Вирусен хепатит - Лечение > Алтернативни методи на лечение

 При достигане Ph на урината 7.5 и вирусите умират ,а хепатит Б и С?

(1/4) > >>

stefani:
Здравейте ,отдавна не съм писала, но реших да споделя с вас какво научих и дали има някой от вас ,който си следи киселинно -алкалният баланс на организма.При изследване се установи ,че имам Хеликобактер пилори-бактерия,която причинява гастрит и язви на стомаха.Като се разрових в нета ,разбрах колко е важно пехато на урината.Ето един цитат:


PH или Пе Ха-то на нашия организъм е много важно да бъде в нормални граници. pH е съотношението на позитивно заредените йони (киселинни) и негативно заредените йони (алкални). Когато pH е 7.0 нашия организъм е неутрален, нито киселинен, нито алкален. Ако pH е 6.0 е киселинен. Тази среда е бедна на кислород. Какво става в киселинната среда? Това е среда, в която спокойно си живеят вредните бактерии, вредни микроорганизми, Кандида бактерии и гнойно инфекциозни бактерии и вируси разбира се. Склонни сме да се разболяваме от най безобидни болести до най сериозни. В алкална среда тези бацили не могат да живеят. Храната с която се храним и водата която пием определя каква е средата в нашия организъм. Различните видове зеленчуци и плодове се различават, а някои например като лимона, който е киселинен, когато се приеме спомага за алкализирането на средата.
Естественно започнах да си измервам пехато с лентички и стойностите са 5 сутрин и вечер .Вече 21 дни се опитвам да алкализирам организма си и чак след 19 ден започна пехато на урината да става 6.5-7.0.За да  се изчисти организма трябва да са такива стойностите поне две седмици.В краят на април си пуснах ПСР  ,ако след две седмици си изчистя Хеликобактер пилора значи алкалната среда действа и ще си пусна нов ПСР за да видя какво става с хепатита  и ще пусна тук резултатите.Мисълта ми е има ли някой с хепатит Б или С ,който да си е мерил пехато и какви стойности е?Искам да разбера дали наистина съвпада информацията ,че всеки болен е с киселинна среда тоест пеха под 6.Не очаквах,но изключително трудно се оказа да успееш да направиш пехато 6.5 колкото трябва да е сутрин и 7.5 вечер.И незнам дали ще мога да задържа тези стойности 2 седмици,но ако успея ще пиша резултата.

Орфей:
Доста невероятно ми звучи това! Но желая успех  :fight:.
Хеликобактерът по принцип се лекува с протонна помпа, ако имаш оплаквания де, и с антибиотик. Ако нямаш оплаквания е друго. То над половината хора имат хеликобактер, но за повечето тя не е вредна, само някои развиват гастрити, колити и язви, което значи, че може би не е само тази бактерия причината, а и наследственост и пр. Поне аз така съм чела, защото също имам хроничен гастрит. А да не говорим хепатитите с какви сурови лекарства се лекуват! Ако беше до диета 2 седмици... Ти къде го прочете това?

stefani:
Личната лекарка ми загатна за Пехато,а информацията ми е от нета.Аз много добре съм запозната с Хеликобактера,лекува се с три антибиотика.И много добре се повлиява с прополис,но аз основно се интересувам,какво ще стане с хепатита.Дали би се повлиял от алкалната среда на организма.Тук във форума исках да докажем или опровергаем дали вирусноболните са с ниско Пеха.Аз съм с ниско Пеха 5 , в момента работя по въпроса и съм го качила до 6.5.А ти Орфей мерила ли си Пехато на урината си сутрин?Пехато е показател за здравето.
Както и да е,в момента провеждам експеримент със себе си вече 26 дни и след завършването му ще напиша какво е положението.Но ако някой си е мерил пехато сутрин ще съм благодарна да сподели какви стойности е при наличие на хепатит.

Орфей:
То как се мери? Никога не ми е и хрумвало да ти призная! Дано, разбира се, имаш успех!!!!!!
В прополиса вярвам, за уринотерапията съм чувала, но ми се вижда нещо не като за мен. Пък и не ми го побира главата защо да не си ям просто здравословно и да не се мъча с такива все пак неприятни за човека неща като уринотерапия. Т.е. какво може да има в урината ми, което да го няма в дадени плодове и зеленчуци? Наблюдавам моите морски свинчета, като едното се разболее си прави уринотерапия и още една терапия с изпражненията на другото. Наистина им помагало. Но това с на друго животно, не със собствените си. Не знам. Хората все пак сме далече вече от тези неща и имаме по-модерни средства.

stefani:
В магазини за медицински пособия се продават лентички за Пеха,80броя за 4.80лв.Те мерят и наличие на белтък и глюкоза в урината,но аз гледам само Пехато.Мери се сутрин първата урина и вечер 2 часа преди хранене.Убеждавам се обаче ,че може би много голям процент хора не са запознати с киселинно-алкалният баланс на организма,не че и аз не бях запозната до преди месец.Ето от къде малко повече инфо :http://www.freshbul.com/index.php?main_page=page&id=35
За уринолечение и аз съм чувала ,дори за излекувани, но от хепатит А,а нас ни интересуват Б и Ц /поне мен/.Между другото тук четох мнения за лекуване  с минерала зеолит.В Събота ходих до село Бели Пласт известно със зеолитни находища и такава изворна вода от една чешма.Премерих пехато на водата и е 8.Тоест високо алкална вода,при което при два дни прием от мен моето Пеха стана 7.С една дума не лекува минерала,а високото Пеха ,което прави с пречистването си.За урината също е смятана за алкална,защото съдържа соли,които извеждат токсините от организма.Повечето медни продукти без мед също ги дават за алкални.Казано дотук говорим за лечение със зеолит,уринолечение,медолечение, а всъщност тези методи правят средата на организма неутрална или алкална и самият организъм се лекува.Но Орфей трябва да ти кажа ,че е много трудна задача.Ще се радвам да споделиш ако си купиш лентички.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия