Автор Тема:  Xепатит С  (Прочетена 13637 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Mиро

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Кандидат-студент
  • Публикации: 84
    • Профил
  • Вид лечение: Интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешно завършенo - чака резултати
  • Статус: Хроничен хепатит C
Re: Xепатит С
« Отговор #15 -: Април 18, 2013, 15:21:56 »
Почувствала си се така,защото не си запозната с много от нещата .Като по-четеш малко повече по темата и след време ще видиш,че нещата нестоят точно так.Не бъди преднамерена,ако мислиш по този начин нормално е и хората с които контактуваш да започнат да мислят и те така.Вкарай малко повече пизитивизъм (и чувство за хумор ако можеш - няма да е излишно).Тогава нещата тръгват от само себе си.  :bravo2:

Неактивен eli13

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доктор на хепатитните науки
  • Публикации: 1188
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Релапс на хепатита след лечение
« Отговор #16 -: Април 18, 2013, 22:00:30 »
По отношение реакциите на околните спрямо хепатита, сега сте стреснати, но не след дълго ще заемете друга позиция. Аз не се притеснявам ни най-малко от това, че имам хепатит и го съобщавам на всички, включително за да вземат мерки и да се изследват. Съобщавам го, както да кажа, че миналата седмица съм имала грип. При необходимост обяснявам на незапознатите начините на заразяване, но ако медицинско лице се осмели да ме дискриминира, ще го съдя незабавно.
Колкото до косопада, това е много неприятно явление и няма отървали се, но той не е нещо видимо за останалите хора. Може би само най-близките, като им се насочи вниманието към темата, биха забелязали оредяване в косата, но не и трети лица. Всички тука се подстригахме късо и този проблем бързо отмина. Аз още нямам година от края на лечението и косата ми вече е напълно възстановена като количество и качество. Така че това не може да бъде аргумент да се отказвате от лечението.

Неактивен pamche

• Степен на активност - Докторант
  • Публикации: 980
    • Профил
  • Резултати: Успешнo
« Отговор #17 -: Април 19, 2013, 06:44:19 »
... но ако медицинско лице се осмели да ме дискриминира, ще го съдя незабавно...

:wink3: Аз пък ще го сготвя и ще го изям ... е ще трябва и някои други подправки и продукти да се вземат но основното ще е ясно  :wink3:

ПС.
иначе и аз не бях казвал на много хора какво ми е по време на лечението и се чудеха що изглеждам и се чувствам като настъпена мухоморка, ама ти не им се връзвай ако не искаш не им казвай на колегите , измисли си нещо и това е, не си им длъжна да им задоволяваш любопитството ... :wink3: в тия случаи една от "добрите" страни на лечението е, че човек става "ЗЪЛ" и не цепи много басма на никого така че ... :wink3:

успех с лечението и ти пожелавам пълно изчистване на вируса Lina25
Известен с това , че не е известен !

Неактивен Rumi_

• Степен на активност - Доктор на хепатитните науки
  • Публикации: 1544
    • Профил
  • Вид лечение: Алтернативно
« Отговор #18 -: Април 20, 2013, 06:07:40 »
Здравей Рали,
 аз вземах лекарствата и при първото и при второто лечение от аптека- "Астра" на ул. "Плиска". Те са също 6-7 аптеки в Русе. Нямах никакви проблеми 2 години.
Имам познати от Русе, които ползваха услугите на  веригата - "Асклепий".
При всички случаи трябва да е от голяма аптека с много оборот, за да се съгласят. Хубаво е и да ти е удобна като разстояние.
Където решиш, действай! :bravo2:

Неактивен ralkataaaaaaa

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Докторант
  • Публикации: 577
    • Профил
  • Вид лечение: Боцепревир + пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: В момента съм на лечениe
« Отговор #19 -: Април 20, 2013, 19:06:53 »
 :flowers: Руми,аз си мислех за Марешки,но не знам при тях дали има проблеми, но може би ще избера твоята аптека  :smile:
Животът - това е изкуството да се научиш да вървиш, въпреки стискащите обувки...

Неактивен Lina25

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 18
    • Профил
« Отговор #20 -: Април 20, 2013, 21:04:07 »
Здравейте отново   :smile:

Интересува ме темата за косопада... Използвахте ли по време на лечението нещо допълнително, за стимулиране на растежа на косата например, за да се възстанови по-бързо? 
"Когато обстоятелствата в живота ни се стичат напук на нашите желания, светът около нас заприличва на лечебни игли и пособия: той незабелязано ни лекува" - Хуан Цзъчен (китайски учен)

Неактивен Силвана Лесидренска

• Global moderator
  • Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 3125
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: Повторно лечение
  • Статус: Хроничен хепатит B
« Отговор #21 -: Април 22, 2013, 08:47:48 »

Неактивен Lina25

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 18
    • Профил
« Отговор #22 -: Юли 29, 2013, 21:11:46 »
Здравейте отново 

От доста време не съм писала във форума. Вече съм на лечение от повече от месец. Чувствам се по-добре от очакваното  :smile: Малко темперетура, главоболие от време на време...дразнят ми някои хора, храни и аромати, но нищо непоносимо и с което не мога да се справя.

Имам следния въпрос към вас...как стоят нещата с морето и слънцето някъде четох статия, че е противопоказно! А аз съм си планувала вече морето.

Благодаря предварително!  :bye2:
"Когато обстоятелствата в живота ни се стичат напук на нашите желания, светът около нас заприличва на лечебни игли и пособия: той незабелязано ни лекува" - Хуан Цзъчен (китайски учен)

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007