Резултата не би бил никаква тайна, ако го знаех. Единственото, което сьщо може да се сметнн за резултат е, че докторката каза, че черния дроб изглежда чудесно, не се наблюдават увреждания, увеличение и тн.
Освен сама да си поискам биопсия? Боли ли много или е тьрпимо?
Тя каза, че сегашните лекарства при хепатит с дават 70-80% успеваемост, новите до 95% максимум. Честно казано, според мен, това кога ще се появят си е непредсказуемо мисля и почти сьм сигурна, че казват най-рано прогнозираната дата, но има много фактори, които могат да повлияят, знам ли. Щом за БГ ще се появят 2015, а ние сме ЕС все пак, значи тук няма да е много по-рано, няколко месеца да е.
И ако да речем няма фиброза, какво значи,може да се чака без това да има негативни последствия ли?
Просто ми е много странно да си седя ей така с вирус в крьвта. А те тук не бьрзат много много. То докато си запиша час, та ми вземат крьв, пьк после нов час за консултация и тн и ето мина месец и нещо, а сьм доникьде.
Или просто нямам тьрпение ))
А относно билките, ще напиша сьстава на руски, а после ще преведа това, което знам
)
Смес от: "цветки ромашки, цветки календулы, трава репешка, корни цикория, цветки пижмы, трава манжетки, цветки бессмертника, золотарника трава, трава лабазника вязолистного, корни одуванчика, корни змеевика, семена тыквы, плоды пахучего укропа, плоды барбариса".
Ромашка- лайка; репешка- репей, одуванчик-глухарче, тыква-тиква, укропа пахучего плоды- семена от копьр; тези само знам. Другите ще се постарая тези дни да ги погледна из старите ми запаси от руски книги
) много добре действа, пие се 4 пьти на ден, 1 супена льжица се заварява с половин литьр вода и се кисне 1 час така. Ако не помогне, поне не вреди
) все хубави билки. На кавказ казват, че най-важната билка за черния дроб е "цветки бессмертника"
Айде стига за днес, че роман написах
)
Лека вечер от мен и дано всички да сте здрави ))