороботи който се вливат в кръвта. Те са програмирани с софтуер който разпознава с датчици ли ко определен вирус и го убива
. Вече се правят експерименти и резултатите били много позитивни от цялата тая вирусно- нанороботна война. Чак
ме напира ама може и това да е бъдещето. Ще компютъризираме и кръвта с нанороботи за да трепем вируси. Може и сайт за ъпдейт на нанороботите да направят. Само незнам wireless ли ще става ъпдейта с последните обновления или някакви куплунзи ще трябва да се монтират.
Хаде доскоро и бъдете здрави и позитивни. С смирение и любов към живота към прогрес.