Автор Тема:  Хроничен хепатит С  (Прочетена 13802 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен rozali

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 34
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Има близък с хепатит C
Re: Хроничен хепатит С
« Отговор #15 -: Май 07, 2013, 13:24:20 »
Здравейте :)
Нека докладвам след празниците и след срещата ни с проф. Антонов.
В крайна сметка продължаваме напред с подготовката на протокола за Здравната каса. Професорът смята, че в момента приятелят ми има шанс 80% за излекуване (въпреки стандартните статистики). Надявам се да е прав, та ще опита със стандартното за момента лечение.
Въпреки моите опити да бъда максимално информирана, съм пропуснала , че трябва да се направят някои допълнителни изследвания като ТСХ и HBsAg screening.
Та исках да ви попитам защо е необходим този  HBsAg screening? Проф. Антонов му беше назначил Anti HBc и беше отрицателен. Това би трябвало да значи, че не се е срещал с хепатит Б. Не ми е мн ясно защо трябва да се пуска и това допълнително изследване. Ако някой знае, моля кажете ми, че вече като чуя за допълнителни изследвания и се побърквам да не излезе нещо ново  :sad3:

Неактивен eli13

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доктор на хепатитните науки
  • Публикации: 1188
    • Профил
  • Резултати: Релапс на хепатита след лечение
  • Статус: Хроничен хепатит C
« Отговор #16 -: Май 07, 2013, 23:23:27 »
Не, просто ЗОК го иска - това е.
Аз съм много доволна от това, че вирусният това на приятеля ти пада.
Продължавайте с алтернативните средства за целта.
Статистиката показва, че с колкото по-нисък товар тръгнеш, толкова по-голям е шансът да дадеш нулев ПСР на първия месец.
А който е дал нулев ПСР на първия месец, май-май задължително е излекуван.

Неактивен rozali

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 34
    • Профил
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Има близък с хепатит C
« Отговор #17 -: Май 08, 2013, 14:11:30 »
Вече и т.нар. чорек оту пристигна. Малко по-различно е на цвят от сирийското, но и аз поразрових и съм на мнение, че е същото, а и да не е пак има такова действие, та продължава. Само не знам вече по 1 или по 2 лъжички на ден. На няколко места срещнах по 2 чаени на ден, но мисля да се придържаме към едната за по-сигурно :).

Иначе оставих документите на д-р Желева от св. Иван Рилски и след 2 седмици би трябвало да са готови.
Сега трябва да се поразровя какво точно трябва да получа, че като отида да ги вземам да няма някакви грешки (вече всеки ден се разхождам до болницата за разни доуточнения). Уж бях подготвена за бавния, муден процес и не много приветливо отношение, но май не съм. Не ми се мисли Здравната Каса как ще ме посрещне. :angry3:

Маслото от ги още не съм го приготвила, но уикенда мисля да се отдам на това и ще докладвам.

Хубав ден от мен :girl_in_love:

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007