Здравейте на всички дето сме на един и същ фронт,надявам се,че всичко в главите ви е позитивно,нищо че телата ни малко се оплакват
Искам само да запитам,доколкото разбрах трябва да се обръща внимание на хемоглобин,левкоцити,лимфоцити,тромбоцити,неутрофили-искам да кажа как се променят нивата им по време на лечението. Има ли нещо друго,което може да промени стойностите си и трябва да му се обръща внимание? Изключвам сега ПСР,за него разбрах как се проследява и какво е значението(и знам,че крайния резултат за него е 6 месеца след приключван на лечението,ако върви до края).
Например албумина и билирубина,нещо за тях като показатели да ми кажете как и защо биха се променили(моя албумин е малко занижен от две седмици вече).
А иначе калция ми също,но аз си имам проблем от години с него,та не ме учудва това.
Освен това имам въпрос ако някой знае. Аз съм изкарала много кръвопреливания през 1990 и 1993 година,животоспасяващи-малко предистория пиша само без да с е увличам. И на крак след 1993 съм изкарала хепатит Б,и имам и до сега добър защитет титър. Та никога не ми слагат хепатит Б васкини,нямам нужда. Дали от лечението ми сега може да се промени нещо в защитния титър който имам към хеп Б? Разбира се най-лесно е да го изследвам след лечението,но ми е интерсно дали има вероятност да повлияя нещо върху него. И между другото,може би тогава съм се сдобила и с хеп Ц,но тогава не ми го откриха,аз се излседвах за хепатит в инфекциозна клиника София,защото Асат и Алат бяха трицифрени числа за доста време,и искаха да разберята причината,та излседваха за хепатит. И откриха само хеп Б тогава. Нооо аз работя в болници от 1989 и до сега,имала съм доста инциденти,като един с убождане с игла,и други с влизане/изпръскване на очите на различни неща(кръв урина),и да не говорим за стоматолозите.. Та не знам хеп Ц от къде ми е. Освен това след като чернодробните ензими се успокоиха след 1993 година,години наред не съм имала никакви проблеми с кр излседания,докато преди няколко само години те с е покачиха ензимите пак(обикновенно АЛАТ е 50-80,при норма до 35),и от може би 7 години започнаха болки в ставите на ръцете първо и и откриха начален артрит,може би да благодаря на хеп Ц за това..... ЕЕЕЕ то стана пак един разказ..хехе