Снощи батко вдигна 38.7 температура и така два часа. Имах чувството, че влак се композира в главата ми. Днес съм с нормална температура но леко главоболие. Имам доста ниски левкоцити според изследвания от сряда тази седмица- 2.03 при долна граница 4.
Неутрофилите бяха паднали до 0.71 при долна граница 1.3.
По препоръка на лекуващата ми докторка си бих половин инжекция интерферон в петък.
За два месеца откакто съм на лечение почти не вдигах никаква температура. Вчера реших да си сменя зимните с летни гуми. Упражнението отне около 4 часа щото и смазвах там едни истории. Както и да е. Времето беше супер. Прибирам се и изведнъж по време на гледането на "Къртицата" като се почна една температура. И така 2 часа.
Трябва да си призная, че упражнението по смяната на гуми леко ме измори. Накрая усетих доста приятна умора.
Днес се замислих. Преди месец пак по време на лечението ми се наложи леко да се натоваря физически. Тогава след края на работата пак двигнах температура но не беше голяма.
Та се чудя дали по някакъв начин лекото физическо натоварване по време на лечение не спомага за вдигане на температура и оттам наваксване на левкоцити.
Преди да започна лечение ПСР-а ми беше : 1 860 000 копия.
Изляза ми и ПСР на 1 месец от лечението: 800 000 копия.
Според лекарката ми не е много хубав но както се изрази тя : най-важен е ПСР на 3 месец от лечението.
Аз като чета събратя и колежки по лечение как на 1 месец са с отрицателен ПСР леко започвам да се притеснявам но вярата е в мене за успех.
Да се надяваме на 3 месец вируса да е паднал 100 пъти до под 18 000 копия. До преди 2 седмици си бях един такъв леко пожълтял- предполагам от високия билирубин в кръвта ми. Сега гледам от няколко дена леко зачервявам бузките, че да видим. Явно го изхвърлям вече.
Изляза ми и Интерлевкина- бил съм средния вариант.
Късмет. Ивчу.