Аз прескочих тук,че нали съм от екземплярите дето са на великото лечение

И днес научих нова терминология на български хаха,няма майтап има неща дето или не ги помня вече или не ги знам на български! Та тук се уча,много съм доволна и ви обичам,че ви има

Интерлевкин-ето това научих днес,името на теста за този ген с неговите три разнообразности:) до сега само знаех как се нарича от моите изследвания тук -rs12979860. Моя генотип е ТТ. Но аз не му обръщам много внимание. Днес след като започвам 6 седмица на лечението се видях с моята сестра,и ми направиха нови изследвания. Но разбрах и тези от миналата седмица,последните ми ги направиха 4 седмици след запонато лечение само синтерферон и рибавирин. Вируса е спаднал от 760 000 на 89 000. Алат-а ми е в норма(не е бил така с години) Хемоглобина е ок 130. Левкоцитите,тромбоцитите и неутрофилите са на долната доп граница. И калция ми е по нормата,но аз съм без тироидна жлеза,и калция ми е на долна граница често,но сега е под долната. Иначе пропуснах тук да спомена че съм хеп Ц генотип 1б. И от петата седмица съм и на боцепревир. Аз нямам високи температури,или да си кажа честно не я меря температурата,може би защото ако имам някакви леки втрисания изобщо не им обръщам внимание. Иначе ми се гади,особенно след като започнах боцепревира,корема ми се подува даже и ако ям нормално,така че имам чувството че съм изяла кон.. дано да отмине това ужасно чувство. И този много неприятен вкус на горзиво в устата е постоянен,като понякога е по-зле от друг път. Нооо най е неприятна умората,по-точно не иска да се оплаквам много много,че има по тежки симптоми със сигурност. Но се чувствам вечно уморена и недоспала,и пречи на работата ми,аз съм на смени дневни нощтни,и така докато мога разбира се. Ако и кр излследвания се държат геройски,като мен,ще му счупя врата на тоя вирус много съм му се заканила

Ако може някой да ми каже малко по-вече за боцепревира като симптоми и дали се свиква и с тях,предполагам. И днес ми казаха че резултатите на вируса в кръвта са добро начало(може би като за моя конкретен случай разбира се),вие какво мислите сладури? Ей,дръжте се и смело напред и само хубави резултати да има при всички

Поздрави на всички тук