Добър ден. След тотално срината ПКК преди две седмици д-р Николова ми каза да си бия половин инжекция интерферон 90мг. За следваща седмица ми каза 135мг и след това ново ПКК. Тези инжекции вече ги бих. ПКК имам вече и него с дата днес.
Утре ще и звъня да видя какво ще каже за таз седмичната инжекция интерферон.
Интересното е че на 105 ден от лечението АСАТ и АЛАТ дори фърчат нагоре. Предполагам и че тази седмица ще бъда на 3/4 инжекция но това ще разбера утре.
Същевременно чакам и ПСР на трети месец. Кръв съм дал преди 2 седмици- дано утре има резултат и от това. Стискайте палци.

Сега да отговоря на няколко въпроса:
1. Ели доктор Николова ми следи лечението. Тя ми направи протоколите за да започна лечението. Млада докторка е от Иван Рилски.
Благодаря ти за съветите относно лечението. Дано всичко да се пооправи.
2. Ралка метлено семе предполагам има на кооперативния пазар. На мен ми го дава баба ми от село. Метленото семе представлява семето което се маха от разтението дето се използва за направата на домашна метла. Незнам как се казва- царевица ли какво е

.
Истината е, че докато го пиех преди лечението АСАТ и АЛАТ ми бяха паднали до 60 и двете което никога не е било. А историята да го пия е от един пияница познат на мой познат. Той бил с алкохолна предцироза. Гледали го на ехограф, прави ли му изследвания. Човека се стреснал, взел се в ръце и спрял да пие алкохол като го заменил с отвара от метлено семе. След 1 година изследванията му били супер а черния дроб в доста по добро състояние. Лекарите се чудили на какво се дължи това подобрение.
Разбира се на тази история не трябва да се взема за много миродавна в смисъл, че е разказ който не мога да докажа.
Но е истина, че докато го пиех първо трансаминазите ми паднаха много и се чувствах доста по бодър.
Късмет.