Здравейте, не съм писала поне година и половина и се чудя от къде да започна. Ще припомня само,че първото ми лечение приключи неуспешно на 6-ия месец( ноември 2012г), тъй като нямах добър вирусологичен отговор.Тогава ми беше много тежко, но полека-лека приех нещата и с надежда да бъдат одобрени други лекарства, които да ме излекуват, животът си продължи. ПСР-ът на 3-и м. беше 70 900 . След това не са ми правили друг, до февруари тази година, резултата ми съобщиха днес- 4 000 000. Направо ми призля, не че съм очаквала да го няма тоя вирус, но чак толкова високо натоварване.
![Crying :crying2:](http://hepatitis-bg.com/forum/Smileys/divine/crying2.gif)
Чернодробните показатели по време на лечението бяха около 40-50, а след него- 50-60 , въпреки всички хепапротектори, които изпих - Карсил, Легалон, Трансметил, Есенциале форте. Лекуващата ми лекарка ми подготвя документите за тройната терапия. Ще се пробвам, дано с трите лекарства да успея. Радвам се за всички които са успели да изчистят вируса, а на останалите- кураж и сили, за да видим заветните думи - вирусът не се открива!